Моля ВИ !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

dian
разбира нещата
разбира нещата

Re: Моля ВИ !!!

Мнение от dian »

SONY написа:Тя темата си е разисквана много пъти и определено е водела до спорове.Хубаво е да се пише грамотно,но да не забравяме,че това преди всичко е рибарски форум.
аз ши продължа да си пиша така когато е трябвало съм писъл
до вчера търсих буквите сега и точки и тн 1 отговор 2 часа трябва да го пиша
ако го сложите в правилата на форума да се пише грамотно чак тогава ши са уча :drinkers: :drinkers: :drinkers:
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Абсолютно съм съгласен с Бат Бойко,трябва да си уважаваме езика и изказа!Видно е когато някой нарочно пише диалектно,видно е когато грешките за технически(в бързината),разменени букви и т.н.,но за съжаление е видна и неграмотността!Има много хора,които си пишат по скайп,icq или други форуми на "маймуница",това няма как да не окаже влияние.
Но все пак си има МОДЕРАТОРИ-нека те преценят какво и как да се направи!
Като това например:
" Модераторско кошче: китаиска страв"
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Нервирам се само на некадърно пуснати теми и начин на изразяване на мисли от млади колеги.
Иначе старите си се знаем и на дали ще можем да ги променим.
Тук доста може да се поспори , защото доста от "старите" правят фрапантни грешки ;) !!! НЕ говоря за пунктуация или граматика , а за правопис ;) !!
Туй риболова не е за мен :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Простотиййй.... простотиййй... :wink:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз отначало много се изнервях, като прочета " рипка" или "калве", ама после свикнах; даже ги ползвам понякога :D . Изнервящото е, че има хора дето са грамотни, обаче ги мързи да си прочетът поста преди да го постнат и да го коригират :idea: Даже и да има грешки, те пак могат да се коригират след това- аз редовно правя така :idea: За грешните заглавия на теми- това пък, съвсем :wink:
Изображение
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

IDA написа:прочетът
Бачооо! :smt017- :lol: :lol: :lol:,на мушка си,Фнимавай
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

А вие как ще реагирате ,като около вас говорят на цигански,как ще реагирате ,че 90% от циганите са неграмотни и има отново избори.А сте тръгнали да ми гледате запетайките.Че заради двама цигани, тръгнали си 15мин.преди да изтече работното време, наказаха цялата фирма с парична глоба.Ей това е за коментар,кои са циганите и кои българите,то те не са виновни,виновни са някои други,които забогатяха на наш гръб.
Последно промяна от butnik на Вто Юни 02, 2009 7:37 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

butnik написа:А вие как ще реагирате ,като около вас говорят на цигански,как ще реагирате ,че 90% от циганите са неграмотни и има отново избори.А сте тръгнали да ми гледате запетайките.
:smt023
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

butnik написа:А вие как ще реагирате ,като около вас говорят на цигански,как ще реагирате ,че 90% от циганите са неграмотни и има отново избори.А сте тръгнали да ми гледате запетайките.Ей това е за коментар,кои са циганите и кои българите,то те не са виновни,виновни са някои други,които забогатяха на наш гръб.
:smt023 Сами сме си виновни,защото колкото повече ни тъпчат,толкова повече се надупваме!Няма на кого да се сърдим,освен на себе си!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

butnik написа:А вие как ще реагирате ,като около вас говорят на цигански,как ще реагирате ,че 90% от циганите са неграмотни и има отново избори.А сте тръгнали да ми гледате запетайките.Че заради двама цигани, тръгнали си 15мин.преди да изтече работното време, наказаха цялата фирма с парична глоба.Ей това е за коментар,кои са циганите и кои българите,то те не са виновни,виновни са някои други,които забогатяха на наш гръб.
направете ги като в казармата с одеалото ние нашите самоотлъчки ги псувахме ама шефа зе да ни глобява и веднага кръстихме 2 кучета на тях и си псувахме кучетата
сори за спама
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

SONY написа:Бат Бойко,прочетох ти ЛС-то и съм напълно съгласен с теб.Мисълта ми беше,че по всички краища на България си има диалект и той си се спазват доста често и тук от някои наши съфорумци.Това не значи,че трябва да ги игнорираме. :roll: Аз съм в сайта,за да чета за приятелство и риболов,без значение,как е написано( важното е да се разбира ).Ако някой е изпуснал 2 запетайки,да го наречем по-малко българин ли?! :roll:

В правописа няма диалекти, приятелю! Някои от колегите просто се опитват да направят впечатление, не знам на кого, и се правят на интересни, други са с много слаба компютърна и правописна подготовка :) .
Хубаво е да влагаме повече старание в постовете си, това, че сме риболовци, не бива да ни слага в някаква категория на некадърници или малоумници!
Наздраве на всички :drinkers: !
Никога не пия карал!

Изображение
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

аз съм от тези с слабата компютърна грамотност ако не беше форума и на кирилица нямаше да се науча щях да си чета весниците и толкова ама има време за развитие :smt023
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Шшшшш,вие редовни ли сте бе ??? Да не си пиша тука свито за работа или молба до президента бе !!! Ето сега,точно след малко ще взема да чета точно какво съм написал,дали сам сложил запетая,дали тире или ЙЙЙЙ на края.Пиша,чета от горе,отгоре и пращам.Много пъги,след като съм видял когатокъм пратил поста вече,правя поправки,но ако сте с бавен нет и по десет минути чакате да се качи поста ще ви питам дали ще ви се поправя нещо.Много на сериозно се взимате.Интелигентноста и това дали човек е умин,несе измерва с това,как пише и дали си проверява писаното.Верно не сте в ред всички.С какво сте повече от мен например,като пишете много правилно ??? Да несте милионери всичките или босовете на най-големите и проспериращи фирми в България ??? Я се вземете в ръце,че като гледам,повечето тук са обикновенни работници и хора които се трудят вски ден по строителните площадки.Не чувствате ли че може на убидите някои колега.Браво,на всички отличници от форума,много сте отворени :finga: :finga: :finga:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Шшшшш,вие редовни ли сте бе ??? Да не си пиша тука свито за работа или молба до президента бе !!! Ето сега,точно след малко ще взема да чета точно какво съм написал,дали сам сложил запетая,дали тире или ЙЙЙЙ на края.Пиша,чета от горе,отгоре и пращам.Много пъги,след като съм видял когатокъм пратил поста вече,правя поправки,но ако сте с бавен нет и по десет минути чакате да се качи поста ще ви питам дали ще ви се поправя нещо.Много на сериозно се взимате.Интелигентноста и това дали човек е умин,несе измерва с това,как пише и дали си проверява писаното.Верно не сте в ред всички.С какво сте повече от мен например,като пишете много правилно ??? Да несте милионери всичките или босовете на най-големите и проспериращи фирми в България ??? Я се вземете в ръце,че като гледам,повечето тук са обикновенни работници и хора които се трудят вски ден по строителните площадки.Не чувствате ли че може на убидите някои колега.Браво,на всички отличници от форума,много сте отворени :finga: :finga: :finga:
както винаги си изчерпателен и точен все пак сме обикновени хора поне някои от нас
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

съгласен съм ебем ти правописа да напиша нещо с главна буква ми е ного трудно щото треба да натиснем едно копче два -пъти повече :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”