Аз гласувах

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Аз гласувах

Мнение от lusienn »

:D :drinkers:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
snegk

Мнение от snegk »

Бат Бойко ще го усоколчи на Доганчо.Ще ги изненада с коалиция от десни и атака :lol: :lol: Даже и Калеко Алеко е от нашите :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

В предния пост забравих да спомена че в 10:55 и аз гласувах :smt023 :smt023
Ппс:И юли пак ще гласувам-ебем ти и работа и всичко
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

tolio_pm написа::И юли пак ще гласувам-ебем ти и работа и всичко
Те това вече е хубава приказка.
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

sapuna написа:
lusienn написа::bear: :arrow:
Люси,пак си са наЛюскал ма! :mrgreen:
:D :D :D
Кога слезе долу ,бързак.
Ти успя тате !
:D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
fest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fest »

Извинявай,snegk... :wink: То, днес верно повечко емоции... :wink:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

sapuna написа:Ники,от теб не го очаквах!!!
Мите , всеки си има нерви , които в един момент се опъват , а понякога и късат.
Много добре знаеш , че не бих визирал теб или Илия , просто неговия пост ме провокира , някак си като черешката на тортата ми дойде.
Естествено , че ще гласувам за парламент , естествено , че искам промяна , защото и аз искам да сбъдна мечтата си и да стана това , което искам , това което ми харесва и това за което уча , както спомена Илия и ако не гласувам за по-добро , ще ме шибат и мен и децата ми и внуците ми.
А евроизборите за мен са една глупост и може би никога няма да разбера за ЧИЙ ги правят и с какво ще ни помогнат , освен на самите депутати и семействата им.
Иначе се издразних от прекаленото агитиране и подкарване , като все едно сме стадо и това за простия народ ми дойде в повече , все пак и аз съм част от народа , а не се имам за прост или поне се имам за ИНТЕУИГЕНТЕН ПРОСТАК...
Иначе такива като оня пич , дето за първи път гласувал и му било много мило и драго и националистическо , а негласувалите били тъпаци... айде да не си довършвам мисълта...
Но ако съм Ви засегнал и обидил , а сигорно съм , МИТЕ , ИЛИЯ , моля да ме извините , просто беше момент на ярост :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
snegk

Мнение от snegk »

Аз не се сърдя на никой.Всеки сам си преценява как да живей и кави са му желанията и амбициите.Ние сме европейска държава и е необходимо да имаме представители в европарламента.Това дали искаме или не не го ришаваме ние а европа.Ние можем да си изберем кандидати от тези които имаме.Македонците имат един лаф:убо,лошо,во е на мегдану :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Може да не е директно,ма как си напсувах Станишев,като ми се обади :lol: :lol: :lol: Ко ми се прави на приятел :axe: Абе някой чувал ли е за предишните израелски "Кибуци"не сегашните,че пак тръгва лошо работата,говоря за тези останалите дето са частни?
А сега де? :roll:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ха здравейте !!!
Четох,четох и накрая и аз да кажа нещичко....Абе Илийка,какво да очаква човек от дупедавци :lol: :lol: :lol: От цялата нация,28% :shock: За кво си прегрях колата да бързам за да гласувам и аз незнам :evil: Гответе се да ни раздават възелин :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Аз и откриване направих,и риба лових и хапнах и пих и пак гласувях и пак си дадох гласа за едни от новите,да ги видя какви ще ги изсерат.Точно снощи,на масата бяхме хора ,подкрепящи различни партий.Към края на мохабета,се зафанахме и с политиката.Е,дано Бат Гойко да спечели и парламентарните избори,и ако не направи гласуването задължително,да върви и той на майната си.Айде,не си го слагайте на сърце,че то човек или има акъл или няма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:

Оправя ни само задължително гласуване,или пътуваме до 10 години на майната си :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Оправя ни само задължително гласуване

:smt023 :smt023 :smt023
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Аз пък нямах възможността да гласувам по простата причина, че не си бях в нас..... :roll: Но за другите избори задължително ще се прибера......
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

drebens написа:
snegk написа:Ето ДПСна трето място :twisted: :twisted: :twisted: Как не му дойде акъла на тоз народ :twisted: :twisted:
Нищо не става........... :evil: :evil: :evil: А другите па втори,все едно са си първи двете,само назад си вървиме.............. :evil: :evil: :evil:
e как да му дойде като гласуват под строй в Кърджали,Разград и Хасково....там трябва нова освободителна война иначе нищо не става от тия турчуля там :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
петър василев

Мнение от петър василев »

snegk написа:Бат Бойко ще го усоколчи на Доганчо.Ще ги изненада с коалиция от десни и атака :lol: :lol: Даже и Калеко Алеко е от нашите :lol: :lol: :lol:
:smt023 :smt023 :smt023 Аз пак не можах :( ,ма и няма чалъм да навъртя 1500км за да гласувам.Нашите лайнари нямали пари да отворят една урна на о. Крит,че и гърците не им разрешавали :wink: За турците обаче имат пари да им отворят урни на няколко места и за капак да гласуват и във България :wink:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

По принцип не гласувам -доброволно съм се отказал от това си право.Не ми харесва избирателната система.Не ми харесва това нещо,дето от доста време му викат "преход","демокрация" и пр.Аз съм за диктатура -еднолична,моя.Не може да стане-здраве да е.Ама няма да ги избирам.Няма,не ми харесват-това е.Пука ми на шишарката - Трънски,в Кърджалийско от години всичко е спокойно и замряло-става чудесен риболов.Все така да е,не ми трябват там вресльовци-"национал-патриоти".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”