нещо за Шабленско?

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

ами може да се лови но само на разрешените места, с три въдици на човек. шаран не видях някой да улови, само селяндурите с ток ги бият в тръстиката и се сещаш че няма голям няма малък избиват всичко, даже и големите сомове, като ги зашеметят не изплуват на повърхността а остават на дъното и след няколко дни ги намират колегите надути и загнили.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

be екстара си е Дуранкулак,ама на мен ми правят проблеми за лодката-нали не сьм оттам :x та тия сомове освен с лодка как ще ги извадя?на вьдица имам впредвид-2-3 пьти се пробвах да вляза,ама момонтално дотьрчава некой да ми прави забележки и аз се отказах...мерси колеги за информацията-кьм 15ти може и да сцепя мрака :lol: само пусти пари маа му да еба.....ама то си е всеобщ проблем,само дето отвикнах да се стискам..от мен да знаете -ОТВИСОКО много зле се пада :smt102 наслука на всички и най вече....на МЕНЕ :lol: :lol: :lol: :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

добре де-на кво ги вадите тези сомове?аз се спуках да копая на шабленското едни огромни чернозелени червеи,на рибки метах,на воблери....на кво ли не,ама по голямо от 2 кила не видях-малшанс ли,стрьв ли? кво ли?и то само тайно-нощем на светеща плувка с лодката,че денем както казах не става...па и с тия рачила за раци през 5 метра си скьсах нервите,кои са горе долу местата дето излиза тоя едьр сом?-аз си харесах едно след ресторанта-нещо като бетонена рампа с 2 удобни просеки в шавара-удачно ли е там или трябва да ходя на жегата през гората отдругата страна,кьдето сьщо пробвах многократно без особен успех...
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

за мястото под ресторанта е добро, преди две години излезе към 40 кила сом. и шаран излиза. но трябва на вътре, но наистина има проблем с лодките. сома излиза и на рибка, но най добре на капан с качамак. иначе може и с гума да влизаш но надвечер влизай. сега по принцип контрола е занижен.

поздрави
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

да бе-занижен контрола :lol: миналата година дойде едно дупе с толко злато по него,че ми светнаха очите(а аз не сьм слаб играч да знаете) и взе да ме разпитва за некви глупости,после пак дойде ама не беше вече общителен :lol: целия август мисла да вися там-ще ги разцепя!!!!некой ако има желание мое да дое да се напиеме :D
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”