Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
E то кой няма транспортни разходи.Иначе копуват търговците от Петрич от мен, Юлиян-цирка и от А.Васев.petrucci написа:здравейте.интересно ми е дали търговци от Петрич купуват червеи от Емо ?е да имат транспортни разходи но пък 15лв за кг си е една добра цена
емо,в петък си купих 200гр.от твоите четири цветни червеи.ама да ти кажа,че в цялата доза имаше два три жълти и още толкова наподобяващи на оранжеви.отделно червените спрямо белите бяха 1 към 5.иначе като качество и цена са добри.вземи пооправи съотношението или пусни само червени като отделен артикул.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Е,вие се оляхте,човека сподели с всички ни на какви цени да търсите червея,сподели неща ,които малцина от вас биха обяснили и сега само червен.Отговарям вместо Емо,а и ти можеше да си отговориш сам-първо -знаеш ли колко струва боята за тях и знаеш ли съотношението бял-боядисан.50-50,ако е само червен дали цената ще е същата за 1кг.И дали търговецът ще го остави само боядисан.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Червея който излиза от моята камера за всички търговци е боядисан в пропорция 50% бял срещу 50% цветен.Това е доста наситен от към цвят.Ако го получавате в друг вид,значи някой от търговците го разрежда допълнително,което не е редно.Утре ще го снимам за да видите как изглежда излизайки от мен.Това може да го контролирате само вие.Аз нямам достъп и визуална представа как изглежда след изпращането на шарения червей за различните магазини във всички краища на страната.Именно за това ви споделям всичко.....за да знаете.Търговците прибягват към тази хитрост,защото шарения е по-скъп от белия с 2лв.shekira написа:емо,в петък си купих 200гр.от твоите четири цветни червеи.ама да ти кажа,че в цялата доза имаше два три жълти и още толкова наподобяващи на оранжеви.отделно червените спрямо белите бяха 1 към 5.иначе като качество и цена са добри.вземи пооправи съотношението или пусни само червени като отделен артикул.
Отделни цветове продаваме само на състезателите по време на състезание.Не пускаме отделно цветен,защото има възможност този червей да се oбърка с някой друг бял страничен внос(нашия е с по-ниска цена).Без друго вече съм виждал търговци да продават Румънски червей с наши пинки.....,а няма нужда от още лъжи и измами.Цената на цветния е по-голяма от цената на шарения.
Бутник,......БЛАГОДАРЯ ТИ искренно за помоща.....отговорил си абсолютно правилно.Имам желание и друг път да го правиш,когато не съм на линия.Ти поне си запознат.Аз напоследък съм рядко пред компа.

последно копувах оранжева боя.цената на 0,500кг на 7 лв.а колкото до цената на червея е перфктна,ама в карлово и преди това си беше добра до 15лв за кг. и не виждам проблем цветовете да се продават отделно.точно тогава няма да се получава разминаване в съотношението.който иска шарен да си ги меси.аз ловя само на червен и не виждам смисъл да купувам бял след като не го използвам.а колкото до оливането,имам право да избирам какво да купувам.и след като е писал че е 50 на 50,да е.а какво е съотношението на четирицветния???????butnik написа:Е,вие се оляхте,човека сподели с всички ни на какви цени да търсите червея,сподели неща ,които малцина от вас биха обяснили и сега само червен.Отговарям вместо Емо,а и ти можеше да си отговориш сам-първо -знаеш ли колко струва боята за тях и знаеш ли съотношението бял-боядисан.50-50,ако е само червен дали цената ще е същата за 1кг.И дали търговецът ще го остави само боядисан.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Ето това съм писал четири поста по нагоре.Shekira,братко не четеш лиEmo-83 написа:Да хубаво е да има различни мнения и критики.Доста често те показват посоката.Интересно ми е да чуя дали сте доволни от качеството на продукта.....плътноста му,размера.Аз днес не останах много удолетворен от цвета на жълтия червей....стои малко блед(губи се сред белия).Оранжавия бива,но и на него му трябва нюанс нагоре.Май много червен слагаме,а той е мн. наситен и другите цветове се губят.
По повод цветовете желая да споделя,че от камерата шарения излиза в следната пропорция(това от днес).Бял 15кг.,червен 10кг.,жълт и оранж по 5кг.До сега беше 10 бял и 10 червен.Всичко това ви го споделям за да знаете и да не се изхитри някой и да прави продукта "Бледоликия вожд".

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Шекера,много си далеч от цената на боята.То и с боя за яйца става.И още нещо-боядисания трае по-малко.Не знам колко бял продават вашите дюкянчета в Карлово,но и това е фактор.Измисли как да си ги пресяваш цветовете и ще останеш под "камъни",както се изразяват колеги за левовете.
Е той си говори така колкото да не заспи.Боята за червеите се измерва в хиляди евро на месец.Но всеки има право да си мисли каквото иска....въпроса е да е изказва истина.
Напоследък срещам толкова знаещи,че още се чудя как така никой не се е захванал да ги прави нещата......нали много се печели и е лесно.

Обещах ви да снимам как издавам шарения червей от камерата.

Обещах ви да снимам как издавам шарения червей от камерата.

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
В гр.Темелково /сега гр.Батановци/белия червей си се продава на 19лв.за килограм /останах много доволен/
Според мен е доста скъпо там.Не ги ли посъветва нещо!Нали за това си пишем тук.За жалост не мога да обиколя всички малки градчета и селца на Родината ни.Когато вие посетите такива места им обяснете как стоят нещата.Бай Гого написа:В гр.Темелково /сега гр.Батановци/белия червей си се продава на 19лв.за килограм /останах много доволен/
Може да се зареждат от трета ръка

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
И според мен е доста скъпо...за това споделих да знаят колегите .. При въпрос...защо червея е на 19 лв...отговор /ми това е положението/Emo-83 написа:Според мен е доста скъпо там.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Защо отивате далеч,в Пловдив също има магазини които продават,ако им поискаш на грамаж даже и на 20лв,и то много добре работещи магазини.Малцина са магазините ,които продават на грамаж и то на цени обявени от Емо.
-
- ще става разбирач
Бат Ицо каде са тея магазини с нормална цена?
Защото в нашата махала и около Военна болница продължават да продават килограма по 25 лв.
Защото в нашата махала и около Военна болница продължават да продават килограма по 25 лв.

- CrossFire
- разбира нещата
На мен ми идва по-евтино да си ги купувам от Пловдив, дори като приспадна и горивото към цената им. 

Това е,защото не съм монополист.Значи има и внос.Бяха ме грабнали и по тази линия.Но на мен все ми е интересно да говоря за качеството.Впрочем аз съм доволен от него и то доста.Интересно ми е да чуя вашето мнение.Ако нещо не ви харесва....споделете.Преди чувах други отзиви,когато бяхме трагедия.Сега как еfugata написа:Бат Ицо каде са тея магазини с нормална цена?

Пиша малко със самодоволен тон,ама ми е кеф от тези факти....за това е.Дано и вие да сте доволни.

И никога няма да забравя безкористната помощ,която ми беше оказана от Косьо.Благодарение на него всички ние с вас постигнахме много.