ХИСАР

Модератор: Кърцата

burn149
новобранец
новобранец

ХИСАР

Мнение от burn149 »

Здравейте колеги! Получехме инфо тука от 1-2 седмици ,че язовира след Хисар в дясно е разрешен и отваме там .Имаме инфо за щуки едни познати са хванали една 17 кила и една малка 6 кила :d да се надявам ,че и друга риба ще излиза отиваме с 6 фидера дано свършат някоя работа ако не важното е излета.Това е от мен .
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: ХИСАР

Мнение от alcora »

Бреййййййййй какви щуки :))
Дали се сещаш колко малко хора от форума са виждали ,, малка ,, щук 6 килограма наживо ?
А тази 17 килограма си е жив крокодил, която посмъртно не мога да си предстяввя :)))
Рекордната за България май е 14.100 кг ........
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

burn149 написа:Здравейте колеги! Получехме инфо тука от 1-2 седмици ,че язовира след Хисар в дясно е разрешен и отваме там .Имаме инфо за щуки едни познати са хванали една 17 кила и една малка 6 кила :d да се надявам ,че и друга риба ще излиза отиваме с 6 фидера дано свършат някоя работа ако не важното е излета.Това е от мен .
Като ви гледам приготовлението с 6-те фидера само гледай да не си сам защото тея 6+ щуки ще ви пръснат от кълаване а онея шарани 30+ кг направо ще ви скапят от кълване :) :lol: :lol: :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Tabaliov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Tabaliov »

Как 17 кила щука бе ...... е тва са истинските рибари : )хващат 40 кила шарани и нямат батерия на апарата :finga:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Ако става дума за язовир4ето малко след "Камилите" то там такива дзверове няма, но има доста солидни каракуди 500-700 гр някой и друг поостанал шарко до към 3-те килца , но доколкото съм запознат е частно.
burn149
новобранец
новобранец

Мнение от burn149 »

Tabaliov написа:Как 17 кила щука бе ...... е тва са истинските рибари : )хващат 40 кила шарани и нямат батерия на апарата :finga:
виждал ли си щука 146 см? колкото до 6кила просто израза им бе6е такаж и се спуках да смея
burn149
новобранец
новобранец

Мнение от burn149 »

ExTaZzY написа:
burn149 написа:Здравейте колеги! Получехме инфо тука от 1-2 седмици ,че язовира след Хисар в дясно е разрешен и отваме там .Имаме инфо за щуки едни познати са хванали една 17 кила и една малка 6 кила :d да се надявам ,че и друга риба ще излиза отиваме с 6 фидера дано свършат някоя работа ако не важното е излета.Това е от мен .
Като ви гледам приготовлението с 6-те фидера само гледай да не си сам защото тея 6+ щуки ще ви пръснат от кълаване а онея шарани 30+ кг направо ще ви скапят от кълване :) :lol: :lol: :lol:
няква ирония доловам да не ти хвърлям уроки ако искаш аз споделям тоя ми се подигравам селянин от кое село си ве някоеот македонския край ли ,че като чета тука има някои такива като теб които немогат да пишат на 2рия си език
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Само да отбележа,че в първият език(имаш в предвид българският сигурно)няма буквите 6,2 и 4. :wink: Това са цифри :wink:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

burn149 написа:няква ирония доловам да не ти хвърлям уроки ако искаш аз споделям тоя ми се подигравам селянин от кое село си ве някоеот македонския край ли ,че като чета тука има някои такива като теб които немогат да пишат на 2рия си език
Няма тъкова нещо ....нито съм от село нито те иронизирам просто,като пишеш нещо гледай да е достоверно и като гледам не съм само аз тоя дето ти е "писал в темата" и Македония е доста далече от моя град което явно за тебе не важи... :wink: And I can write with my second language.But i Think that you can't understand any other languages :wink: :wink:
:) :) айде порови се из търсачките и разбери кой неможе да пише и на двата езика който явно владее :drinkers:
П.П. Хвърляй уруки ама все едно си ги хвърляш на себе си защото има някой там горе който гледа :!:
Изображение
Без риболов няма любов !
kokoparcala
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kokoparcala »

Колега напиши малко инфо за водоема като си дойдеш знам за кой водоем става въпрос и аз съм замислил един излет там най скоро време.
Никой не може да ти отнеме мечтите
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Язовира е на Момина баня,стопанисваше го местната ловна дружинка,наистина има големи риби в него,там са ми няколко рекорда за най-голяма щука -8.500кг и каленик 1.900кг.В момента не знам дали още го стопанисват.Има и костур,толостолопи,шаран,каракуда.Водоема беше обрасъл много,имаша и много раци,не съм го посещавал доста години.Но риболова беше доста труден преди години на него.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Преди закриването даде доста и едра каракуда и някой шаран.Сега там е панаир.Язовира е повече от труден,направо си е тъласъмски :wink: Но понеже не се ловеше доста време и затова дава риба.Или поне даваше.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
drebg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drebg »

butnik написа:Язовира е на Момина баня,стопанисваше го местната ловна дружинка,наистина има големи риби в него,там са ми няколко рекорда за най-голяма щука -8.500кг и каленик 1.900кг.В момента не знам дали още го стопанисват.Има и костур,толостолопи,шаран,каракуда.Водоема беше обрасъл много,имаша и много раци,не съм го посещавал доста години.Но риболова беше доста труден преди години на него.
Коя година си я бил хванал щуката и на какво? :roll:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ей,ти ме върна в първи клас .На руска клатушка,през 199... е не помня годината и 7 или 8.До преди да замина в ........я,главата и ми украсяваше магазина.Там ходехме основно заради хищника,но заради раците и костенурките искаше горен монтаж на рибката за стръв.Или по чистите места да се използват изкуствени примамки.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
bingo67
новобранец
новобранец

Мнение от bingo67 »

някой ходел ли е тези дни на този язовир
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”