Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Въпрос към спинингистите?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Въпрос към спинингистите?
Почти точно обратното,на това,което Румен има впредвид.Всеки има право на мнение.Аз мога да те посъветвам да отидеш на реката и да ги изпробваш.Тука и да пишем,и да не пишем,риба няма да хванеш.Нали се сещаш? 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Румбата
- разбира нещата
Извинявам се , явно съм останал недоразбран ! Пак се извинявам ! Аз също го посъветвах да отиде и да пробва !!!Камбата написа:Почти точно обратното,на това,което Румен има впредвид.Всеки има право на мнение.Аз мога да те посъветвам да отидеш на реката и да ги изпробваш.Тука и да пишем,и да не пишем,риба няма да хванеш.Нали се сещаш?
То рибата къща си няма и на нея също и се яде различно - така че , проба му е майката ! Аз съм го бил този тъпан със съвети от този род ! И то от хора стари рибари , убеждавали ме , че това дето го искам е невъзможно ! Да-ама не , аз си пробвам на различни места по различно време и резултата е различен ! За пример ще дам тази пролет , на Огоста - нагола кука тройка и тежест вързах голямата си мартеница ! Е , похвърлях си , но израза на очите на смеещите се бе наградата за мен ,като извадих костура /завиден екземпляр / и си засвирих с уста !!! Купона бе голям , удоволетворението също ! Така че , ти пич си пробвай и да не ти пука ! Пък се не знае -може да измайсториш нещо и да ни зарадваш с похвала и успех ! ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ !!!
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Какво имаш в предвид на изчезване и кои?lina написа:Освен кефал,костур и пъстърва /балканка, американка и сивен/ с блесни се ловят и щука, бяла риба, распер, сом и някои от семейство шаранови, ама те са на изчезване

Поздрави!
-
- вече хвърля и на тежко
Аз пък не съм специалист, но мисля че са идеални за пъстърва и кефал! А иначе можеш да хванеш всичко на тях.Принципно трябва да се експериментира.