Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
относно язовирчето на барите трябва да си гост за да хващаш,а за Венелин такса 15 лв рибата май не се плащаше.Казват че там излизат амури по 2 3 килограма ама това бепе преди месец два сега незнам как е
-
- новобранец
Колеги някои знае ли какво става на яз. Саединение до Търговище.Благодаря прадварително
Миналата година останах доволен от яз.Г.Киселово.След седмица ще бъда в с.Метличина,cecobsI ако желаеш може да пробваме шарана и сулката.Разбирам че се подвизаваш в този район.
колеги някой може ли да ми каже дали на Бозвелийско може да се остава с нощувка и актоални цени (миналата година ходих беше 15 лв 3-4 въдици)

-
- вече хвърля и на тежко
Да ги пробваме ,но нищо не върви на този язовир,само дребна таранка!Не кълве нито шаран,нито сулка.Риба хващат само търмъкчийтеtqnkata написа:Миналата година останах доволен от яз.Г.Киселово.След седмица ще бъда в с.Метличина,cecobsI ако желаеш може да пробваме шарана и сулката.Разбирам че се подвизаваш в този район.

От кога е последната информация
-
- вече хвърля и на тежко
От 06.06.09 на Боянският ръкав,близо да папура.Бяхме там с приятели ,след това се преместих на Брестак.Моля за прясно инфо от Одринци!!!
Здравейте колеги, на 12.06.09год отново ходих на Калиманци. Сутринта от 05.30часа до 15.30ч /вече бях прибрал/. Резултата е риба таранка около 4кг, шаран-1бр около 1.5кг, и два броя около кило. Стръв /жива рибка и торен червей/. Това количество риба излезе в интервала от 08.00ча до към 10.40часа, след това излезе много силен вятър и нямаше и удар. Останах доволен че поне не съм капо, а и рибата ми харесва от там понеже няма никакъв мирис и е чиста. За последните две седмици ходя там и съм доволен. Предимно кълве на рибка. в язовира има и много дребни шаранчета които естественно ги върнах. Някой бе писал че на ген. Киселово излизал шаран и амур ама....... кога е било това. сега как е.Моля за инфо и условия. 

[quote="dokera25"]колеги някой може ли да ми каже дали на Бозвелийско може да се остава с нощувка и актоални цени (миналата година ходих беше 15 лв 3-4 въдици)
[/quote]
Колега преди две седмици ходих с приспиване. Беше четвъртък и нямаше място на язовира- мноо хора. Таксата е същата 15лв -три четири пръчки, дават да се нощува. Бях писал някъде по-назад за резултата, но и да се повторя то не е много. Кофтито бе че нямахме и удар нито ние нито около нас. Подхранихме здраво с царевица ама- пълно капо. Видях че хранят с бирена каша. Също така от приятел разбрах че хвърляли амониева селитра в малки количества и ако другият път се уговорим да ходим трябвало да бъде в интервала понеделник- сряда. Надявам се да съм ти бил полезен.

Колега преди две седмици ходих с приспиване. Беше четвъртък и нямаше място на язовира- мноо хора. Таксата е същата 15лв -три четири пръчки, дават да се нощува. Бях писал някъде по-назад за резултата, но и да се повторя то не е много. Кофтито бе че нямахме и удар нито ние нито около нас. Подхранихме здраво с царевица ама- пълно капо. Видях че хранят с бирена каша. Също така от приятел разбрах че хвърляли амониева селитра в малки количества и ако другият път се уговорим да ходим трябвало да бъде в интервала понеделник- сряда. Надявам се да съм ти бил полезен.
Здравейте колеги знае ли някой къде има около варна или малко по на далеко язовири с билети кои са те и и малко повече инфо за тях.благодаря предварително.сметнах че няма вече полза да се ходи на язавири с такси.Няма риба такси големи риба се паща.тези хора са решили от тъкива като нас шарани да печелят.Без нищо искат да пецелят.
- dobromir_bo
- новобранец
Май по-близко от 100км, няма такива язовири или поне аз незнам .
-
- вече хвърля и на тежко
Цонево е такъв язовир,Одринци също/символична такса 5 лв./,с.Звънец-без такса и без билет/и без риба/.За тези се сещам.moskov написа:Здравейте колеги знае ли някой къде има около варна или малко по на далеко язовири с билети кои са те и и малко повече инфо за тях.благодаря предварително.сметнах че няма вече полза да се ходи на язавири с такси.Няма риба такси големи риба се паща.тези хора са решили от тъкива като нас шарани да печелят.Без нищо искат да пецелят.
Ааа билет си трябва за всички язовири 

мерси за инфото , аз между дръгото ходих миналата година септември там не пускаха и бяха опънали мрежи , а някой друг язовир да прапоръчате в областта където става за преспиване , можеби засмяно или ... не съм ходил там одавна

на засмяново на големия не ходи вообще.на вип развъдника бива такса10 лв и рибата се плаща след три килограма.а за големия няма такси нищо но и риба няма от по миналата година е изоставен и от злонамерени е и утърмучен