Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

нужно ми е малко инфо за р.камчиа
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
- Обратна връзка:
нужно ми е малко инфо за р.камчиа
имам нужда от следното инфо. някой ако знае ще съм му благодарен да сподели опит и информация. мисля да ходя другия месец за 1-2 седмижи на палатки около р.Камчия, но не знам къде все още. някой има ли си напредстава къде се намира добро риболовно място и в същото време да има що годе условия за опъване на палатка. по възможност да е по-близо до черноморието но не държа де.
ще се радвам ако колеги споделят опит къде има риба по Камчиа
ще се радвам ако колеги споделят опит къде има риба по Камчиа
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: нужно ми е малко инфо за р.камчиа
хайде де не може някой да не знае къде по камчия има риба и място за разпъване на палатки 

Здрасти колега!В събота ходехме на едно местенце до село Венелин.Идеално е за опъване на палатка,реката е доста дълбока и излизат малки сомчета около 200-300 грама на торен червей.Значи ще ти обясня къде е и дано се оправиш до там.Значи минаваш през селата Бенковски,Садово,подминаваш отбивката за еко парка Венелин покрай гробищата(те са в дясно) и стигаш до Те образно кръстовище,завиваш на дясно около 300м напред пътя се разклонява даржиш в ляво продалжаваш напред и стигашдо друго кръстовище,завиваш на ляво(на ъгъла има малко магазинче със стъпалца)продалжаваш на пред като стигнеш до металните стълбове за високо напрежение завиваш на дясно минаваш през ромската махла на селото и излизаш от него,продалжаваш по него(като се спускаш) около1.5 км завиваш на дясно и около 1 км в ляво на теб има блок с жито(това е черният пъ за село Дабравино),като се движеш по пътя в ляво м/у житото има път(внимавай дане го испуснеш),тръгваш по него(доста неравно е)пресичаш житото и си на реката,караш по пътя,който е успоредно на нея около 500-600 м и стигаш до едно широко място с големи върби-това е твоето място!Ако си мислиш,че трудно ще стигнеш до там?!Отиди до р-т Пода завий в ляво на доло по реката също има места,кото също стават за палатки.Там също излиза риба,но стиага да оцелиш момента.Риба може да излезе всякаква,но това си е късмет.
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
за късмета ми е ясно на мен
въпроса е да хубаво спокойно местенце. липсата на комари е невъзможна щом сме покрай реката , но би било хубаво да са по-малко
а относно това, което ми обясни ще го намеря все някак си. не е толкова сложно а и с малко лутане ...
въпроса е да има място за голяма палатка понеже ще сме с 6-8 месна брезентова палатка
мерси за инфото и за труда който си положил отговаряйки ми на поста.
П.П. очаквам и друго споделени места покрай Камчия

а относно това, което ми обясни ще го намеря все някак си. не е толкова сложно а и с малко лутане ...

По принцип има. Единственият може би недостатък на местата около Венелин е, че са доста близо до селото и в частност "индианската махла". Иначе мястото е доста добро за палатка. И има места за риболов бол, както и за лагер. Все пак е често посещавана позиция, което си носи предимствата, но и недостатъците. Стадата с добитък минават от там, т.е. има и не малко кърлежи, носете си репеленти!
Иначе е доста приятно място. Реката държи уклей, червеноперка, кленчета, таранка и т.н...
Пожелавам приятно изкарване и да споделите после
Иначе е доста приятно място. Реката държи уклей, червеноперка, кленчета, таранка и т.н...
Пожелавам приятно изкарване и да споделите после

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- новобранец
- Обратна връзка:
мерси за инфото 

Здрасти колега!На това място дето ти го обясних има място за мн.голяма палатка!Около това място има и доста други места където да си хвърлиш дъните и да чакаш(все пак може да удари нещо).А що се отнася за животни и кърлежи на това място няма ,защото там е засято с жито. М/у другото един мой близак ми каза,че край моста до р-т Пода(в дясо)изкарал мн.хубави червеноперки и един шаран около 2 кила,а до него колегата му вадил кефалчета на малка блесна!satir написа:за късмета ми е ясно на менвъпроса е да хубаво спокойно местенце. липсата на комари е невъзможна щом сме покрай реката , но би било хубаво да са по-малко
![]()
а относно това, което ми обясни ще го намеря все някак си. не е толкова сложно а и с малко лутане ...въпроса е да има място за голяма палатка понеже ще сме с 6-8 месна брезентова палатка
![]()
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
Здравейте колеги!Утре смятам да ходя на р.Камчия,най вероятно около района на с Дъскотна а може би не точно там,та някой има ли инфо от там,има ли нема ли,ня яз. Камчия как е?
Благодаря предварително и наслука!
Благодаря предварително и наслука!