Жребчево-откриването

Модератори: bobopeli, sapuna

dian
разбира нещата
разбира нещата

Re: Жребчево-откриването

Мнение от dian »

репортажа ти е супер дидо другия път с някои трофеи :D
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ангеле, майна,знам че има много полиция по водоемите,но трябва ли да се правят такива канонади и да си стрелят безразборно както и където си искат :shock: Нали разбираш че само с една шибана грешка,поради испития алкохол,може да му разбие целия живот,живота на семейството му и живота на човека който може да уцели от глупоста да ходи за риба като "Филип Тотйо".Кой не може да ходи въоръжен за риба :?: :idea: Всеки ако тръгне като Рамбо,нали разбираш че ще стане страшно по водоемите /не че вече не е така/и да вървят хората с бронежилетки по бреговете а жените и децата ни с железни маски без дупки за очите,да не гледат голите перверзници дето си показват дрънкулките на всички :evil: :evil: :evil: Абе,за всичко си иска време и трябва да се израсте.Предполагам че ще са нужни още поне 15 години,но те бързо минават - вервайте ми :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Кви сте ми убавци,заее....би.Кефите ме. :smt023
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Момчета,онзи ден на Ивайловград си говорихме за тези с автоматите иэпищовите.Трябва да има с горските и ИАРА по няколко полицая и щом се стъмни и започнат гърмежите,отива се в бивака от където се стреля и се прибират всички до един в полицията.Тотален тараш на багажа,конфискуване на оръжието и съд по бързата процедура за стрелците.Някой хора направо са го ударили през къра и се мислят за незнам какви.Още незнам как не са утрепали някой с тези стрелби по цяла нощ,но както е тръгнало,и това ще стане.Много жалко че живеем в държава без закони и всеки си прави каквото си иска :evil: :evil: :evil:
Абсолютно съм съгласен!Не се ли вземат някакви по-строги мерки ще има нещастни случаи!
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

Дано не се случват нещастия, въпреки че предпоставките са много :?
Поне откриването е било емоционално :wink:
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Nedeltcho Delev написа:Всичкото написано по-горе го потвърждавам,но най-лошото бе при нас защото стрелящите здуханяци бяха срещу нас и на всеки истрел се завирах под земята :lol:
Не съжалявайте момчета за неуспешния риболов,това,че се видяхме и пийнахме по едно си е направо успешен,риболова между другото навсякъде е бил тегав и почти без резултат.Единичните хванати риби се броят на пръсти,важното е,че бяхме там,видяхме,пихме и се наслушахме :D
Ти май доколкото си спомням щеше да си някаде другаде. Можеше и аз да съм свас :wink:

За дето лъжеш дано ви не изсъхнат чадърите до септември . :axe: :lol: Па на предполагаемата есенна среща кадето и да е , срещу добра почерпка ще отменя клетвата :drinkers:

НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

От последните 6-7 години ходя само по Дунава на откриването :wink: ,то май заради комарите там пропускам много допълнителни "екстри" като истрели ,чалга, моторници с пияни "КАПИТАНИ " и сигурно някое ВИЕНСКО колело :lol: :lol:
Иначе откриването си е СУПЕР :smt023 :smt038 :smt038 :smt038
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Ех поне на масата сте били супер щях да съм с вас ,ама дела ко да се прави, върнах се от София пребит жегата направо ме смля и в неделя бях с главоболие :cry: Че и с други от форума сте се видяли поне сте си побъбрили - а боклуците много бе, дето видях репортаж се мръсотия до шия няма да се научим ние Българите че това един ден ще ни се връща многократно :idea:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ангеле, майна,знам че има много полиция по водоемите,но трябва ли да се правят такива канонади и да си стрелят безразборно както и където си искат :shock: Нали разбираш че само с една шибана грешка,поради испития алкохол,може да му разбие целия живот,живота на семейството му и живота на човека който може да уцели от глупоста да ходи за риба като "Филип Тотйо".Кой не може да ходи въоръжен за риба :?: :idea: Всеки ако тръгне като Рамбо,нали разбираш че ще стане страшно по водоемите /не че вече не е така/и да вървят хората с бронежилетки по бреговете а жените и децата ни с железни маски без дупки за очите,да не гледат голите перверзници дето си показват дрънкулките на всички :evil: :evil: :evil: Абе,за всичко си иска време и трябва да се израсте.Предполагам че ще са нужни още поне 15 години,но те бързо минават - вервайте ми :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Любе, да не спамиме темата на колегата, абсолютно прав си, ние сме нация без чувство за самосъхранение,камо ли за съхранение живота на околните-не е само стрелбата по язовирите, виж какво става по пътищата, пък по дискотеките,пък и какво избираме в парламента...айде да не изброяваме,че ще замръкнем.А инцидентите с оръжие мога да ти разправям доста, през погледа на 20 год. стаж като оф. от армията.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Няма страшно за темата,то откриването като се оспами.......
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Дидополито е прав,цялото откриване се осра повсеместно,та за една тема ли да мислим.Тя,така или иначе си заминава,както доиде и си отиде самото откриване :smt023 :smt023 :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Е, за това нашата група си откриваме от няколко години на Марица- там поне е по-малка гюрултията и вероятността да те гръмнат. Най- много някой парашут да ти усучат около врата или да те изперкат с ток, ако си имал неблагоразумието да нагазиш на босо. :evil:
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

angel.tr написа:Е, за това нашата група си откриваме от няколко години на Марица- там поне е по-малка гюрултията и вероятността да те гръмнат. Най- много някой парашут да ти усучат около врата или да те изперкат с ток, ако си имал неблагоразумието да нагазиш на босо. :evil:
Ми то вече по реките вместо с ботуши трябва да се ходи с диелектрични боти.....!
Изображение
Където качеството е от значение!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”