Какво кино обичате?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кино обичате?

Мнение от gosta »

Още като излезна го гледах. Гай отново ни изкърти с хумор и действие.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
sharanko
новобранец
новобранец

Мнение от sharanko »

предпочитам и комедия ,и екшан!! :smt071 :smt071 :smt066 :smt070 :smt068 :smt067
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Айде по-младите да гледат,а по-старите да си го преговорим!
http://zamunda.net/details.php?id=23073&hit=1
А сега де? :roll:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Щом е на великия Алън Паркър,май няма да е лабаво! :wink:
TICA FAN
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Къде сте бе,киномани?Дайте нещо ново и свястно за гледане,че последно време нищо запомнящо се не съм гледал. :roll:
TICA FAN
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Гледах на кино Ангели и Демони, по книгата Шестото клеймо на Дан Браун. Хубаво приключенско филмче. На нивото на Шифъра на Леонадро. Който харесва религиозно-приключенски филми да се мята, още го няма на хубаво качество в нет-а.

Иначе моите предпочитания са насочени съм фентъзито, фантастика, приключенски, военни, уестърни и ужаси. Не обичам драми и "филмите за живота", защо да гледам житейски драми, кат ние в тия филми сме се вкарали лично в реалния живот :lol: :lol: За мен филма трябва да релаксира, а не допълнително да те обременява с някви житейски драми, но разбира се тва е лично мнение :)
Като любими в съответните жанрове мога да спомена (съжалявам, ако вече са казани филмите)

фентъзи -
Властелина на Пръстените - под номер 1 за всички времена! Фен съм на Толкин 10 години преди филмите да излязат, имам първите издания на Властелина и Билбо още от дете и многократно съм ги чел. Опонирайки на всеобщото мнение, че филма не струва пред книгите, ще кажа, че едва ли някой може да направи по-добра екранизация на Властелина от продукцията на Джаксън. Всичко изпипано до последния детайл, някои моменти са изпуснати, но то е логично, не може дословно да се филмира 1100 страници книга. Плюс това не смятам филма за Холивудска продукция, може парите, с които е направен филма да са американски, но от актьорите, сценаристите, и всички останали, сътворили този великолепен филм, едва 1/3 да са американци. От актьорите 85% са англицани, австралийски, новозеландци и т.н.

Фантастика
Междузвездни войни - тук думите са излишни. Продукцията на продукциите!!! Второ такова творение надали някога ще бъде направено! Шедьовър на киноиндустрията, и завинаги ще си остане такъв, независимо, че оттогава минаха повече от 25 години!!!

Приключенски - тук предпочитанията ми са повече от едно, но ще кажа само Индиана Джоунс, да не ми стане поста огромен :lol:
Военен - също като горе имам доста любими филми, но ще спомена само Der Untergang и Тънка червена линия. Имам поне 15 любими военни филма, ама ще ги спомена в друг пост.

Уестърни - Всички филми на Клинт, като под номер едно е - Добрият, Лошият и Грозният! :lol: Най-добрия уестърн за мен, гледал съм го многократно!

Ужаси - бай ви Фреди и бай ви Джейсън! или сиреч Кошмари на Елм стрийт и Петъците, сичките части :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе аз отдавна ви казах кво да гледате,ма само моряка и сони ме взеха на сериозно :D :D инак-не мога да не се похваля,са качили в замундата бьлгарския "светьл пример" ,кьде го издирвам от неколко години...за всички ЖЕРТВИ на социализьма а и за по младите(подочули оттук/оттам) смятам,че ще е доста интересен-сценария е уникален ;)актьорското присьствие-сьщо
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Бат Мирче-5кила написа:бе аз отдавна ви казах кво да гледате,ма само моряка и сони ме взеха на сериозно :D :D инак-не мога да не се похваля,са качили в замундата бьлгарския "светьл пример" ,кьде го издирвам от неколко години...за всички ЖЕРТВИ на социализьма а и за по младите(подочули оттук/оттам) смятам,че ще е доста интересен-сценария е уникален ;)актьорското присьствие-сьщо
Кой филм имаш впредвид.
Изображение
drebg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drebg »

Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Току що го изгледах оправи ми се настроението поне за седмица. :D
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

drebg,най-добрите ужаси са от 70-те и 80-те години.Новите са някак си изсмукани и се дублират един друг.А горещо ви препоръчвам да изгледате филмите ,препоръчани от бат ви Мирче.Има ,какво да се види и научи от тях.НЕ ВСИЧКО Е ХОЛИВУД! :wink: Освен това,повечето балкански филми са далеч по-смешни и забавни от тийн комедийките с марка Холивуд. :wink:
TICA FAN
drebg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drebg »

SONY написа:drebg,най-добрите ужаси са от 70-те и 80-те години.Новите са някак си изсмукани и се дублират един друг.А горещо ви препоръчвам да изгледате филмите ,препоръчани от бат ви Мирче.Има ,какво да се види и научи от тях.НЕ ВСИЧКО Е ХОЛИВУД! :wink: Освен това,повечето балкански филми са далеч по-смешни и забавни от тийн комедийките с марка Холивуд. :wink:
Аз лично много харесвам комедиите на Люи Дю Финес :wink:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Е той си е истинска класика.Без коментар. :D
TICA FAN
drebg
научил се да хвърля
научил се да хвърля