колеги истината е ДУНАВА /щуката е превъртяла/

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

max
новобранец
новобранец

колеги истината е ДУНАВА /щуката е превъртяла/

Мнение от max »

Zdraveite minalata sedmica hodih s priateli na Oriahovo /s lodkata napravihme niakolko tegela po te4enieto NA KLIONK sa som/ kato vidiah na kade otivat ne6tata re6ih da me ostavat na srednia Dunav i ekipiran s visoki botu6i /zadaljitelno ina4e ni6to ne pravite/ spiningova dvukolenna vadica makara s 7lagera i vlakno 0.18 + goliama kutia s vsi4ki modeli vobleri i dosta blesni zapo4nah GOLIAMOTO GAZENE ima6e mesta dalboki nad krasta i botu6ite stanaha po 40kg. edinia no si zaslujava6e za6toto za okolo 1 4as i polovina hvanah 8 6tuki nad kilo i pusnah 2 malomerni /samo blesnata svar6i rabota sa6toto ima mnogo 6avar / . Ako mojete da si go pozvolite DEISTVAITE /trapkata si zaslujava/ 4ao do sabota ve4erta za6toto 6te sam se varnal ot PIASAKA i 6te znam to4nata kartina i tam /vla4ime s lodka / :D
na sluka
ROGER
новобранец
новобранец

Няма щука няма и дявол е Дунав!!!

Мнение от ROGER »

Здрасти! Чесно казано не съм убеден в твърденията за щуката в Дунав!
При положение, че аз съм там всяка събота и неделя и освен ПОПЧЕТА друго не съм хващал с 25 пръчки!!!!
BrainDemage_MaSTeR
новобранец
новобранец

Re: Няма щука няма и дявол е Дунав!!!

Мнение от BrainDemage_MaSTeR »

ROGER написа:Здрасти! Чесно казано не съм убеден в твърденията за щуката в Дунав!
При положение, че аз съм там всяка събота и неделя и освен ПОПЧЕТА друго не съм хващал с 25 пръчки!!!!
Чеовек да между оряхово и между село Остров има 3 Ръкава на Дунав.Аз попринцип знам че на най0малкия канал ловят щуката щото там съм бил и друг път.Но искам да попитам оня пич какво калве в момента на Пристана на село Остров. :)
IIH:

Мнение от IIH: »

BrainDemage_MaSTeR написа:
ROGER написа:Здрасти! Чесно казано не съм убеден в твърденията за щуката в Дунав!
Чеовек да между оряхово и между село Остров има 3 Ръкава на Дунав.Аз попринцип знам че на най0малкия канал ловят щуката щото там съм бил и друг път.Но искам да попитам оня пич какво калве в момента на Пристана на село Остров. :)[/quot

Код за потвърждение: Избери целия код

Гост

Мнение от Гост »

що не пробваш тогава с още 25 :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”