Река Вардар в Гърция???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ETW_You_
новобранец
новобранец

Река Вардар в Гърция???

Мнение от ETW_You_ »

Здравейте колеги, другата седмица ще ходя по работа в Килкис и Поликастро и май ще имам цял свободен ден. И естествено поразгледах картата за реки и язовири. Някой има ли информация за рибите които обитават река Вардар и методи за риболов. Всякаква информация ще ми бъде от полза. Предварително благодаря на отзовалите се!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Река Вардар в Гърция???

Мнение от Nikola Polizovski »

Пробваи когато вече си там.Вардар има много сом.Има бела мрена,скобар,морунаж,клен,шаран.Нема штука,костур,бела,змиорка.Наслука и да пуснеш репортажа кат се прибереш.
П.С.Когато ходиш в правец на Поликастро,хвашташ десно по Вардар или нагоре по течението ако искаш длабоки места за сом,а надолу са повече брзеи.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
enduro51
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от enduro51 »

здравейте колеги :D Ники и аз мисля да се пусна до гърция тези дни ама инфото ми е слабо и съм като в мъгла за водоемите там :roll: ама като каза сом в тая река , за европеиски или американски канален сом говорим :lol: предполагам за европейския и кажи каде горе доло се намира тая река и заслужава ли си да се прави излет до там :drinkers: благодаря предварително :drinkers:
ETW_You_
новобранец
новобранец

Мнение от ETW_You_ »

Мерси Никола. Ще експериментирам на място :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”