Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Река Вардар в Гърция???
Модератор: sapuna
Река Вардар в Гърция???
Здравейте колеги, другата седмица ще ходя по работа в Килкис и Поликастро и май ще имам цял свободен ден. И естествено поразгледах картата за реки и язовири. Някой има ли информация за рибите които обитават река Вардар и методи за риболов. Всякаква информация ще ми бъде от полза. Предварително благодаря на отзовалите се!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Река Вардар в Гърция???
Пробваи когато вече си там.Вардар има много сом.Има бела мрена,скобар,морунаж,клен,шаран.Нема штука,костур,бела,змиорка.Наслука и да пуснеш репортажа кат се прибереш.
П.С.Когато ходиш в правец на Поликастро,хвашташ десно по Вардар или нагоре по течението ако искаш длабоки места за сом,а надолу са повече брзеи.
П.С.Когато ходиш в правец на Поликастро,хвашташ десно по Вардар или нагоре по течението ако искаш длабоки места за сом,а надолу са повече брзеи.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- enduro51
- ще става разбирач
здравейте колеги
Ники и аз мисля да се пусна до гърция тези дни ама инфото ми е слабо и съм като в мъгла за водоемите там
ама като каза сом в тая река , за европеиски или американски канален сом говорим
предполагам за европейския и кажи каде горе доло се намира тая река и заслужава ли си да се прави излет до там
благодаря предварително 

Мерси Никола. Ще експериментирам на място