Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Питане за цвят на лодка
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Питане за цвят на лодка
Предстои ми закупуването на каяк който освен на морето искам да ползвам и в затворени водоеми за риболов на спиниг, муха. Цвета който ми хареса е крестящо оранжево. За морето това е бомба обаче не съм сигурен за затворените водоеми дали тоя цват е удачен. Как смятате да взема оранжев или да се спра на други цветове като сино или зелено. Все пак при спинига и мухата е добре да се полват камуфлажи или някакви по убити цветове поне тъй пише в книгите.
- lina
- ще става разбирач
Re: Питане за цвят на лодка
Щом така пише в книгите........
ама пък в крайна сметка никой не може да ти гарантира, че като ти е зелена лодката ще извадиш повече риба

ама пък в крайна сметка никой не може да ти гарантира, че като ти е зелена лодката ще извадиш повече риба

А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Абе аз не разбирам от лодки,ама каяка не беше ли една тясна лодчица?И оттук въпроса -как аджеба ще се риболовства,че то един шаран 2кг може да те обърне.Като го знам как дърпа..........
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Темата се очертава да е доста интересна
Гледам първо заглавието и и потърквам доволно ръце че ще "местя" а то ще се спинингува и мухува с каяка
lz1igr , попрегледай форума ( не подфорума де ) и ще видиш че хората с каяк и в морета и океан риболовстват а ти шарани в спининга мешаш

lz1igr , попрегледай форума ( не подфорума де ) и ще видиш че хората с каяк и в морета и океан риболовстват а ти шарани в спининга мешаш

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Пуснах същата тема в forum.fishing-mania.com . Там се заварза по лут спор. Някои даже отидаха да се гмуркат да гледат отдолу подводата дали червеното се вижда като черно. Накрая ми преместиха темата от спинингов риболов в риболов с каяк
Можеш да я триеш тая тема ако се е изчерпла.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Що да се е изчерпала като още не се е развила ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Според мен и прасни едно сивичко да ти е мирна главицата 

ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
- jdbc
- вече хвърля и на тежко
ако имаш контрол в/у боядисването и толкоз държиш да не притесняваш рибоците взимай тъмно дъно и флоуресцентно оранжево отгоре 

-
- вече хвърля и на тежко
Четох някъде че рибите различават само няколко цвята
Учените не са на единно мнение относно това какво точно е зрението на рибите. Според едни, поради наличието на колбички и пръчи в окото, зрението е цветно, а според други, които изтъкват съотношението между тях, рибите по-скоро виждат в черно-белия диапазон, но дори и в този случай говорим за огромен брой оттенъци на сивия цвят, така че при всяко положение цвета не е без значение. Трябва да се има предвид и факта, че по елементарни причини обяснени във физиката и оптиката, цветовете "изсивяват" на определени дълбочини, в зависимост от дължината на вълната си
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Купих го вече

За сега сам на морето докато му вляза в час, после ще го пробвам и на закрит водоем.
За сега сам на морето докато му вляза в час, после ще го пробвам и на закрит водоем.