Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Качване на снимки - невъзможно !
Модератор: sapuna
Качване на снимки - невъзможно !
Защо не мога да качвам снимки дори в галерията си? Ето какво ми дава:
Warning: move_uploaded_file(/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/image-inc.php on line 34
Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/home/www/tmp/phpSHhWOo' to '/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg' in /home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/image-inc.php on line 34
Unable to move file [/home/www/tmp/phpSHhWOo] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg]
Warning: move_uploaded_file(/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/image-inc.php on line 34
Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/home/www/tmp/phpSHhWOo' to '/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg' in /home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/image-inc.php on line 34
Unable to move file [/home/www/tmp/phpSHhWOo] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg]
Re: Качване на снимки - невъзможно !
Възможно е, колега, щом АЗ успях снощи
въпреки че се препотих 300 пъти, значи е възможно
Ма не ме питай как, че не мога да ти отговоря

Толкова има изписано по въпроса,че ще те заболи главата от четене,а оправия няма.На мен също ми дава такова нещо.Явно по старите никове имат проблем защото брат ми е регистриран скоро и може да качва снимки без проблем.Пробвам периодично дали може и ако не си викам здраве да е без да се ядосвам.Качвам във други сайтове и от там та тук 

Колегата говори за галерията,а като гледам и ти не си успяла да качиш тамElfi написа:Възможно е, колега, щом АЗ успях снощивъпреки че се препотих 300 пъти, значи е възможно
![]()

-
- кандидат преподавател
Китинчев качвай ги някъде другаде (например Снимка .бг)и оттам ги поствай във форума.Почти всички имаме проблем със качването тук във галерията
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
Виж сега колега , не е задължително да ги качиш тук в галерията за да можеш да ги постваш във форума . Качвай си снимките в http://www.snimka.bg или http://www.data.bg има и още сайтове , но тези два са най - надеждни поне от моя гледна точка . До сега не са ми правили никакъв проблем предполагам и на теб няма да ти правят . Успех !
Колеги не ме разбирайте погрешно, знам добре къде мога да ги качвам. По-скоро се дразня от факта, че не мога да си качвам снимките тук в "моята си" галерия. Не ми се ще да вярвам, че щом проблема съществува отдавна не се е предприело нищо за решаването му 

Колега,влез във форума-раздел фотография/смаляване на снимка/,там има нагледен материал от Бай Гого как се смалява снимка.По същия начин се качва и във форума!Прочети го внимателно,опитай и ще видиш,че ще се получи!Ако не-свържи се чрез лично съобщение с Бай Гого,той е "цар"на тия неща и ще ти обясни подробно!Успех!