лодка за 25 кинта :)))

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: лодка за 25 кинта :)))

Мнение от felippemassa »

Аз имам такава и е пукната само на 8 места и е залепена :lol: Киро, ако ми позволиш, ще закача едно въже за твоята лодка и ще ме дърпаш :mrgreen: Между другото, като я увиеш около тялото си с въже става чудесна спасителна жилетка. УФффф аз се обърках- друг ценови клас. Моята е от 30 лв не мога да коментирам :wink:
ivoncho
новобранец
новобранец

Мнение от ivoncho »

Приателю,според мен сас тази лодка можеш да влезеш да си захраниш и след това веднага да излезеш,защото ще бъде жалко за такъмите,които ще потънат в язовира или кадето и да е,успех от мен. :D
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Като за цената много си е хубава.Само дето трябва да се ползва ,като лодка за 25 кинта,а не за 2500 .За спокоен малък язовир.И да се внимава от тръни и остри предмети.
Като си спомня едно време с какви лодки и дюшеци сме плували до Вълнографа на Почивка/Варна/ и не сме се удавили,тази е мечта.И вероятно е много лека и удобна да я метнеш в багажника и да я извадиш в употреба,когато ти потрябва.Отивам да я видя в Кауфланд.
Кефа цена няма!
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”