Язовир под аренда.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Язовир под аренда.

Мнение от drebens »

Колеги,с един приятел и колега сме намислили нещо много лудо,незнам за това дали има тема,но искам да попитам какво трябва за да вземем някое езеро под аренда.А също искам да попитам знаете ли някое свободно в Пернишко,Радомирско или Брезнишко?Сигурно ще предизвикам различни полемики,но сме решени да пробваме водени от това че е най добре работата да ти е и хоби.Предварително ви благодаря ако някой даде някакво инфо!
Аватар
makari
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Язовир под аренда.

Мнение от makari »

Ще извиняваш,че те поправям,но езеро няма кой да ти даде да вземете под аренда.Язовир може.
Който не е учил започва да учи другите.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Отиваш в Напоителни системи и питаш кой язовири са свободни на Вашата територия и се дават под аренда.Най-добре е да имаш кой да те заведе и да ти обърнат внимание.Ако водоема които искате е на общината,ще ви трябва контакт точно в общината.Общинските водоеми се дават от общинския съвет.Ако язовира е селски,то тогава отивате направо при кмета на селото,в землището на което е язовира.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Аз имах намерение да взимаме "Патичарника" , но ни отрезаха , щото не можехме да цакаме достатъчно.
Та "Патичарника" е свободен , ама и да го вземеш има много шавар и ако зарибиш рискуваш рибите да се изпокрият там , все пак над 70% от водоема е обрасъл с шавар.
"Урсо" също е свободно , но има един участък от пътя от около 100 метра дето е в ужасно състояние и трябва или да се насипе чакъл или да се изравни с фадрома. Мисля , че определено това е мястото и ще е супер перспективно.
Ако не го знаеш , ще те заведа да го видиш. Около 2 пъти е по-голямо от РИС.
Знам и още 2 места , но няма вода в тях , което естествено ще ти излезне много по-евтино да го вземеш , ама после трябва да дадеш доста пари за помпи , за да се напълнят. И 2-те места са непосредствено до р. Конска. Към едното има серизони апетити , но май само на думи...
Ако те интересува нещо конкретно , пиши на ЛС
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,първото и най-важно нещо за да се вземе водоем е .........ДА ИМА ПОСТОЯНЕН ПРИТОК НА ВОДА :idea: :idea: :idea: Това значи,че водата трябва да идва на самотек и да не сте зависими от някой,който да ви пуска вода.Ако има такъв водоем,взимайте го, ако ли не - бягайте толкова бързо и далеч,колкото можете :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
tarkalana
новобранец
новобранец

Мнение от tarkalana »

Съгласен с кроки и задължително савък за отичане.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

пернишко е вече поделено;)пробвай се с Мещица,ако още е актуално.не знам сьс сигурност.иначе в южна Бьлгария бол ги има,ама на мен лично ми е далече и по моя преценка-икономически неизгодно.просто хората са по бедни и пр..няма да навлизам в подробности,но по моя преценка плащачите са главно софийска и пловдивска области.зависи за какво го искаш де...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

:D Няма плащачи по софийско-за сега-ако имаш пари през човек и през човек :D има оферта ама за сериозни хора с пари-аз знам за един такъв.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

lusienn написа: :D има оферта ама за сериозни хора с пари-аз знам за един такъв.
Заинтригува ме. Дай да я чуем офертата.Ако предпочиташ на ЛС
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Бат Мирче-5кила написа:пернишко е вече поделено;) просто хората са по бедни и пр..няма да навлизам в подробности,но по моя преценка плащачите са главно софийска и пловдивска области.зависи за какво го искаш де...
Бабати е бедна на тебе... :lol: И по Ямболско има :roll: не вярвам да не си се огледал а.... :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
ДИДО-1
новобранец
новобранец

Мнение от ДИДО-1 »

здравеите. искам да попитам дали ниакои знае за свободен язовир в пловдивско за аренда
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”