Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов на Суходолската Река
Модератор: sapuna
Риболов на Суходолската Река
Здравейте,нов съм във форума,може да се каже и в риболова
.От години ходя в Люлин планина около кв. Суходол и там има река "Суходолската река",реката е чиста особено нагоре дори става за пиене
има разни водоемчета по-дълбочки на който ходят разни хора и ловат риба,има доста раци и т.н. също така е и доста красиво и диво,но проблемът ми е там,че незнам каква риба има на какво се лови и най-добрите места.Чувал съм че за стръв използват едни личийки дето се намират под каманите приличат на червейчета с крачета
айде стига толкова подробности,че се оплетох ,ако някой има идея как да хвана нещо там и какво ми трябва или ако случайно е ходил там нека сподели,ще съм му адски благодарен,защото утре искам да ходя на риба пък съм от Люлин и най близко ми е Суходолското езеро и река,но пък на езерото не е красиво заради околовръстния път,няма кой знае колко риба пък и се плаща.Тааа много ви се моля,ако някой може да помогне ще съм му задължен

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~<@><~~~~<@>><~~
<##><~~~~~<O><<~~~~~~~~~~
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Риболов на Суходолската Река
И на мен ми се ходи,с удоволствие бих ти направил компания,обаче всичко ми е у Дани(плувки,куки,тежести).Иначе с удоволствие бих дошъл.
Е нищо няма проблем
някой друг път,ако си близо до Суходол.Ако не друго то поне там е красиво и раци знам как да хващам та някой път може да отидем да направим един хубав излет с или без риба
има и хубави места за лагеруване огън водоеми за къпане,абе ако си ходил там знаеш 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Това е,че не съм ...От къде влизаш към реката?От околовръстното ли ?halfdan написа:Е нищо няма проблемнякой друг път,ако си близо до Суходол.Ако не друго то поне там е красиво и раци знам как да хващам та някой път може да отидем да направим един хубав излет с или без риба
има и хубави места за лагеруване огън водоеми за къпане,абе ако си ходил там знаеш
Значи слизам на спирката на кв. Суходол със 111 на околовръстното продължавам по едни улички от там се излиза на "белевото" там вече започват черните пътища до гората и реката и вече около 2 километра от това място ходене се стига до "двете води" мястото е прекрасно.Пътят не става за коли обаче дори за офроуд,не е чак толкова трудно проходим но има няколко места на който трябва да се прескача реката и т.н. ,но за сметка на това е красиво апък,ако някой се занимава с лов има зайци лисици...доста животинки всъщност 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Нещо мноо ме съмняваш да си от жк.Люлин,щом знаеш местностите, коя как се казва...

Виж сега ,значи аз живея в Люлин,но до доста често ходя в Суходол,защото там живее баща ми и братовчед ми
Ако можете да ми кажете или поне да предположите каква риба би могло да се намери в тази река ще съм страшно доволен 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
В тая река от Суходолските хаймани не може да се завърти риба от години...А и нещо друго да ти кажа докато е време..
Над Валозите по посока Двете води,или по точно ако си чувал за местноста Джорковото къще,един там скоро направи една нова къща...Та тоа същия пуска мноо зли кучета,и да го имате в предвид ако се излъжете да ходите натам..
С това мога да ти помогна..не се надявай много на риба..
Над Валозите по посока Двете води,или по точно ако си чувал за местноста Джорковото къще,един там скоро направи една нова къща...Та тоа същия пуска мноо зли кучета,и да го имате в предвид ако се излъжете да ходите натам..
С това мога да ти помогна..не се надявай много на риба..

Да знам я местността ,не мога да се сетя за нова къща ...ходих преди няколко дена пак към водопадчето при къщата с кошерите е така да разходим овчарката,обаче с кучета досега ядове не съм имал...ловджийте дето ходят нагоре пускат гончетата ма те не са опасни.Мерси все пак за информацията.Та хрумна ми да отида на реката понеже сега тия дни видях хора там пускаха въдици и аз бях мн отрицателно настроен за риба ма ми е най-близко а няма др красиви места тук близо да отида ;( Ако можех щях да отида някаде извън София обаче времето утре ме притиска свободен съм след 3 часа и това е кофтито... Другия вариянт е на езерото макар че там е пълна трагедия ;( има и бракониери дето зимат целата риба и за нас ...нищо насичкото отгоре рибата я дават на диви свине сиг....
П.П Смятах да отида на водоемчето там доло точно на джорковото където са къщите на братовчедите (тея изоставените) и доло да ловя или там кадето е преди трабата при реката има открито като поле и назад по патя има един голям наклон надоло до реката и е доста диво мислех и там да отида...офф незнам вече се колебая какво да правя :S
П.П Смятах да отида на водоемчето там доло точно на джорковото където са къщите на братовчедите (тея изоставените) и доло да ловя или там кадето е преди трабата при реката има открито като поле и назад по патя има един голям наклон надоло до реката и е доста диво мислех и там да отида...офф незнам вече се колебая какво да правя :S