търся материал за зарибяване!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

gospodinpeev
новобранец
новобранец

търся материал за зарибяване!

Мнение от gospodinpeev »

Здравейте колеги!
Обръщам се към вас с молба за помощ. Наследих от дядо ми едно малко язовирче, което искам да захраня с риба. Пуснах няколко шаранчета, но аверчето ме посъветва да намеря няколко бройки амур или толстолоб, защото ядовира не е подържан от доста време и е насъбрал тиня и трева. Млад съм още в занаята и ако има някой, който може да ме посъветва нещо друго, или да ми каже от къде мога да взема малка рибка за захранване, нека помогне. Приемам всякакви съвети! Благодаря Ви!
Последно промяна от gospodinpeev на Вто Юни 02, 2009 2:02 pm, променено общо 1 път.
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Re: търся захранка!

Мнение от VGS »

Добре дошъл :)
Мисля , че малко си се объркал със значението на думите.
Захранвам е когато хвърляш храна с цел да привлечеш риба на избраното от теб място за риболов.
А другото е зарибявам, това пък е когато пускаш разни риби във водоем с цел развъждане, спортен риболов или подобни работи.
А в случая май търсиш зарибителен материал.
Може да си го закупиш, но все пак успех с намирането :wink:
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Виж тука незнам от къде си . http://www.reklamator.com/pid/347/ фирмата е Тунджа73 ООД чувал съм хубави неща за нея иначе нямам личен опит. Аз се зарибявам от Метро :D
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
gospodinpeev
новобранец
новобранец

Мнение от gospodinpeev »

VGS написа:Добре дошъл :)
Мисля , че малко си се объркал със значението на думите.
Захранвам е когато хвърляш храна с цел да привлечеш риба на избраното от теб място за риболов.
А другото е зарибявам, това пък е когато пускаш разни риби във водоем с цел развъждане, спортен риболов или подобни работи.
А в случая май търсиш зарибителен материал.
Може да си го закупиш, но все пак успех с намирането :wink:

прав си колега... съжалявам! иначе мерси и аз се надявам да намеря скоро.. писах на въпросната фирма дано отговорят :D
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Добре дошъл колега!Според мен има няколко неща,които трябва да имаш предвид:има ли приток на пресна вода във водоема,големината на водоема,ако има вариант поне леко да го почистиш би било добре,амура ще те освободи до голяма степен от тревата.Ако те интересува нещо по-конретно-дай малко инфо,къде се намира,колко е голям,охранява ли се...
Иначе си стреляме в тъмното,напосоки. :D
6tuki4
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: търся материал за зарибяване!

Мнение от 6tuki4 »

Здрасти колега аз скоро купувах зарибителен материал,от тази фирма.http://www.agroborsa.com/kulekov/ .Намира се близо до Севлиево.Но трябва да се обадиш прдварително.! Да си говориш с човека дали има рибата която ти трябва.Телефона го има в сайта
Това е от мен, успех. :D
gospodinpeev
новобранец
новобранец

Мнение от gospodinpeev »

6tuki4
мерси! има информация и мисля да задвижа нещата с тая фирма... малко ми е далече. иначе водоема е в Южна България край село Черепово. За охраняван.. може да се каже все пак ми е в двора :D иначе ако имате още някакви съвети давайте.
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

gospodinpeev написа: .. може да се каже все пак ми е в двора
Ясно!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”