Сафридът се показа

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Re: Сафридът се показа

Мнение от Тошето »

milen kordov написа:Тоше,ти сам видя,че всичката риба се взима сутрин(не говоря за буните,там е друго).Поне от седмица е така.До към 11.00ч и това е.След това разходка,тук-таме някой хаймана и...това е.Пък и за втора смяна...духва.
Разходи се до Ной или Траката довечера към 8 -8.30 когато се прибират лодките ще останеш :shock: .Прятел не виждаш ли че тука пишем малко хора,повечето четат, но това си е избор някой споделят други не.Поздрави
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

to6eto69 написа:Прятел не виждаш ли че тука пишем малко хора,повечето четат, но това си е избор някой споделят други не.Поздрави
Има една такава работа,информацията взе да става все по-оскъдна с настъпването на сезона,особено за брега!
Зарганолог
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

Днес сутринта от 6.00 до 8.10ч. на 1-ва буна добър улов на колега който не е от форума. По груба преценка около 2кг.
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

Аз в момента съм на няколкостин километра от Черно море, не ловя риба и не мога да дам инфо, затова само чета :oops: Така почти все едно и аз съм на морето с въдица в ръка. :D И като съм започнал да спамя, да попитам какво е положението на Морска гара? Завършиха ли там строително-ремонтните дейности и изобщо пускат ли вече да се лови риба? :roll:
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

1000n написа:Аз в момента съм на няколкостин километра от Черно море, не ловя риба и не мога да дам инфо, затова само чета :oops: Така почти все едно и аз съм на морето с въдица в ръка. :D И като съм започнал да спамя, да попитам какво е положението на Морска гара? Завършиха ли там строително-ремонтните дейности и изобщо пускат ли вече да се лови риба? :roll:
Не. Само на Зеленият фар.
A. C.

Мнение от A. C. »

краси_шопа написа: 100% съм сигорен,че сафрида вижда и се храни и през нощта и то на абсолютно тъмни места,а не като на вълнолома,където е доста светло и през нощта!
В четвъртък вечерта ходих до буната пред "Ной" при мои приятели,които ловяха сафрид,защото ми беше страшно интересно какво е герим и как се лови преа нощта.Ловяха освен на герим и на плувка с фосфорно връхче.Аз седях там от 22 до 23.30 часа и рибата не спря да яде,като на плувката с чепарето имаше доста по голям успех,отколкото на герима.Нямаше никаква светлина,която да събира рибата, освен лампичките/като на миньор,незнам как се казват/ на главите на приятелите ми,което значи,че сафрида си вижда и си яде и през нощта не по лошо от през деня!!!
Колега , благодаря за категоричното мнение.Ще продължа с опитите си да ловя сафрид по тъмно и ще давам инфо.Ако все пак сафрида не яде надявам се заедно да намерим логично обяснение.
Вече съм във Варна и от утре ще се включа в играта.
Късмет на всички!
hrpetrov
новобранец
новобранец

Мнение от hrpetrov »

Прясна информация!!! Ставане в 5.00 кафе био нужди и газ към морето. В 6.00 бяхме на ПОЧИВКА .Морето ни изненада с голям мъртвак но отказване няма .Още при влизането проблеми с мотора , но след 1 ч. мъки потеглихме. Малко след буната се започна една рибаааа, до 10ч. Двамата с брат ми около 15 кг.За съжаление задуха силен вятър ,скъса котвата и трябваше да излизаме.Това е от мен и на слука на Всички!!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

И аз имам прясно инфо. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

специално за бургазлии дето се правят на тарикати тука и не казват нищо напоследък...вчера на японското пристанище и на Запада дало задоволително сафрид :)
Качествени чепарета Borkata
Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

С тази работа и тези балове пак ще пропуснем "вълната" :evil: , ма ще пробваме в неделя - дано не си е тръгнал :?
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

BorisK написа:специално за бургазлии дето се правят на тарикати тука и не казват нищо напоследък...вчера на японското пристанище и на Запада дало задоволително сафрид :)
Я погледни и нас.
Тошето и Милен са в морето сега.Накъсват сафрида пред Траката.
Кофти,че съм на работа в момента.
Изображение

onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

BorisK написа:вчера на японското пристанище

Искам да съм ''вчера'' за риба :wink:
Изображение
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

BorisK написа:вчера на японското пристанище и на Запада дало задоволително сафрид
Сафрид или граца?
Щото днес след работа се поразходих да разузная пътеките към Славянка без въдица и там хората си вадеха граца и то сравнително добре. Ама сафрид йок.
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

tatkoogi написа:Според непотвърдена информация пък, рибарите на 3-та буна тази сутрин са имали лонда с чернокоп. Някой ще каже ли нещо по въпроса? Сори, че не е по темата за сафрида, ама не се стърпях да попитам. Нищо чудно и за това да го няма тези дни бай сафрид... :)
Не можах да се срещна с далянаджиите тези дни,и не мога да потвърдя тази информация за сега,но на чепарето за сафрид един колега искара чернокоп около 30 см. днес,надвечер,и на 2-ма колеги им липсваха куки от чепарето.Сафрид няма по 10-12 рибки на човек.
Зарганолог
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

:D :D малко грешите за сафрида,по-късно ще има изненади. :wink:
Изображение

Заключено