Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платеното на Тошков чарк?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Платеното на Тошков чарк?
Някой има ли инфо за платеното на Тошков чарк?
- borislav58
- сериозен играч
Re: Платеното на Тошков чарк?
Колега на Тошков чарк не знам за платено .Преди да стигнеш Тошков чарк има платен и тои е На горско стопанство Снежана.Миналата година питах горските дали ще го пускат но казаха че няма да го пускат на платено.Това е от мен и на мен ми се ходи там. Ако некои има друга информация то нека я сподели.burg написа:Някой има ли инфо за платеното на Тошков чарк?
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- петър власев
- разбира нещата
Не пуснат още платения на чарка.Преди две седмици говорих с човек от Снежана.
100%-во инфо
100%-во инфо

я чувствась себя очен хорошо
-
- разбира нещата
Благодаря, за инфото
!!! Преди две години беше с такса 7 лева и си заслужаваше, ако го пуснат пак и някои разбере ,моля пишете! Успех
!!!

Някой може ли да каже,къде точно се намира това платено и каква риба излиза?Бил съм на яз.Тошков чарк и не съм чул там да има нещо арендовано.Благодаря.
TICA FAN
- borislav58
- сериозен играч
Що м си ходил на Чарка неможеш да минеш от друго место или по точно покраи това микро язовирче.Зарибяват го горските / горско стопанство Снежана/ има пъстърва амур шаран дори и каракуда се хфана преди да го забранят.SONY написа:Някой може ли да каже,къде точно се намира това платено и каква риба излиза?Бил съм на яз.Тошков чарк и не съм чул там да има нещо арендовано.Благодаря.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- разбира нещата
A, не знаеш ли дали след като падне забраната ще го разрешат?петър власев написа:Не пуснат още платения на чарка.Преди две седмици говорих с човек от Снежана.
100%-во инфо
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В неделя бях на Тошков Чарк на разходка със спининга 
Когато минавах към 10 сутринта покрай въпросното платено нямаше никой , но на връщане към 16 ч имаше 7 коли и около 15 човека ... не знам какви са условията само споменавам

Когато минавах към 10 сутринта покрай въпросното платено нямаше никой , но на връщане към 16 ч имаше 7 коли и около 15 човека ... не знам какви са условията само споменавам

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
...а успехи имаше ли ? /може и на ЛС/maznislav написа:В неделя бях на Тошков Чарк на разходка със спининга
Това е любимият ми язовир... Всяка година сме там за по десетина дни и правим лагери. Носим материал , ковем маси и пейки, удобства и на другата година пак отначало......

Апел - МОЛЯ ВИ, използвайте, но НЕ РУШЕТЕ

Колеги мисля че ще ви зарадвам
.Въпросното язовирче е пуснато.Таксата е 13.50 лв за риболова.Вчера бях там хванах 2 дивака м/у 2-3 кг и 3 голи шарана на ваглер.Това е от мен.НАСЛУКА!

-
- разбира нещата
A , пастърва обажда ли се ?n1kk1 написа:Колеги мисля че ще ви зарадвам.Въпросното язовирче е пуснато.Таксата е 13.50 лв за риболова.Вчера бях там хванах 2 дивака м/у 2-3 кг и 3 голи шарана на ваглер.Това е от мен.НАСЛУКА!

Благодаря ти предварително за добрата вест!
Ами не рибата не се заплаща само такса 13.50лв има шаран амур и местна пъстърва(балканка).Лично аз видях как гони пъстървата но бях се приготвил за шаран
.НАСЛУКА

Може и от друг път да се мине за Тошковчарк той е много лош самия път е изровен от водата , но миналия месец минах от там 7 човека и много багаж бавно и без ядове с еспейса.borislav58 написа:Що м си ходил на Чарка неможеш да минеш от друго место или по точно покраи това микро язовирче.Зарибяват го горските / горско стопанство Снежана/ има пъстърва амур шаран дори и каракуда се хфана преди да го забранят.SONY написа:Някой може ли да каже,къде точно се намира това платено и каква риба излиза?Бил съм на яз.Тошков чарк и не съм чул там да има нещо арендовано.Благодаря.
Това платеното го видях на връщане от тошковчарк без да искам ,казаха ми че тоя път е по хубав за връщане и така видях това микро язовирче ,беше неделятогава и имаше много народ.Вчера ходих до там с жената и детето ,но нищо не хванах за 2 часа хвърлях на бял червей ,че в магазина ме прцакаха с другата стръв.
salmo написа:...а успехи имаше ли ? /може и на ЛС/maznislav написа:В неделя бях на Тошков Чарк на разходка със спининга
Това е любимият ми язовир... Всяка година сме там за по десетина дни и правим лагери. Носим материал , ковем маси и пейки, удобства и на другата година пак отначало......![]()
Апел - МОЛЯ ВИ, използвайте, но НЕ РУШЕТЕсъздаденото не от вас - Апел
Колега то е много красиво място миналия месец бях там и имаше пейки и маси.Поздравявам те за товакоето правиш да е удобно.