Качване на снимки - невъзможно !

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Качване на снимки - невъзможно !

Мнение от kutinchev »

Защо не мога да качвам снимки дори в галерията си? Ето какво ми дава:

Warning: move_uploaded_file(/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/image-inc.php on line 34

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/home/www/tmp/phpSHhWOo' to '/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg' in /home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/image-inc.php on line 34

Unable to move file [/home/www/tmp/phpSHhWOo] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg]
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Качване на снимки - невъзможно !

Мнение от Elfi »

Възможно е, колега, щом АЗ успях снощи :rolleyes: въпреки че се препотих 300 пъти, значи е възможно :lol:
Ма не ме питай как, че не мога да ти отговоря :lol:
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

Толкова има изписано по въпроса,че ще те заболи главата от четене,а оправия няма.На мен също ми дава такова нещо.Явно по старите никове имат проблем защото брат ми е регистриран скоро и може да качва снимки без проблем.Пробвам периодично дали може и ако не си викам здраве да е без да се ядосвам.Качвам във други сайтове и от там та тук :smt023
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

Elfi написа:Възможно е, колега, щом АЗ успях снощи :rolleyes: въпреки че се препотих 300 пъти, значи е възможно :lol:
Ма не ме питай как, че не мога да ти отговоря :lol:
Колегата говори за галерията,а като гледам и ти не си успяла да качиш там :(
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Китинчев качвай ги някъде другаде (например Снимка .бг)и оттам ги поствай във форума.Почти всички имаме проблем със качването тук във галерията
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MonsTer_EnerGy »

Виж сега колега , не е задължително да ги качиш тук в галерията за да можеш да ги постваш във форума . Качвай си снимките в http://www.snimka.bg или http://www.data.bg има и още сайтове , но тези два са най - надеждни поне от моя гледна точка . До сега не са ми правили никакъв проблем предполагам и на теб няма да ти правят . Успех !
Изображение
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Колеги не ме разбирайте погрешно, знам добре къде мога да ги качвам. По-скоро се дразня от факта, че не мога да си качвам снимките тук в "моята си" галерия. Не ми се ще да вярвам, че щом проблема съществува отдавна не се е предприело нищо за решаването му :shock:
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

Колега,влез във форума-раздел фотография/смаляване на снимка/,там има нагледен материал от Бай Гого как се смалява снимка.По същия начин се качва и във форума!Прочети го внимателно,опитай и ще видиш,че ще се получи!Ако не-свържи се чрез лично съобщение с Бай Гого,той е "цар"на тия неща и ще ти обясни подробно!Успех!
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”