Инфо за Велико Търново - Спининг

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

dovizioso
новобранец
новобранец

Инфо за Велико Търново - Спининг

Мнение от dovizioso »

Колеги дайте някакво инфо каде около В.Търново може да се отиде и да се лови на блесна-воблер

Вече няколко пъти ходя на рЯнтра около Търново и все нищо - сменям какви ли не блесни и воблери и нищо - само гони дребосъкът
Последно промяна от dovizioso на Нед Юни 14, 2009 7:55 pm, променено общо 1 път.
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за Велико Търмово - Спининг

Мнение от MonsTer_EnerGy »

Offtopic
Оправи си заглавито ! Търново не ТърМово
Изображение
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Около Търмово трудна работа
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

не е само по Търново .. по почти всички реки гони само дребосъка и чукат само без да се закачат ..
dovizioso
новобранец
новобранец

Мнение от dovizioso »

didopoli написа:Около Търмово трудна работа

Без СПАМ ако може
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за Велико Търново - Спининг

Мнение от maranzika »

Добре де,кажи какво точно те интерисува?Примерно на въпроса
каде около В.Търново може да се отиде и да се лови на блесна-воблер
,ти отговарям-НАВСЯКЪДЕ.Река Янтра,р.Белица,р.Дряновска,яз.Йовковци,яз.Беляковец и т.н. :wink: :wink: Ти нали не очакваш че отиваш някъде на спининг,слагаш някоя примамка и започваш веднага да ловиш трофейни риби.
Например миналото лято имах 8 последователни излета на Йовковци капо,но това още повече ме амбицираше,а не ме отказваше.Така че всеки рибар трябва да свиква с Капото,но и да се старае да се учи от него.
dovizioso
новобранец
новобранец

Мнение от dovizioso »

maranzika написа:Добре де,кажи какво точно те интерисува?Примерно на въпроса
каде около В.Търново може да се отиде и да се лови на блесна-воблер
,ти отговарям-НАВСЯКЪДЕ.Река Янтра,р.Белица,р.Дряновска,яз.Йовковци,яз.Беляковец и т.н. :wink: :wink: Ти нали не очакваш че отиваш някъде на спининг,слагаш някоя примамка и започваш веднага да ловиш трофейни риби.
Например миналото лято имах 8 последователни излета на Йовковци капо,но това още повече ме амбицираше,а не ме отказваше.Така че всеки рибар трябва да свиква с Капото,но и да се старае да се учи от него.
Интересно ми е някой имал ли е слука на Янтра покрай Търново през периода 5-ти юни 14-ти юни и къде точно по реката

Миналото лято кефала около Търново вървеше постоянно а надоло към Долна Оряховица и сома вървеше на блесна-воблер и клатушка - Аз лично на с.Драганово за 30мин хванах 5 сомчета по 2-3кг/разбирасе пуснати обратно във водата/ - сега още не съм ходил надоло по Янтра но едва ли и там ще е по различно - нека някой ако е ходил да сподели как е положение там с Спининговия риболов
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Ами събота и неделя пообиколих р.Янтра край с.Върбица.Излизаха предимно дребни кефали на жълти(медни и месингови) блесни.На воблери не ми бутна.На същите места обаче миналата година се ловеше много повече и по-едър кефал.Сега обаче кефала е все още в дълбоките бързей на "бойник".Което е странно за това време на годината. :roll: :roll:
dovizioso
новобранец
новобранец

Мнение от dovizioso »

maranzika написа:Ами събота и неделя пообиколих р.Янтра край с.Върбица.Излизаха предимно дребни кефали на жълти(медни и месингови) блесни.На воблери не ми бутна.На същите места обаче миналата година се ловеше много повече и по-едър кефал.Сега обаче кефала е все още в дълбоките бързей на "бойник".Което е странно за това време на годината. :roll: :roll:
:smt023
dovizioso
новобранец
новобранец

Мнение от dovizioso »

Днеска най-накрая отидох на Смесито до с.Върбица и резултата е същия както и предишните ми излети по Янтра покрай Търново - имах само един удар на едно кефалче - моите приятели пък бяха заложили няколко въдици на дъно за сом но пак нищо - другите колеги покрай нас и те капо - а между другото един колега спомена че там рибата била избита с ток и мрежи преди няколко дена а точно миналата година там се ловеше прилично сом и шаран
Вече се чудя къде да ида по нашите китни реки и да взема да си начеша крастата - ама май ще се ходи на платено защото тия говеда дето избиват и малкото останала риба в реките на България си правят квото изкат и никво наказание няма - така ако продължава без никакъв контрол по реките ни ще става още и още по зле - всяка година все по малко риба има в язовирите и реките
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”