Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Информация за Посиди (Гърция)?
Модератор: Paublo_Eskobar
- balky
- научил се да хвърля
Информация за Посиди (Гърция)?
Здравейте, искам да попитам има ли някой който да е ходил в района на селището Посиди в Гърция? Понеже планирам почивка в този район, та ме интересува има ли подходящи местенца за риболов и евентуално какви такъми и стръв да си подготвя? Благодаря предварителното за информацията .
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Информация за Посиди (Гърция)?
Колега,инфото ми е че гърците са забранили риболова, но само за българи, за период от две години. Все пак провери за второ мнение.
Мисълта убива действието!
преди 2 седмици се прибрах от гръцко, по морето проблем нямаш, за реки и язовири незнам. Относно местенцата - рибата е навсякъде, тя дом няма, еле па у бело море
Където ти хареса, разпъваш и се забавляваш, само да си събереш боклуците после
А относно темата - Гърция - има мнооого теми, ако не се лъжа Петър Василев дава страхотна информация за там, преди да тръгна доста прочетох и не съм създавала нова тема просто защото всичко вече е изписано
щом АЗ се оправих и разбрах каквото ме интересуваше, може би и ти ще се ориентираш
И да знаеш, мнооого е хууубааавооо там , особено когато пиеш узаки с домадаки на маса, сложена почти у морето и ДЪРЖИШ въдица в ръка
не ти трябва стойка дори, усеща се веднага като клъвне
Успех

А относно темата - Гърция - има мнооого теми, ако не се лъжа Петър Василев дава страхотна информация за там, преди да тръгна доста прочетох и не съм създавала нова тема просто защото всичко вече е изписано

И да знаеш, мнооого е хууубааавооо там , особено когато пиеш узаки с домадаки на маса, сложена почти у морето и ДЪРЖИШ въдица в ръка

Успех
- balky
- научил се да хвърля
Благодаря за информацията..Да, има доста изписано по темата за Гърция, но идеята ми беше за конкретна информация за района на селището Посиди, за местата, на който е удобно да се лови, защото може би няма да имам много време да си търся подходящи местетнца...