ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от Emo-83 »

petrucci написа:здравейте.интересно ми е дали търговци от Петрич купуват червеи от Емо ?е да имат транспортни разходи но пък 15лв за кг си е една добра цена :roll:
E то кой няма транспортни разходи.Иначе копуват търговците от Петрич от мен, Юлиян-цирка и от А.Васев.
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

емо,в петък си купих 200гр.от твоите четири цветни червеи.ама да ти кажа,че в цялата доза имаше два три жълти и още толкова наподобяващи на оранжеви.отделно червените спрямо белите бяха 1 към 5.иначе като качество и цена са добри.вземи пооправи съотношението или пусни само червени като отделен артикул.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Е,вие се оляхте,човека сподели с всички ни на какви цени да търсите червея,сподели неща ,които малцина от вас биха обяснили и сега само червен.Отговарям вместо Емо,а и ти можеше да си отговориш сам-първо -знаеш ли колко струва боята за тях и знаеш ли съотношението бял-боядисан.50-50,ако е само червен дали цената ще е същата за 1кг.И дали търговецът ще го остави само боядисан.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

shekira написа:емо,в петък си купих 200гр.от твоите четири цветни червеи.ама да ти кажа,че в цялата доза имаше два три жълти и още толкова наподобяващи на оранжеви.отделно червените спрямо белите бяха 1 към 5.иначе като качество и цена са добри.вземи пооправи съотношението или пусни само червени като отделен артикул.
Червея който излиза от моята камера за всички търговци е боядисан в пропорция 50% бял срещу 50% цветен.Това е доста наситен от към цвят.Ако го получавате в друг вид,значи някой от търговците го разрежда допълнително,което не е редно.Утре ще го снимам за да видите как изглежда излизайки от мен.Това може да го контролирате само вие.Аз нямам достъп и визуална представа как изглежда след изпращането на шарения червей за различните магазини във всички краища на страната.Именно за това ви споделям всичко.....за да знаете.Търговците прибягват към тази хитрост,защото шарения е по-скъп от белия с 2лв.
Отделни цветове продаваме само на състезателите по време на състезание.Не пускаме отделно цветен,защото има възможност този червей да се oбърка с някой друг бял страничен внос(нашия е с по-ниска цена).Без друго вече съм виждал търговци да продават Румънски червей с наши пинки.....,а няма нужда от още лъжи и измами.Цената на цветния е по-голяма от цената на шарения.
Бутник,......БЛАГОДАРЯ ТИ искренно за помоща.....отговорил си абсолютно правилно.Имам желание и друг път да го правиш,когато не съм на линия.Ти поне си запознат.Аз напоследък съм рядко пред компа. :wink: :shock: :P
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

