Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Съветвайте ме ако ида на р.Дунав на каква стръв да хвърлям ?
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Съветвайте ме ако ида на р.Дунав на каква стръв да хвърлям ?
Чакам ващо мнение...ако тази стръв не е мжду тия напишете каква ...
-
- новобранец
Re: Съветвайте ме ако ида на р.Дунав на каква стръв да хвърл
Не знам по кой край на Дунав ще ходиш,но Белене Свищов-Нищо.Черквица/край Никопол/-дава нощем на попче-смадок,но слабо.Язък за разкошното време.На слука!!!
-
- новобранец
Re: Съветвайте ме ако ида на р.Дунав на каква стръв да хвърл
Пич мисля да хода на Село Остров я кажи какво се лови там в момента.Georgi Tran4ev написа:Не знам по кой край на Дунав ще ходиш,но Белене Свищов-Нищо.Черквица/край Никопол/-дава нощем на попче-смадок,но слабо.Язък за разкошното време.На слука!!!

ribolov po reka dunav
ako za parvi put shte hodish na reka dunav i nay-loshoto koeto e po topva vreme,kazvam ti nedey da si pileesh vremeto...
-
- новобранец
Re: ribolov po reka dunav
Хмм щом казваш,значи си ходил и пробвал така че май...нема да се ходи на Дунава.kater написа:ako za parvi put shte hodish na reka dunav i nay-loshoto koeto e po topva vreme,kazvam ti nedey da si pileesh vremeto...

-
- новобранец
Коффе спри се ! Не подхожда на образован човек ( все пак електроинженер звучи като да си се образовал ! ) да бълва таквизи гнусове ! Както казаха колегите във форума има доста деца ! Каквото и да имате с Мастера ореждайте си го помежду си и без това и двамата сте от Плевен а в случая той явно не може да се досети кой си и това те кефи ама не си прав ! Е не съм казал че съм цвете за мирисане ( ако почнеш нещо към мен де - застраховка
) ма почва да ме фаща нервата кат чета какви ги ръсиш !
Мастере че те нерви Коффе , нерви те ама я пробвай без да ръсиш и ти разните му бисери и да слизаш до нивото на каруцар !
Тва се предполага че сте си изписали сума си ЛС ама я земете я оправете тая работа или със среща на улицата , или със среща във кръчмата ( по - добре второто
) .
Ае със здраве и НА СЛУКА !!!

Мастере че те нерви Коффе , нерви те ама я пробвай без да ръсиш и ти разните му бисери и да слизаш до нивото на каруцар !
Тва се предполага че сте си изписали сума си ЛС ама я земете я оправете тая работа или със среща на улицата , или със среща във кръчмата ( по - добре второто

Ае със здраве и НА СЛУКА !!!
-
- новобранец
ако на някой му липсват псувните да знае че имаше малка чистка 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS