Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Утре на яз.Искър
Модератор: Кърцата
-
- разбира нещата
Утре на яз.Искър
Здравейте колеги,утре смятам да отида на риболов на яз.Искър!Дайте малко инфо и предложения за място на язовира?Изчетох всичко във форума,малко е постнато,а със сигурност половин София е била там на откриването!Аз неможах да открия сезона,поради ремонт вкъщи,но приключих и ще направя подобаващо откриване от четвъртък до неделя!Някаква слука на хищници имаше ли?Благодаря!
ИСКАМ И ТУК ДА БЛАГОДАРЯ НА КОЛЕГИТЕ IDA И GAN4EFF ZA ИЗПРАТЕНИТЕ СТОЙКА И ПРЪЧКА,ЗА КОРЕКТНОСТТА И БЪРЗОТО ИМ ПОЛУЧАВАНЕ ОТ МЕН! ТЪКМО ЩЕ ИМ НАПРАВЯ СЕФТЕ!
БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ,ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И НАСЛУКА!ПОЗДРАВИ
ИСКАМ И ТУК ДА БЛАГОДАРЯ НА КОЛЕГИТЕ IDA И GAN4EFF ZA ИЗПРАТЕНИТЕ СТОЙКА И ПРЪЧКА,ЗА КОРЕКТНОСТТА И БЪРЗОТО ИМ ПОЛУЧАВАНЕ ОТ МЕН! ТЪКМО ЩЕ ИМ НАПРАВЯ СЕФТЕ!
БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ,ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И НАСЛУКА!ПОЗДРАВИ
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- разбира нещата
Re: Утре на яз.Искър

А ако забравиш шатрата по добре се връщай.Успех иmario67 написа:ок и ледени бири ще си взема и барбекюто

-
- фен клуб-скобар
Доста хора от форума са там на Шипеченския залив ,в началото ,срещу падналите дървета.Докога ще седят ....
Ще ги познаеш по мътните погледи
.

Ще ги познаеш по мътните погледи

-
- разбира нещата
Ще намина и към тях да се запонаем и 

-
- новобранец
На Шипока ако отидеш, след тенекиените огради слизаш по черния път и продължаваш докато пътя влиза във водата (има една джанка) Ако е свободно - там е твоето място
На двайсетина метра навътре минава реката и дълбочината става между 3 и 4 метра, иначе пред теб е м/у 1.80 и 2.20 метра.
Хищник.... Не знам, извадиха на тролинг едно сомче 3-4 кила в неделя, но от брега не знам... Дава добре на на плувка на торен, бял, жито. На дъно на земен и торен - каракуди от 1/2 до към кило. Вземи си повече храна, едрата платика много се влияе.
Надявам се да съм бил полезен!

На двайсетина метра навътре минава реката и дълбочината става между 3 и 4 метра, иначе пред теб е м/у 1.80 и 2.20 метра.
Хищник.... Не знам, извадиха на тролинг едно сомче 3-4 кила в неделя, но от брега не знам... Дава добре на на плувка на торен, бял, жито. На дъно на земен и торен - каракуди от 1/2 до към кило. Вземи си повече храна, едрата платика много се влияе.

Надявам се да съм бил полезен!
-
- разбира нещата
Благодаря колега,беше много точен и ясен!Така трябва всички да си помагаме! 

-
- фен клуб-скобар
mario67 написа:Благодаря колега,беше много точен и ясен!Така трябва всички да си помагаме!

привет на всички.вчера бчх на искара-устието голямо меле.и като за откриване на сезона 1 бяла-2.330кг.на тролинг.та успех за откриването.mario67 написа:Благодаря колега,беше много точен и ясен!Така трябва всички да си помагаме!
От едната страна на въдицата винаги има РИБА-ама от коя ???????
-
- разбира нещата
Здравейте,утре пак съм на язовира,от към Шипочане.Някой,ако иска да заповяда...?
тел ми е:0889 488 486 Марио
тел ми е:0889 488 486 Марио