Ред и дисциплина на сдеващите срещи !!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Ред и дисциплина на сдеващите срещи !!!

Мнение от bkd »

Ването ,само един ИНТЕРВАЛ в писането ,как променя смисъла на всичко :smt039 :smt023
п.п.Уж повече идеи , по - добро решение :smt102
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Абе ний сме като орел рак и щука всеки дърпа на някъде и решение никакво...
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Най добре защо не се направи една междинна неофициална среща, да кажем след забраната, на някоя предпочитана и любима дестинация на повечето колеги. (Нещо си мисля за яз.Жребчево :lol: ). И там ще се реши на място всичко (и на пияно, и на трезво). Иначе има да се пише, обсъжда, и на края пак нищо.
Не налагам мнение, но като се замисли човек, най добре очи в очи и повече от :drinkers: ще се реши всичко.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Пичове,не съм най-стария,нито най-умния ,но съм може би един от най-препатилите в живота.Както има модератори във форума и съдии в мачовете така и ние трябва да упълномощим някой мъдър и уважаван колега,който да съблюдава за реда в лагера,нещо като комендант.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Ама Васко,ние бели не правим !
Тези лакардии ги диплим за шатрата дето я мислим.
На НС-4 и 5 си имаше комендант !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Да бе не правим.Що не остана да видиш?На Наско шатрата,пепел, за малко Иво Митев да стане зян,гилзите повече от фасовете,Кремиковци ще бачка 3 месеца за колчета а Асенова крепост за въжета.Иска се малко организация било за палатка било за друго.
И тук има интересни работи http://www.armyshop.dir.bg/_wm/catalog/ ... 90&dflid=3
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Усра се цялата тема и аз спирам да се занимавам.Аз съм лесен,имам и каравана и та две даже под ръка и ми дреме на к....а :mrgreen: Ще си направя една шатричка като за мен и ще си стоя под нея или под тентата на караваната.Искаше ми се да се направи нещо добро,но всички само плямпат като гарги и нищо конструктивно не се каза с малки изключения.Аз Ви говоря за нещо компактно и лесно за пренасяне и зглобяване а вие ми приказвате за шапито,като че ли ще правим цирк а не срещи и мохабет.Айде с здраве и съм Ви много благодарен че с кривите ви писаници ме отървахте от един ангажимент,да разнасям и з цяла България тентата като луд,само и само да Ви е добре,ама вие си знаете.продължавайте да се правите на остроумни и се спасявайте по единично.Даже няма да взимам и участие в говорилнята по време на избирането на местата за срещи,ще ходя където Вие решите и ще се виждам с хората,които уважавам и ще пием по ракия,след което си паля текерлека и право в къщи до следващата среща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Любаче,прозря го накрая! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Усра се цялата тема и аз спирам да се занимавам.Аз съм лесен,имам и каравана и та две даже под ръка и ми дреме на к....а :mrgreen: Ще си направя една шатричка като за мен и ще си стоя под нея или под тентата на караваната.Искаше ми се да се направи нещо добро,но всички само плямпат като гарги и нищо конструктивно не се каза с малки изключения.Аз Ви говоря за нещо компактно и лесно за пренасяне и зглобяване а вие ми приказвате за шапито,като че ли ще правим цирк а не срещи и мохабет.Айде с здраве и съм Ви много благодарен че с кривите ви писаници ме отървахте от един ангажимент,да разнасям и з цяла България тентата като луд,само и само да Ви е добре,ама вие си знаете.продължавайте да се правите на остроумни и се спасявайте по единично.Даже няма да взимам и участие в говорилнята по време на избирането на местата за срещи,ще ходя където Вие решите и ще се виждам с хората,които уважавам и ще пием по ракия,след което си паля текерлека и право в къщи до следващата среща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ANAL: :ANAL: :ANAL:

Така де :)
Шатра на модули ! модули по 9 кв метра :))) Всеки си носи модула след като си го е купил от Метро :)
Другия вариант е казва се цена примерно за 50 - 100 кв метра ако има желаещи разпределят се парите между желаещите и се прави !
Нещата се организират от един , който в крайна смета може да бъде :ANAL: от всички , които са си дали парите :))))
Както и да го мисля Любо твоя вариант си е най добър :)) Караванката и тентата пред нея :))
Много хора , различни вазможности , разни акъли ! просто няма как да стане :(
Аватар
Fat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fat »

Следващия път като дойда - от мене един модул (ползван) и резервни колчета за него,
или за на някой друг потрошените ...
Аре.
"Щастие за всички, щастие даром!"
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Затривам темата.След като имаше предложение за безплатен майстор,безплатен превоз и не се реши нищо,то след като Любчо се откза,незнам някой да поеми тези ангажименти. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”