Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПРОТЕСТ 25.05.2009г
Модератор: dantho.mihov
- Ton4o_84
- новобранец
- Обратна връзка:
ПРОТЕСТ 25.05.2009г

ПРОТЕСТ
Ловно Рибарско Сдружение Съединение ВИ кани на протестен Митинг срещу безобразията
по новия закон за ловът и опазване на дивеча който ще се проведе на на площадът
в град Съединение(снимката горе в дясно) от 9:30 часа сутринта.
Горещи телефони: 0898 522323
0888 762257
0888 617617
Целта на протеста е да се покаже несъгласието,ни със платнешкия обир на нововъведения закон от Националното Ловно Рибарско Сдружение (НЛРС) с което цели да ликвидира осемдесет сдружения на територията на цяла България,сдружения които са доказали,че могат да съществуват,притежават материални бази и са акумулирали парични средства,солидни парични средства и поемат цялата отговорност по подръжката им.
Със новия си закон цели всичко постигнато от дедите ни,всичко правено на собствени начала с много труд и лични финансови средства от хора които искат да облагородат лова и опазването на дивеча и всичко това да премине в ръцете на НЛРС и да се командва от двадесет човека,който ще усвояват абсолютно всички приходи и ще отказват прозрачност при тяхното използване,напрактика няма сведения къде потъват средствата ни!
В момента,нашата структура,структурата на Ловно Рибарско Сдружение Съединение ОТГОВАРЯ на всички изисквания на новия закон и въпреки това НЛРС постъпва антиевропейски и отказва да регистрира сдружението ни.
До преди пет години,когато Ловно Сдружение Съединение е било под опеката на пловдиското,не са били наливани абсолютно никакви средства за подхранване и разселване на дивеча,дори се опитва и успява да заграби и постави ръка на имущество което е строено на собствени начала,от дедите ни,строено с цел за по благоприятна,отпочиваща и удобна обстановка за самия ловец от сдружението,както и за всеки ловец от всяка една част България.
Но след отделянето от пловдивското сдружение финансите се наливат по предназначение,инвестира се в разселване и подхранване на дивеч,чакала,хранилки,дори може би съединенското сдружение е единственото което за тези пет години е разселило осемдесет Елен Лопатар,само за 2009г са разселени петнадесет броя Лопатар,а НЛРС не е разселил дори и половин бройка.Задружната работа довежда огромна наличност на дивеч и буквално завиране на водата от риба на 9-те язовира на територията на Ловно Рибарско Сдружение Съединение.Взаимотношенията на ловците в сдружението са отлични,хората се разбират демократично и липса на всякаква интрига
Заповядайте на протеста,нека запазим цялоста на тази процъфтяваща институция НЕОПЕТНЕНА,нека всеки истински и отговорен ловец който чуства,че има силата,да вземе в ръце обстоятелствата и да ги промени към разцвет,да заповяда!!!
Протестът е абсолютно законен и за него са осведомени съответните инстанций!!!
Рибата се дели на три вида:малка,средна и тази която изтървах 
Непрофесионален,средно интектуален рибохващач

Здравейте на всички,приятно ми е

Re: ПРОТЕСТ 25.05.2009г

Риболовци.
- Ton4o_84
- новобранец
- Обратна връзка:
Ами да сте положили повече усилия,ние си пазим и държим на имуществото

- Ton4o_84
- новобранец
- Обратна връзка:
Явно не ни взеха много на сериозно,сега се готвим към София.....

- Ton4o_84
- новобранец
- Обратна връзка:
Ето ви автентичен запис на протеста http://www.vbox7.com/play:83c7ab99

- Ton4o_84
- новобранец
- Обратна връзка:
ВТОРИ ПРОТЕСТ
Протестът ще се проведе във вторник 16.06.2009 в град София пред сградата на КНСБ от 10:00 сутрин.
За тези които могат да дойдат до град Съединение ще има осигурен транспорт в същия ден,който ще ни отведе на мястото на протеста!!
Рейсовете за протеста тръгват от 07:20часа на 16.06.2009 от сградата на съвета на град Съединение.
Протестът е абсолютно законен и за него са уведомени съответните инстанций!!!
Протестът ще се проведе във вторник 16.06.2009 в град София пред сградата на КНСБ от 10:00 сутрин.
За тези които могат да дойдат до град Съединение ще има осигурен транспорт в същия ден,който ще ни отведе на мястото на протеста!!
Рейсовете за протеста тръгват от 07:20часа на 16.06.2009 от сградата на съвета на град Съединение.
Протестът е абсолютно законен и за него са уведомени съответните инстанций!!!