Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

колеги истината е ДУНАВА /щуката е превъртяла/
Модератор: Paublo_Eskobar
колеги истината е ДУНАВА /щуката е превъртяла/
Zdraveite minalata sedmica hodih s priateli na Oriahovo /s lodkata napravihme niakolko tegela po te4enieto NA KLIONK sa som/ kato vidiah na kade otivat ne6tata re6ih da me ostavat na srednia Dunav i ekipiran s visoki botu6i /zadaljitelno ina4e ni6to ne pravite/ spiningova dvukolenna vadica makara s 7lagera i vlakno 0.18 + goliama kutia s vsi4ki modeli vobleri i dosta blesni zapo4nah GOLIAMOTO GAZENE ima6e mesta dalboki nad krasta i botu6ite stanaha po 40kg. edinia no si zaslujava6e za6toto za okolo 1 4as i polovina hvanah 8 6tuki nad kilo i pusnah 2 malomerni /samo blesnata svar6i rabota sa6toto ima mnogo 6avar / . Ako mojete da si go pozvolite DEISTVAITE /trapkata si zaslujava/ 4ao do sabota ve4erta za6toto 6te sam se varnal ot PIASAKA i 6te znam to4nata kartina i tam /vla4ime s lodka / 

na sluka
Няма щука няма и дявол е Дунав!!!
Здрасти! Чесно казано не съм убеден в твърденията за щуката в Дунав!
При положение, че аз съм там всяка събота и неделя и освен ПОПЧЕТА друго не съм хващал с 25 пръчки!!!!
При положение, че аз съм там всяка събота и неделя и освен ПОПЧЕТА друго не съм хващал с 25 пръчки!!!!
-
- новобранец
Re: Няма щука няма и дявол е Дунав!!!
Чеовек да между оряхово и между село Остров има 3 Ръкава на Дунав.Аз попринцип знам че на най0малкия канал ловят щуката щото там съм бил и друг път.Но искам да попитам оня пич какво калве в момента на Пристана на село Остров.ROGER написа:Здрасти! Чесно казано не съм убеден в твърденията за щуката в Дунав!

Чеовек да между оряхово и между село Остров има 3 Ръкава на Дунав.Аз попринцип знам че на най0малкия канал ловят щуката щото там съм бил и друг път.Но искам да попитам оня пич какво калве в момента на Пристана на село Остров.BrainDemage_MaSTeR написа:ROGER написа:Здрасти! Чесно казано не съм убеден в твърденията за щуката в Дунав!

Код за потвърждение: Избери целия код
що не пробваш тогава с още 25ROGER написа:Здрасти! Чесно казано не съм убеден в твърденията за щуката в Дунав!