Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

СРЕЩА-ОТКРИВАНЕ-ОГНЯНОВО
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: СРЕЩА-ОТКРИВАНЕ-ОГНЯНОВО
Слагам за стръв кисната суха царевица,а се хваща това

Май някой ми обеща че ако хвана риба на Огняново ще дойде да зготви,рибена чорба.

Май някой ми обеща че ако хвана риба на Огняново ще дойде да зготви,рибена чорба.

-
- и господ не е толокова добър
Арна е рибата

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ма вие що не си говорите с мойте приятели,ми си връзвате кукички и се занимавате с тия риби...

Краси_поборника написа:Слагам за стръв кисната суха царевица,а се хваща това![]()
Кат фанеш още къде 7 - 8 такива , ше дода да зготва, поне нея съм я научила наизуст, оттренирала съм , рецепти не ми трябват

-
- кандидат преподавател
Добре Elfi оставям 5 а останалите 50 ги пускам.

Ми да си признаем....събота вечер е, аз си нахлузвам "работното" облекло, сиреч фиешънски парцалки и едни модерни цвички и върти по кафетата...добре де, ама нещо ми стана скука и викам си, я да ида да вида пичовето що работат на Огняново, ей така за час два и шъ си дода, че у неделята имах работа....
Цопвам се на брега в 1.30часа нощях и се мятам в лодката на Поборника, на руля г-н Токсичния.....и те така си забрамчахме тихинко из водата на път за лагера....е, попътувахме си... има-нема 3-4 часа....шкипера уж се ориентира по звездите, пък послем и по светлините от биваците(всички биваци намерихме и разбудихме с викове , но не и "нашия"), ама нъцка Поборник и никакъв Сарафофф из нощния хоризонт..., некой ще каже "абе телефони немате ли си, че да си звъннетеи да се намерите"....ами имахме, ама "лагера" мълчи....а уж според сводката на разузнаването въпросните колеги били пили само сода цяла нощ, тъ поради тоя факт решихме, че или са станали жертва на терористи, или се борат с некоя голяма риба и за това не могат да си дигнат телефоните....
И така си бръмчиме из язовира ние,дзвоним по телефоните и зяем "Сарафооооффф"..."Красииииии"... ама освен че ни поздравиха от един бивак със "Обичам шопската салата, мастика ледена да пия" и още неколко тотални хита стимулиращи доброто храносмилане, друго се не случи....,а по едно време свърши акумолатора и двигателчето логично замре...е, имаше и резерва, но нали сме сръчковци с Токсина и не можахме да откачим клемата на единия и....ми, ае да си погребем, тъкмо да сгреем...абе, у тая лодка имаше сичко друго без клещи,ракия и въдици...голема драма начи(за рикията най мъ е яд).....к'во гребахме недогребахме(споменах ли че наличното греблото е само един брой, от типа "кану"), почти непомръдваме и ай пак задърпахме клемите на акумолатора, тъ как да е успяхме да разкачим и сменим акумолаторите и кораба запори вълните, тъкмо когато си мислех, че с плуване ще е по-удачно да стигна брега, наместо с гребане....дори се случи да намерим нашия си лагер...ама аха да приближим и пак спря двигателчето и ае пак гребание(оказа се че перката се уплела във влакното на една пръчка) и след като акостирахме некак си, заварихме те тая гледка... един"полегнал в маргаритките"

..и други два вързопа...

Те го и капитана на кораба, ама ориентирането не му хич силна страна да знайте

Изчаках да се съмне и си мислех да тръгна през гората, ама реших все пак да топна една въдица, тъ осъществих това си намерение с помоща на една от пръчките на Токсин и една от двете му блесни-аглии на мепс, нулички.... и взе, че и открих с неколко костурчета.....ми те това е

...оп некое време единия "отвлечените" от високоградусни терористи се показа на светло...
на снимката се види и един вързоп от одеяла-това другия караконджул , г-н Сарафоффф..

