Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Съвет
Модератор: sapuna
Гледам кво прават ората , раздирам си потника , тъпча си ушите с барут и си бия главата в стената
Ма кво разбирам аз от муарки ? Риторично ! Ми нищо !
Баси да има некой кой да осоли езерото в Суходол и да пусти таз проклетия рибата тон , па Акулендзи да измислува най уловистия за нея стример па глей що стааа
Малко ма е яд че доктора Мишо продаде онез куки любимки иначе сега да флайкахме с Мунчо за арапайма по Амазонско

Баси да има некой кой да осоли езерото в Суходол и да пусти таз проклетия рибата тон , па Акулендзи да измислува най уловистия за нея стример па глей що стааа

Малко ма е яд че доктора Мишо продаде онез куки любимки иначе сега да флайкахме с Мунчо за арапайма по Амазонско

Ми тъй де "ВЪЛШЕБНИ"PENN написа:Ма кви са тия куки толкова вълшебни

Ама и ти си голем образ " фърлих Мичела обурудвах се с Пенн и сега немам ядове " , па после искаш да не те ядат

Тъй начи сеа съм си земал разните му книжлета и се обучавам на мухарлък . Те вече зех да си поръчвам обурудване : от Елпром Ловеч ш ми праат страхотна лебедка за макара ( и на ток щ да работи ) ; пръчка естествено Харди ; за шнур съм си аресал един градински маркуч на Лазер само вграждам в него едно въже за теглене на закъсал прицеп и те ти шнур слънце ; за типета то е ясно фи№ 6 плетен сезал ; ако успея по натам и с убави куки да се уреда праа една муъ ( е туй с правенето сложна работа ама ш се пробвам ) с вид на удавено коте и аромат на пърлено врабче и Бегайте сомове ке ви ловим

Лелииий кво диалогче се заформиPENN страшилището за сичкото туна , акула и друга риба над 100кг плаваща по западният бряг написа:Ще ги пратя на спец обработка изцелинка за късмет при вас,а може и за сом да ходим само някой да каже как се лови тва говедо.

Ами тъй де ш разбереш ти че в изцелина е истината

Бре па не дава никфо оффЧовека зарад който мерилина по целото Южен пасифик сън не га хваща написа:Не отмествай темата.За риба става въпрос...
...Абе какво да разправям-голяма работа сам,като две по-малки.

Ми тъй требва уе ! Българина требва да може да лови сичко и насекаде !
ПП : Па и скромен

Апропо : Не само за риба стааше дума а ги съветвах и с кво се лови

Бе то алкохола и не само по време на риба е време ( изключая първака за разстривки на бабата ) ама кво да правиш мъчиме сеТоз който улови рибката за филма Челюсти написа:Па са оправда,съветвал ги бил.Децата които четет форума да знаят че по време на риба и на .... алкохола е вреден.......
И за да е по темата риба се лови с въдица,ама на въдицата се слага и макара.

То тва с макарата не е задължително мож да си решил да цъкаш на гол или на щека и па да фащаш ( не че ако намоташ малко корда на едно шише с една кука отпреде не стаа да се лови , мен специално така са ме учили навремето ) , та за тва избрах въдицата

А тва с държането зависи кой го държиPENN написа:Голия телескп къде го държиш,за основата или малко по към средата?Увиснал надолу или малко изправен стои като си загрял с алкохол???Като се сетя за голи .... телескопични работи и ми идва наум един виц...........
Та по тоя случай да ви питам що искате да хвърляте все направо и все навътре?

Как можа да попиташ ти не знаеш ли

На си ти куклите дай си ми парцалките :-)
Ей па ти къф си обидчивPENN написа:200 пъти е видяно това,стига весело на рибарите да могаt да си починат и да ходят за риба.Аз спирам до тук.