butnik написа:Е,вие се оляхте,човека сподели с всички ни на какви цени да търсите червея,сподели неща ,които малцина от вас биха обяснили и сега само червен.Отговарям вместо Емо,а и ти можеше да си отговориш сам-първо -знаеш ли колко струва боята за тях и знаеш ли съотношението бял-боядисан.50-50,ако е само червен дали цената ще е същата за 1кг.И дали търговецът ще го остави само боядисан.
последно копувах оранжева боя.цената на 0,500кг на 7 лв.а колкото до цената на червея е перфктна,ама в карлово и преди това си беше добра до 15лв за кг. и не виждам проблем цветовете да се продават отделно.точно тогава няма да се получава разминаване в съотношението.който иска шарен да си ги меси.аз ловя само на червен и не виждам смисъл да купувам бял след като не го използвам.а колкото до оливането,имам право да избирам какво да купувам.и след като е писал че е 50 на 50,да е.а какво е съотношението на четирицветния??????? :drinkers:
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Emo-83 написа:Да хубаво е да има различни мнения и критики.Доста често те показват посоката.Интересно ми е да чуя дали сте доволни от качеството на продукта.....плътноста му,размера.Аз днес не останах много удолетворен от цвета на жълтия червей....стои малко блед(губи се сред белия).Оранжавия бива,но и на него му трябва нюанс нагоре.Май много червен слагаме,а той е мн. наситен и другите цветове се губят.
По повод цветовете желая да споделя,че от камерата шарения излиза в следната пропорция(това от днес).Бял 15кг.,червен 10кг.,жълт и оранж по 5кг.До сега беше 10 бял и 10 червен.Всичко това ви го споделям за да знаете и да не се изхитри някой и да прави продукта "Бледоликия вожд".
Ето това съм писал четири поста по нагоре.Shekira,братко не четеш ли :!: Сега аз ли съм пак виновен,че някой добронамерен тарикат използва Ариел за бяло пране.Що не ходиш да му бучиш на него :!: :?: Нали за това съм ви споделил как стоят нещата.:idea: :arrow:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Шекера,много си далеч от цената на боята.То и с боя за яйца става.И още нещо-боядисания трае по-малко.Не знам колко бял продават вашите дюкянчета в Карлово,но и това е фактор.Измисли как да си ги пресяваш цветовете и ще останеш под "камъни",както се изразяват колеги за левовете.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Е той си говори така колкото да не заспи.Боята за червеите се измерва в хиляди евро на месец.Но всеки има право да си мисли каквото иска....въпроса е да е изказва истина. :wink: Напоследък срещам толкова знаещи,че още се чудя как така никой не се е захванал да ги прави нещата......нали много се печели и е лесно. :wink: :roll: :shock:
Обещах ви да снимам как издавам шарения червей от камерата.
Изображение
Изображение
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

В гр.Темелково /сега гр.Батановци/белия червей си се продава на 19лв.за килограм /останах много доволен/
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Бай Гого написа:В гр.Темелково /сега гр.Батановци/белия червей си се продава на 19лв.за килограм /останах много доволен/
Според мен е доста скъпо там.Не ги ли посъветва нещо!Нали за това си пишем тук.За жалост не мога да обиколя всички малки градчета и селца на Родината ни.Когато вие посетите такива места им обяснете как стоят нещата.
Може да се зареждат от трета ръка :roll: .Може да продават вносен червей с различна цена от нашия.Лично аз на този град не изпращам.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Emo-83 написа:Според мен е доста скъпо там.
И според мен е доста скъпо...за това споделих да знаят колегите .. При въпрос...защо червея е на 19 лв...отговор /ми това е положението/ Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Защо отивате далеч,в Пловдив също има магазини които продават,ако им поискаш на грамаж даже и на 20лв,и то много добре работещи магазини.Малцина са магазините ,които продават на грамаж и то на цени обявени от Емо.
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Бат Ицо каде са тея магазини с нормална цена?
Защото в нашата махала и около Военна болница продължават да продават килограма по 25 лв. :(
Изображение
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

На мен ми идва по-евтино да си ги купувам от Пловдив, дори като приспадна и горивото към цената им. :|
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

fugata написа:Бат Ицо каде са тея магазини с нормална цена?
Защото в нашата махала и около Военна болница продължават да продават килограма по 25 лв. :(
Това е,защото не съм монополист.Значи има и внос.Бяха ме грабнали и по тази линия.Но на мен все ми е интересно да говоря за качеството.Впрочем аз съм доволен от него и то доста.Интересно ми е да чуя вашето мнение.Ако нещо не ви харесва....споделете.Преди чувах други отзиви,когато бяхме трагедия.Сега как е :!: :?: .....много сте пестеливи.Друго за което съм доволен,че лятна криза няма да има.
Пиша малко със самодоволен тон,ама ми е кеф от тези факти....за това е.Дано и вие да сте доволни. :oops: :wink: :lol:
И никога няма да забравя безкористната помощ,която ми беше оказана от Косьо.Благодарение на него всички ние с вас постигнахме много.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”