Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Тостолоп
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
Левия...имаш ги !!! 4 броя стигат ли ти ?????????????????
и не са кошаревски а са си баш присъстващи !!!
снимка от петя.....тогава нямаше дигитал...но...ще ти я сканирам и ще я кача...само заради теб....
незнам доматчето или магданозчето са му се усладили...ма си се бе хванал баш как си требе...
интересен е начина...а не дали? това очаквах да ме питаш щото то е любопитното
опала сетих се нещо....2 бр са...не е един
и са от различни водоеми...единия 26 другия 21кг
единия е Искърски - място: Буришкия залив, а втория е от Антона - място : Слънцето
счупения голям кеп на вилата е е от втория !!!
може и късмет да ми е...може па и технология да съм прихванал...може па и той да се е изметнал (знае ли от кво ша надебелее човек
)
нали говореха че и не се размножавал естествено....с това па хич не съм съгласен ....ама грам даже !!!
и не са кошаревски а са си баш присъстващи !!!
снимка от петя.....тогава нямаше дигитал...но...ще ти я сканирам и ще я кача...само заради теб....
незнам доматчето или магданозчето са му се усладили...ма си се бе хванал баш как си требе...
интересен е начина...а не дали? това очаквах да ме питаш щото то е любопитното
опала сетих се нещо....2 бр са...не е един

единия е Искърски - място: Буришкия залив, а втория е от Антона - място : Слънцето
счупения голям кеп на вилата е е от втория !!!
може и късмет да ми е...може па и технология да съм прихванал...може па и той да се е изметнал (знае ли от кво ша надебелее човек

нали говореха че и не се размножавал естествено....с това па хич не съм съгласен ....ама грам даже !!!
Господ може всичко чада мой !