Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Звьничево риболов на перо
-
- сериозен играч
Re: Звьничево риболов на перо
Браво бре Ники,неможе да ти навакса човек!!!!!!!! 

-
- новобранец
Здравеите колеги, привет и от мене , аз съм от Звъничево и да ви кажа за гюла има много риба както каза колегата много е разнообразна , няма никакви такси само с билет от ловното и от водното , много е приятен воодема за риболов ,а и слет като тази година са се погрижили да е толко чист , само мога да ви кажа че е супер

Ники,всеки плюва по тоя гиол,ама си е екстра.Виж на откриването какви трофеи искараха.Аз лично гледах зарибяването с шаранчета и амурчета...е...бяха бая малки,ама половината да оцелеят,пак бива.

така е Мите евала на момчетата които се нагьрбиха с не леката задача да зарибят и да го опазват от разни екземпляриrevox написа:Ники,всеки плюва по тоя гиол,ама си е екстра.Виж на откриването какви трофеи искараха.Аз лично гледах зарибяването с шаранчета и амурчета...е...бяха бая малки,ама половината да оцелеят,пак бива.

- borislav58
- сериозен играч
Ники нямаш спирка. Браво накефил си се на Званиката.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
не само билета и това е нищо не се плащаiliq kostov написа:колега добър риболов поздравления! А плаща ли се нещо там освен че искат и син билет

Ники,по-скоро ще се откажа да дишам,ама от риболова няма да се откажа.Както казва един известен Пазарджишки рибар....да видиш перото как ти потъва е по-сладко от това да е..ш 

-
- вече хвърля и на тежко
Супер си!Браво! ..... ти да не си зарязал работата защото ти пречи на риболова?
.
Малкия Сашко си има сериозен учител! Този ЕГН .... като каква зодия е малчугана, че не схващам месеца 46
.Да ти е жив и здрав! 

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
братлета кажете от асвалта до язовира хубав ли е пътя за по ниска кола,благодаря ви предварително
-
- новобранец
ОООО
Аз не знаех че толкова риба има вече на званика
ще си вадя и за там билетче осештам 

кво да ти кажа пьтя е черен но като караш бавничко се оправяш виж ся ако си някое тунинговано купе ще отнесеш някой спойлербоинето написа:братлета кажете от асвалта до язовира хубав ли е пътя за по ниска кола,благодаря ви предварително

-
- новобранец
колега поздравления за улова и аз обичам риболова на плувка!!! и да попитам само билет от ловното ли се признава там защото аз имам някакъв от някво дружение ''Пясъчник" мога ли да ловя там с него?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Маи нешто сам пропуснал
поздравлениа друже
за честите излети в природа по риба 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

за там ти трябва нормалния билет плюс от ловното синият,обаче трябва да е изкаран от пазарджик този синиятPavelSidenko написа:колега поздравления за улова и аз обичам риболова на плувка!!! и да попитам само билет от ловното ли се признава там защото аз имам някакъв от някво дружение ''Пясъчник" мога ли да ловя там с него?