Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- разбира нещата
Re: Зарган и илария
Четях,четях-накрая не можах да си кача и една снимка в галериятаКИРО написа:Щото няма кой да чете във "фотографията"YordanDanev написа: но снимките що малки си ги оставил

та как да ги направя по иедри???
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Първо кликваш в/у снимката,тя става по-голяма,после и вземаш URL adres-а,и го поставяш м/у [img]URL%20adres[/img].
Пак питай.
Пак питай.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Страхотен репортаж на Jacomo. С това спокойно море напрово релаксирах пред компютъра. БРАВО! И КОГАТО Е СВЪРЗАНО С РАЗМЪРДВАНЕ НА ТАКЪМА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ Е СУПЕР. Не съм професионалис като вас но винаги си нося пръчки като съм на море. Понеже ще бъда на Китен от 10 юни ме интересува какви такъми да приготвя? Ще я има ли иларията и къде да я търся в този район? Ще ви бъда страшно благодарен за всеки съвет!
Браво колега. Значи все пак не си чак такъв карък, както се бе самоопределил. Май ти си първия от форума, похвалил се с платерина на бомбарда. Ако кажеш и къдеtolio_pm написа:Това днес от 06:10 до 10:30 на плаваща бомбарда
Ппс:Които ще да вярва,кои не ще-здраве да е

- Живко Василев
- разбира нещата
Браво добър улов

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Браво и на теб Мишел. Ти пък май си първия похвалил се със зарган на бомбарда тоя сезон. Май мерака е по-силен от токаMi7chell написа:На 14.05 на левия рог на 3-та буна ковнах един зарган на потъваща бомбарда.

Мерака и търпението ми са много силни щом става въпрос за риболов с бомбарда.карид написа:Браво и на теб Мишел. Ти пък май си първия похвалил се със зарган на бомбарда тоя сезон. Май мерака е по-силен от токаMi7chell написа:На 14.05 на левия рог на 3-та буна ковнах един зарган на потъваща бомбарда.
Браво Тольо страхотни риби.
Зарганолог
-
- разбира нещата
Няма нищо за криене-мястото е "традиция"-моряшкия вълнолом(първия) в Поморие. Само за инфо-от време на време пасажите се дигаха горе;малииии като на плувка докато падне-удар.Всичко е на 30-плаваща,като ги нямаше пробвах и със потапящите-ама не пипна 
Поздрави и успехи на всички

Поздрави и успехи на всички

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
На Дюни , от 8.00 до 12.00 30 платерини и иларии-на плаваща бомбарда.Плюс два заргана бонус.Плажа беше пълен с рибари - почти всички на тапи на дъно, но без резултат.
- Local
- учете се от него
Вчера с Vesko_Bs и STront-a отидохме пак на Черноморец, на онзи каменистио бряг
, 11-12 дребни платерини и няколко бири, в това се състоеше улова, рибата се държеше по навътре, на дистанция от около 40-50 метра има един пясъчен праг, след него бяха ударите.

Клавиатура риба не лови!!!
- MANYAKA
- кандидат преподавател
Колега можели да ми обясниш по-точно къде е това място в Поморие?
-
- разбира нещата
В стария град,които и местен тъпанар да попиташ за Моряшкия(първия вълнолом)ща насочиMANYAKA написа:Колега можели да ми обясниш по-точно къде е това място в Поморие?

Ппс:като намериш хотел "Поморие"-само на право покраи лодките оттам си на плажа-първия вълнолом е тои
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес бях на фичоза от 10 до 16 часа без резултат. Пробвах за илария на дъно от брега.
Като се прибирах видях едно кученце с преден счупен крак и с луксация на задните крака.
Беше захвърлено на улицата.
Някой олигофрен го беше оставил. Стана ми жал и го прибрах.
Заведохме го на лекар видяха го там какво е що е. Сега трябва 2 дена да го нагоя и после на операция.
Мислех да го дам в приюта, но вече се влюбих в него
Кученцето е бултериер.

Като се прибирах видях едно кученце с преден счупен крак и с луксация на задните крака.
Беше захвърлено на улицата.

Заведохме го на лекар видяха го там какво е що е. Сега трябва 2 дена да го нагоя и после на операция.
Мислех да го дам в приюта, но вече се влюбих в него

ПС.извинявам се за ,че нее по темата!
Накука!
Извинявам се за спама.felippemassa написа: Като се прибирах видях едно кученце с преден счупен крак и с луксация на задните крака.
Беше захвърлено на улицата.Някой олигофрен го беше оставил. Стана ми жал и го прибрах.
Колега аз съм същия,осинових едно от махлата,което близо седем,осем годинивсички
го гледахме и хранихме.Една дърта вещица подала жалба, приспаха го и в приюта.Там ми казаха че след десет дена щели да го преспят за винаги и аз го занесох на село.
Цялата вина е на нас хората те животните не са виновни.
Направил си хубаво дело.
За което евала