Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
Ей такава машинка щеше да е от полза http://www.youtube.com/watch?v=3LoPd6Z2 ... re=related
кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
Този хич не се шегува, и как ги боядисва само...
А да знае някой случайно в какъв лак ги топи?
А да знае някой случайно в какъв лак ги топи?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Само че не изряза отвор за лопатката и не показаха по какъв начин постави арматурата 

кьоркефали
-
- новобранец
Някой знае ли какъв по-точно е този грунд "Cementite" и дали го има по нашите магазини !!!

ALWAYS ONE FISH AHEAD
-
- фен клуб-скобар
Нищо ли не правите ве хора. Явно треската от откриването на сезона ви е хванала. Някой път ще пусна подробни снимки на едно тракащо голдиподобно! Успех 

в момента съхне една имитация на yo-zuri duel hardcore всъщтност в туй горещото трябва да е изсъхнал, очаквайте снимки
кьоркефали
-
- кандидат преподавател
И аз имам няколко готови но първо ще минат тест на вода и показване на пред един майстор пък тогава ще ги боядисвам и покажа 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- и господ не е толокова добър
Да попитам.На един воблер ми се счупи лопатката.Намерих някакви цайси менте от зрънчо.Та мисълта ми е прече ли ако лопатката не е прозрачна а е леко затъмнена.Иначе пасна идеално с извивката. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Мисля ,че няма да има проблем .Има китайчета с боядисани лопатки цветовете на воблерчето .Невярвам нещо да им пречи да си връткат дупето и ловатsnegk написа:Да попитам.На един воблер ми се счупи лопатката.Намерих някакви цайси менте от зрънчо.Та мисълта ми е прече ли ако лопатката не е прозрачна а е леко затъмнена.Иначе пасна идеално с извивката.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Някаде бях чел че оцветената лопатка можела да има провокиращ ефект към някои хищници. НАпример някои разцветки на известните хорнети са с оцветена лопатка, но още няма отзиви за тях
кьоркефали
snegk написа:Да попитам.На един воблер ми се счупи лопатката.Намерих някакви цайси менте от зрънчо.Та мисълта ми е прече ли ако лопатката не е прозрачна а е леко затъмнена.Иначе пасна идеално с извивката.
Виж N:2, 3, 10. Лопатките са непрозрачни (бели), но това в никакъв случай не се е отразило на апетита на рибоците.
Апропо, Рапала имат и модели със метални лопатки
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- фен клуб-скобар
Ето едно воблерче отново от серията.

Ето сега подробни снимки, за който иска да си направи тракащо воблер. Взимаме едно тънко парче дураформ и правим сандвич с 2 по-дебели и пилим докато постигнем желаната форма.

казах ли първо, че сме капнали по една капка каноколит за да залепим частите и да си ги обработваме по симетрично. Като сме готови с макетния ги отлепваме и средната част я режем на 2 ето така.

и изрязваме място за съчмата, която ще се търкаля.

отново залепваме средната част с каноколит, но вече за постоянно( с малко повече капки). Лепим и 3-тата част

Получава се като воблер на който сме му приокарали каналче и почваме да го тъпчем с каквото намерим( тел, олово и др.)
Лепим:

Оцветяваме по избор:

И сме готови

Ето сега подробни снимки, за който иска да си направи тракащо воблер. Взимаме едно тънко парче дураформ и правим сандвич с 2 по-дебели и пилим докато постигнем желаната форма.

казах ли първо, че сме капнали по една капка каноколит за да залепим частите и да си ги обработваме по симетрично. Като сме готови с макетния ги отлепваме и средната част я режем на 2 ето така.

и изрязваме място за съчмата, която ще се търкаля.

отново залепваме средната част с каноколит, но вече за постоянно( с малко повече капки). Лепим и 3-тата част

Получава се като воблер на който сме му приокарали каналче и почваме да го тъпчем с каквото намерим( тел, олово и др.)
Лепим:

Оцветяваме по избор:

И сме готови