Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

ХИСАР
Модератор: Кърцата
ХИСАР
Здравейте колеги! Получехме инфо тука от 1-2 седмици ,че язовира след Хисар в дясно е разрешен и отваме там .Имаме инфо за щуки едни познати са хванали една 17 кила и една малка 6 кила :d да се надявам ,че и друга риба ще излиза отиваме с 6 фидера дано свършат някоя работа ако не важното е излета.Това е от мен .
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: ХИСАР
Бреййййййййй какви щуки
)
Дали се сещаш колко малко хора от форума са виждали ,, малка ,, щук 6 килограма наживо ?
А тази 17 килограма си е жив крокодил, която посмъртно не мога да си предстяввя
))
Рекордната за България май е 14.100 кг ........

Дали се сещаш колко малко хора от форума са виждали ,, малка ,, щук 6 килограма наживо ?
А тази 17 килограма си е жив крокодил, която посмъртно не мога да си предстяввя

Рекордната за България май е 14.100 кг ........
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като ви гледам приготовлението с 6-те фидера само гледай да не си сам защото тея 6+ щуки ще ви пръснат от кълаване а онея шарани 30+ кг направо ще ви скапят от кълванеburn149 написа:Здравейте колеги! Получехме инфо тука от 1-2 седмици ,че язовира след Хисар в дясно е разрешен и отваме там .Имаме инфо за щуки едни познати са хванали една 17 кила и една малка 6 кила :d да се надявам ,че и друга риба ще излиза отиваме с 6 фидера дано свършат някоя работа ако не важното е излета.Това е от мен .

Без риболов няма любов !
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Ако става дума за язовир4ето малко след "Камилите" то там такива дзверове няма, но има доста солидни каракуди 500-700 гр някой и друг поостанал шарко до към 3-те килца , но доколкото съм запознат е частно.
виждал ли си щука 146 см? колкото до 6кила просто израза им бе6е такаж и се спуках да смеяTabaliov написа:Как 17 кила щука бе ...... е тва са истинските рибари : )хващат 40 кила шарани и нямат батерия на апарата
няква ирония доловам да не ти хвърлям уроки ако искаш аз споделям тоя ми се подигравам селянин от кое село си ве някоеот македонския край ли ,че като чета тука има някои такива като теб които немогат да пишат на 2рия си езикExTaZzY написа:Като ви гледам приготовлението с 6-те фидера само гледай да не си сам защото тея 6+ щуки ще ви пръснат от кълаване а онея шарани 30+ кг направо ще ви скапят от кълванеburn149 написа:Здравейте колеги! Получехме инфо тука от 1-2 седмици ,че язовира след Хисар в дясно е разрешен и отваме там .Имаме инфо за щуки едни познати са хванали една 17 кила и една малка 6 кила :d да се надявам ,че и друга риба ще излиза отиваме с 6 фидера дано свършат някоя работа ако не важното е излета.Това е от мен .![]()
![]()
![]()
Само да отбележа,че в първият език(имаш в предвид българският сигурно)няма буквите 6,2 и 4.
Това са цифри 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма тъкова нещо ....нито съм от село нито те иронизирам просто,като пишеш нещо гледай да е достоверно и като гледам не съм само аз тоя дето ти е "писал в темата" и Македония е доста далече от моя град което явно за тебе не важи...burn149 написа:няква ирония доловам да не ти хвърлям уроки ако искаш аз споделям тоя ми се подигравам селянин от кое село си ве някоеот македонския край ли ,че като чета тука има някои такива като теб които немогат да пишат на 2рия си език

П.П. Хвърляй уруки ама все едно си ги хвърляш на себе си защото има някой там горе който гледа

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Колега напиши малко инфо за водоема като си дойдеш знам за кой водоем става въпрос и аз съм замислил един излет там най скоро време.
Никой не може да ти отнеме мечтите
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Язовира е на Момина баня,стопанисваше го местната ловна дружинка,наистина има големи риби в него,там са ми няколко рекорда за най-голяма щука -8.500кг и каленик 1.900кг.В момента не знам дали още го стопанисват.Има и костур,толостолопи,шаран,каракуда.Водоема беше обрасъл много,имаша и много раци,не съм го посещавал доста години.Но риболова беше доста труден преди години на него.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Преди закриването даде доста и едра каракуда и някой шаран.Сега там е панаир.Язовира е повече от труден,направо си е тъласъмски
Но понеже не се ловеше доста време и затова дава риба.Или поне даваше.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- научил се да хвърля
Коя година си я бил хванал щуката и на какво?butnik написа:Язовира е на Момина баня,стопанисваше го местната ловна дружинка,наистина има големи риби в него,там са ми няколко рекорда за най-голяма щука -8.500кг и каленик 1.900кг.В момента не знам дали още го стопанисват.Има и костур,толостолопи,шаран,каракуда.Водоема беше обрасъл много,имаша и много раци,не съм го посещавал доста години.Но риболова беше доста труден преди години на него.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ей,ти ме върна в първи клас .На руска клатушка,през 199... е не помня годината и 7 или 8.До преди да замина в ........я,главата и ми украсяваше магазина.Там ходехме основно заради хищника,но заради раците и костенурките искаше горен монтаж на рибката за стръв.Или по чистите места да се използват изкуствени примамки.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
някой ходел ли е тези дни на този язовир