Питане за къпинг кит Garbolino
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- сериозен играч
Питане за къпинг кит Garbolino
Имам един въпрос към некой каде има такава щека ,да ми обясни кое е най правилния вариант ,значи гледам че страта G6 върви в следния комплект
Комплекта садържа:
Щека
Три топ-сета на 5то коляно (6. 05m)
Един топсет за едри риби и къпиране
Къпинг кит
Тубоси
Калъф
3 допълнителни върха
Допълнително 6 коляно "Super6"
така ,мойта G6 LT
Комплекта включва:
* 2 топ-сета на 5то коляно (6.05m)
* 1 шарански топсет (2.95m)
* 3 допълнителни върха
* Допълнително 6то коляно - Super-6
* Тубоси
* Калъф
демек старата е с един топ сет повече и има и къпинг кит ,сигорно и затова е по скъпа ,иначе нема логика ,но това мене не ме интересува
въпросо ми е следния ,значи аз имам два мачови топ сета плюс тоя на щеката на който пише Competition kit ,и един каде на него пише POTTING KIT та въпросо ми е това каде пише POTTING KIT това ли е къпинг кито ,защото това според мене къпинг кит не може да е ,много е мек , и го направих топ сет с по дебел ластик за по големи риби ,са съм порачал къп кит ,обаче у сайто на гарболино не виждам никаде да има къп кит ,има го това каде пише потинг кит и повер кит
http://www.garbolinouk.com/accessories/ ... ower-kits/
http://www.garbolinouk.com/accessories/ ... tting-kit/
та да не ми допкарат същото ,нема ли такъв каде пише на него къпинг кит ,ако може некой каде има такава щека да ми обясни .кое е най правилното ,но това каде пише потинг кит е ного меко ,аз преди имах на престън къп кит и беше много твърд ,надявам се да сте ме разбрали каво питам
мерси
темата ,май не требеше да я пускам тука ,а у въдици ,ама нещо сичко е ного убъркано
Комплекта садържа:
Щека
Три топ-сета на 5то коляно (6. 05m)
Един топсет за едри риби и къпиране
Къпинг кит
Тубоси
Калъф
3 допълнителни върха
Допълнително 6 коляно "Super6"
така ,мойта G6 LT
Комплекта включва:
* 2 топ-сета на 5то коляно (6.05m)
* 1 шарански топсет (2.95m)
* 3 допълнителни върха
* Допълнително 6то коляно - Super-6
* Тубоси
* Калъф
демек старата е с един топ сет повече и има и къпинг кит ,сигорно и затова е по скъпа ,иначе нема логика ,но това мене не ме интересува
въпросо ми е следния ,значи аз имам два мачови топ сета плюс тоя на щеката на който пише Competition kit ,и един каде на него пише POTTING KIT та въпросо ми е това каде пише POTTING KIT това ли е къпинг кито ,защото това според мене къпинг кит не може да е ,много е мек , и го направих топ сет с по дебел ластик за по големи риби ,са съм порачал къп кит ,обаче у сайто на гарболино не виждам никаде да има къп кит ,има го това каде пише потинг кит и повер кит
http://www.garbolinouk.com/accessories/ ... ower-kits/
http://www.garbolinouk.com/accessories/ ... tting-kit/
та да не ми допкарат същото ,нема ли такъв каде пише на него къпинг кит ,ако може некой каде има такава щека да ми обясни .кое е най правилното ,но това каде пише потинг кит е ного меко ,аз преди имах на престън къп кит и беше много твърд ,надявам се да сте ме разбрали каво питам
мерси
темата ,май не требеше да я пускам тука ,а у въдици ,ама нещо сичко е ного убъркано
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Питане за къпинг кит Garbolino
Без да я познавам щеката, вси си мисля, че
POTTING и CUPPING са едно и също нащо.
Поне и pot i cup са си все купички, пък и по сайтовете маъ съм ги гледал ту така ту иначе написани.
Според мен ще пристигне баш същия топ сет.
Поне и pot i cup са си все купички, пък и по сайтовете маъ съм ги гледал ту така ту иначе написани.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
Re: Питане за къпинг кит Garbolino
е да де така ми казаха че е било за хранене ,аме ного меко ,са да не съм виждал ...престъно ми беше съпер твърд ,а това е ебати и мекицата ,та затова питамchirusa_bg написа:Без да я познавам щеката, вси си мисля, че