Информация за Посиди (Гърция)?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
balky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Информация за Посиди (Гърция)?

Мнение от balky »

Здравейте, искам да попитам има ли някой който да е ходил в района на селището Посиди в Гърция? Понеже планирам почивка в този район, та ме интересува има ли подходящи местенца за риболов и евентуално какви такъми и стръв да си подготвя? Благодаря предварителното за информацията .
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Информация за Посиди (Гърция)?

Мнение от lubo9 »

Колега,инфото ми е че гърците са забранили риболова, но само за българи, за период от две години. Все пак провери за второ мнение.
Мисълта убива действието!
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

преди 2 седмици се прибрах от гръцко, по морето проблем нямаш, за реки и язовири незнам. Относно местенцата - рибата е навсякъде, тя дом няма, еле па у бело море :lol: Където ти хареса, разпъваш и се забавляваш, само да си събереш боклуците после :wink:
А относно темата - Гърция - има мнооого теми, ако не се лъжа Петър Василев дава страхотна информация за там, преди да тръгна доста прочетох и не съм създавала нова тема просто защото всичко вече е изписано :wink: щом АЗ се оправих и разбрах каквото ме интересуваше, може би и ти ще се ориентираш :wink:
И да знаеш, мнооого е хууубааавооо там , особено когато пиеш узаки с домадаки на маса, сложена почти у морето и ДЪРЖИШ въдица в ръка :lol: не ти трябва стойка дори, усеща се веднага като клъвне :wink:
Успех
Аватар
balky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от balky »

Благодаря за информацията..Да, има доста изписано по темата за Гърция, но идеята ми беше за конкретна информация за района на селището Посиди, за местата, на който е удобно да се лови, защото може би няма да имам много време да си търся подходящи местетнца...
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”