нужно ми е малко инфо за р.камчиа

Модератор: Кърцата

satir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

нужно ми е малко инфо за р.камчиа

Мнение от satir »

имам нужда от следното инфо. някой ако знае ще съм му благодарен да сподели опит и информация. мисля да ходя другия месец за 1-2 седмижи на палатки около р.Камчия, но не знам къде все още. някой има ли си напредстава къде се намира добро риболовно място и в същото време да има що годе условия за опъване на палатка. по възможност да е по-близо до черноморието но не държа де.

ще се радвам ако колеги споделят опит къде има риба по Камчиа
satir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: нужно ми е малко инфо за р.камчиа

Мнение от satir »

хайде де не може някой да не знае къде по камчия има риба и място за разпъване на палатки :)
eliska05
новобранец
новобранец

Мнение от eliska05 »

Здрасти колега!В събота ходехме на едно местенце до село Венелин.Идеално е за опъване на палатка,реката е доста дълбока и излизат малки сомчета около 200-300 грама на торен червей.Значи ще ти обясня къде е и дано се оправиш до там.Значи минаваш през селата Бенковски,Садово,подминаваш отбивката за еко парка Венелин покрай гробищата(те са в дясно) и стигаш до Те образно кръстовище,завиваш на дясно около 300м напред пътя се разклонява даржиш в ляво продалжаваш напред и стигашдо друго кръстовище,завиваш на ляво(на ъгъла има малко магазинче със стъпалца)продалжаваш на пред като стигнеш до металните стълбове за високо напрежение завиваш на дясно минаваш през ромската махла на селото и излизаш от него,продалжаваш по него(като се спускаш) около1.5 км завиваш на дясно и около 1 км в ляво на теб има блок с жито(това е черният пъ за село Дабравино),като се движеш по пътя в ляво м/у житото има път(внимавай дане го испуснеш),тръгваш по него(доста неравно е)пресичаш житото и си на реката,караш по пътя,който е успоредно на нея около 500-600 м и стигаш до едно широко място с големи върби-това е твоето място!Ако си мислиш,че трудно ще стигнеш до там?!Отиди до р-т Пода завий в ляво на доло по реката също има места,кото също стават за палатки.Там също излиза риба,но стиага да оцелиш момента.Риба може да излезе всякаква,но това си е късмет.
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
satir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от satir »

за късмета ми е ясно на мен :) въпроса е да хубаво спокойно местенце. липсата на комари е невъзможна щом сме покрай реката , но би било хубаво да са по-малко :)

а относно това, което ми обясни ще го намеря все някак си. не е толкова сложно а и с малко лутане ... :) въпроса е да има място за голяма палатка понеже ще сме с 6-8 месна брезентова палатка :)

мерси за инфото и за труда който си положил отговаряйки ми на поста.

П.П. очаквам и друго споделени места покрай Камчия :)
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

По принцип има. Единственият може би недостатък на местата около Венелин е, че са доста близо до селото и в частност "индианската махла". Иначе мястото е доста добро за палатка. И има места за риболов бол, както и за лагер. Все пак е често посещавана позиция, което си носи предимствата, но и недостатъците. Стадата с добитък минават от там, т.е. има и не малко кърлежи, носете си репеленти!
Иначе е доста приятно място. Реката държи уклей, червеноперка, кленчета, таранка и т.н...
Пожелавам приятно изкарване и да споделите после ;)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
satir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от satir »

мерси за инфото :)
eliska05
новобранец
новобранец

Мнение от eliska05 »

satir написа:за късмета ми е ясно на мен :) въпроса е да хубаво спокойно местенце. липсата на комари е невъзможна щом сме покрай реката , но би било хубаво да са по-малко :)

а относно това, което ми обясни ще го намеря все някак си. не е толкова сложно а и с малко лутане ... :) въпроса е да има място за голяма палатка понеже ще сме с 6-8 месна брезентова палатка :)

мерси за инфото и за труда който си положил отговаряйки ми на поста.

П.П. очаквам и друго споделени места покрай Камчия :)
Здрасти колега!На това място дето ти го обясних има място за мн.голяма палатка!Около това място има и доста други места където да си хвърлиш дъните и да чакаш(все пак може да удари нещо).А що се отнася за животни и кърлежи на това място няма ,защото там е засято с жито. М/у другото един мой близак ми каза,че край моста до р-т Пода(в дясо)изкарал мн.хубави червеноперки и един шаран около 2 кила,а до него колегата му вадил кефалчета на малка блесна!
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
djear
новобранец
новобранец

Мнение от djear »

Здравейте колеги!Утре смятам да ходя на р.Камчия,най вероятно около района на с Дъскотна а може би не точно там,та някой има ли инфо от там,има ли нема ли,ня яз. Камчия как е?
Благодаря предварително и наслука! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”