Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Риболов на пъстърва
Модератор: bobopeli
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Е съсипа ме
В предишният ми пост отговарях на "тъмният вълк" , освен ако това на снимката не е той и ти пишеш от негово и твое име ама нещо не ми се вярва
Rina без да се обиждаш но и тук можеш да хванеш някоя "стоманена глава" от типа на тази от снимката в галерията ти по платените гьолове както не би могъл да хванеш на платено балканката от моята снимка по простата причина че такива не се въдят по местата за платен риболов тук
Тъй ако верно минавате крайто Софето с твой френд пусни едно ЛС и нямам нищо впротив да направиме някой и друг съвместен риболов !
НАСЛУКА!!!

НАСЛУКА!!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
ОК ! Отделно от риболова може и на маса да поседнеме с нашенски си гозби и напитки отрупанаRina написа:Нямам нищо общо с "тънмият вълк", моjеш ако искаш да ми провериш IP адреса.
Предполагам, Че моят муj с удоволствие ще иска да лови с теб риба, довеЧера ще говоря с него и ще ти пусна ЛС, ще сме в Бг към края на август.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- thedarkwolf
- новобранец
Клега много добре знам каква пастърва, мога да хвана в тия блатясали рибарнициПавел Иванов написа:Ми прегледай темата за която съм ти дал линк http://forum.nariba.com/viewtopic1322.htmlthedarkwolf написа:Тази на снимката е хваната от някоя хубава рекичка в някоя висока планина...![]()
И се опитай да се сетиш балкансаката пъстърва къде вирее и дали балканка с тоя размер би уловил в който и да е рибарник в България![]()
В случая относно този ти цитатмай ще требва да попроучиш каква пъстърва можеш да хванеш на платено и каква неthedarkwolf написа:Абе хора за какво трябва да се дават пари като може да си хванем, без да я плащаме, е вярно Трябва да сме по опитни

- зам.зам.директора
- новобранец
- Павел Иванов
- thedarkwolf
- новобранец