Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ИАРА Плевен работи
Модератор: bobopeli
Re: ИАРА Плевен работи
Около седмица след подпалената Нива на плевенските ИАРА вечерта към 7.30 си дойде червената жигула от С. Телиш на телишкия ръкав, отиде на 2-3 км по-надолу но се видя как си напомпиха лодката, влязоха и пуснаха мрежата по средата на язовира - тапите се виждаха! Обадих се на 0887212666 говорихме си човека каза че нямали лодка, че имат само 1 която същата сутрин била заминала за Нкопол. ок . Ако обаче искат да го хванат, могат! както аз така и те така и всички в Телиш знаят кой е! Всяка вечер мрежите са в язовира - всяка! просто трябва някой да дойде рано към 3 сутринта и да изчака жигулата! Като ги спипат на брега с един багажник мрежи и риба.............. и акта е гарантиран! Лодка няма да им трябва! Обаче........ те всички се познават!
Поне не се срамувам, че не.... ловя риба!
Обаче........ те всички се познават!.........
Гарван,гарвану око ,не вади.....ИАРА Плевен е основно по Дунава-поне така казват...иначе само си получават заплатите...и оня с жигулата ще продължава да си развява коня...за съжаление не е смо с Телиш тая работа...

Гарван,гарвану око ,не вади.....ИАРА Плевен е основно по Дунава-поне така казват...иначе само си получават заплатите...и оня с жигулата ще продължава да си развява коня...за съжаление не е смо с Телиш тая работа...

Абсолютно си прав, колега . Гарван,гарвану око ,не вади.....jporlando написа:Обаче........ те всички се познават!.........
![]()
![]()
![]()
Гарван,гарвану око ,не вади.....ИАРА Плевен е основно по Дунава-поне така казват...иначе само си получават заплатите...и оня с жигулата ще продължава да си развява коня...за съжаление не е смо с Телиш тая работа...![]()
![]()
![]()
Ето сега вече съм убеден че ИАРА Плевен извършва някаква дейност! Каква ли? Пази язовирите за своите приятели мрежари от други "чужди" мрежари, видял съм го с очите си! Един яз. като Горни Дъбник който не е никак малък, на най- усамотеното и безлюдно място е като магистрала! Успях да видя поне 10 различни коли за 40 мин! Това че риболова е забранен не значи че разхождането по края на селото е забранено. Изобщо не се крият като няма хора по брега. През другото време поне го правят само нощем. А цирка се разиграваше в събота на 9 май около 18.30 - 20.00 Най- интересното е че сутринта към 9.30 пак много коли дойдоха от там. Говоря за телишкия ръкав където има поне 4-5 км черен път до Писаровския залив , всички ходят там , даже колите отзад са без габарити
-
- научил се да хвърля
Явно старата приказка важи "Всеки народ си заслужава управниците". Ако има меко казано сурови санкций за бракониерство и държавните органи си вършеха работата, а не чакат само да дойде време за аванс и заплата, вярвам искренно, че нещата щяха да стоят по-друго яче.
От риба се връщам на риба ми се ходи.
Днес следобяд си стояхме на платеното язовирче, дигата само дели яз Горни Дъбник, дойдоха си същите хора, огледаха се пиинаха по 1 биричка, видяха че има само 2-3 човека и отдоха да си помпят лодката и аз ги гледам с бинокъла! На кого да звънна? ?? ????? Нали са си партия?

Аз и да имам пушка, не бих пробвал да стрелям(още по-малко с въздушна), чувал съм че така човек може да си изпати лошо!