Цопвам се на брега в 1.30часа нощях и се мятам в лодката на Поборника, на руля г-н Токсичния.....и те така си забрамчахме тихинко из водата на път за лагера....е, попътувахме си... има-нема 3-4 часа....шкипера уж се ориентира по звездите, пък послем и по светлините от биваците(всички биваци намерихме и разбудихме с викове , но не и "нашия"), ама нъцка Поборник и никакъв Сарафофф из нощния хоризонт..., некой ще каже "абе телефони немате ли си, че да си звъннетеи да се намерите"....ами имахме, ама "лагера" мълчи....а уж според сводката на разузнаването въпросните колеги били пили само сода цяла нощ, тъ поради тоя факт решихме, че или са станали жертва на терористи, или се борат с некоя голяма риба и за това не могат да си дигнат телефоните....
И така си бръмчиме из язовира ние,дзвоним по телефоните и зяем "Сарафооооффф"..."Красииииии"... ама освен че ни поздравиха от един бивак със "Обичам шопската салата, мастика ледена да пия" и още неколко тотални хита стимулиращи доброто храносмилане, друго се не случи....,а по едно време свърши акумолатора и двигателчето логично замре...е, имаше и резерва, но нали сме сръчковци с Токсина и не можахме да откачим клемата на единия и....ми, ае да си погребем, тъкмо да сгреем...абе, у тая лодка имаше сичко друго без клещи,ракия и въдици...голема драма начи(за рикията най мъ е яд).....к'во гребахме недогребахме(споменах ли че наличното греблото е само един брой, от типа "кану"), почти непомръдваме и ай пак задърпахме клемите на акумолатора, тъ как да е успяхме да разкачим и сменим акумолаторите и кораба запори вълните, тъкмо когато си мислех, че с плуване ще е по-удачно да стигна брега, наместо с гребане....дори се случи да намерим нашия си лагер...ама аха да приближим и пак спря двигателчето и ае пак гребание(оказа се че перката се уплела във влакното на една пръчка) и след като акостирахме некак си, заварихме те тая гледка... един"полегнал в маргаритките"

..и други два вързопа...

Те го и капитана на кораба, ама ориентирането не му хич силна страна да знайте

Изчаках да се съмне и си мислех да тръгна през гората, ама реших все пак да топна една въдица, тъ осъществих това си намерение с помоща на една от пръчките на Токсин и една от двете му блесни-аглии на мепс, нулички.... и взе, че и открих с неколко костурчета.....ми те това е

...оп некое време единия "отвлечените" от високоградусни терористи се показа на светло...
на снимката се види и един вързоп от одеяла-това другия караконджул , г-н Сарафоффф..

Последно промяна от Jechev на Вто Юни 09, 2009 2:32 pm, променено общо 3 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-4Q4kruRLwY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-4Q4kruRLwY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Боже, предвид че вече имам известен опит в нощните разходки с лодка, тъ некоя нощ може да тъ разхода из Огняново...мъ земи и щерката, че да има с кой да ни слага чадърчета в коктейлите....chapara написа:Супер репортажМа кат гледам гусиин Модератора Ж,яко е заякнал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

Браво,браво.Модератора-спинингист-пушач " Ж " се е отчел с доволни костури.
По-един лин нема ли да фанете вече, драги огняновци?

TICA FAN
Алоуууууу гребците ,мое ли да ме разходите гребейки из Огняново и кат се стъмни да ме оставите на гребната на Панчарево

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
Токсина и Сарафа в момента са на шипоченския при Бат Мирче,яко и кълват
Аз тука съм като Робинзон,ама като няма Петкан си имам домашен любимец,женски е

Много умно живитно,
като се качи на клавиатурата и зачатка със щипките и написа:
--Казвам се Елфи,много ми е приятно да се запознаем.

Аз тука съм като Робинзон,ама като няма Петкан си имам домашен любимец,женски е

Много умно живитно,

--Казвам се Елфи,много ми е приятно да се запознаем.

Краси_поборника написа:Токсина и Сарафа в момента са на шипоченския при Бат Мирче,яко и кълват![]()
![]()
Аз тука съм като Робинзон,ама като няма Петкан си имам домашен любимец,женски е![]()
Много умно живитно,като се качи на клавиатурата и зачатка със щипките и написа:
--Казвам се Елфи,много ми е приятно да се запознаем.![]()
![]()
![]()