Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

абсурдистан.бг
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
абсурдистан.бг
здр.колеги вчера с двама приятели решихме да отидем за риба след работа.в елховска област .в 16 часа бяхме на язовира захранихме.и зачакахме дали имаше половин час и резултата не закасня,искарахме по някоя хубава каракуда.и после спря водоемчето е малко по площ някъде около 2 декара максимум 3 и е мн.плитко както и да е.та към 19 и 30 доидоха някви 4 човека с един раздрънкан опел кадет със старозагорска регистрация.попитаха ни как е момчета някои от нас каза неще слабо дава,и пичагите за наше голямо учудване ни казват еми искараите си въдиците нии ще ви хванем малко риба.отидоха до опела искараха грипа нагазиха, и я почнаха гадовете рекахме да възразим ама единия целия в татуси и сигурно към 130 ,140 кила ни се сопна да събираме и да се махаме.както и направихме иначе можеше да ядем дървото(така се изрази дебелия изрод) единия от колегите звъня на някакъв телефон на ИАРА и оттам му казаха че ще проверят .ама дали са ходили не знам аи мн.не им вярвам . ние риболовците сме безсилни пред тия гадове. нищо не ги спира, само 

уникат-без дубликат!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: абсурдистан.бг
Няма такова безочие никъде

-
- разбира нещата
ами дано от ИАРА да са си сваршили работата,което дълбоко ме съмнява
другия път записваш номера и звъните в полицията мани тая иара трябвало е да им нарежите гумите и да бягате
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
трябваше да се обадите на ваши приятели и да пребиете гадовете 

- Don4o_62
- учете се от него
На някой стиска ли му.Иначе от компа, всичко е много лесно.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

На мене ми стиска,но.....не съм сам приятелчето е........
Пък и аз съм около 150 кг маса,но няма смисъл едни ще пребиеш други ще дойдат на тяхно място и въобще все едно нищо 
Трябва да е законово всичко ,като го осъдят ефективно да полежи и следващите могат и да се позамислят.Ама това евентуално ще стане след 100 години

Трябва да е законово всичко ,като го осъдят ефективно да полежи и следващите могат и да се позамислят.Ама това евентуално ще стане след 100 години

ми даи ити някъв съвет бе колегаDon4o_62 написа:На някой стиска ли му.Иначе от компа, всичко е много лесно.
то на компа лесно стиска ли не му ли стиска на някои не им стиска ама им стягат шапките
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
лоша работа колеги много бракониери вчера бях на марица пално с парашутисти . 

-
- новобранец
Сигурен съм, че е така.Редовно те засичам на "Чая".Аз съм оптимист и съм сигурен, че все някога ще се оправят нещата.Ако не ние то нашите деца ще се радват.jporlando написа: Пък и аз съм около 150 кг маса,но няма смисъл едни ще пребиеш други ще дойдат на тяхно място
-
- научил се да хвърля
колега докато цари пълно безхаберие в държавата, и няма никаква наказуемуст тъи ше си заминат поколенията!!!Aleksandar79 написа:Сигурен съм, че е така.Редовно те засичам на "Чая".Аз съм оптимист и съм сигурен, че все някога ще се оправят нещата.Ако не ние то нашите деца ще се радват.jporlando написа: Пък и аз съм около 150 кг маса,но няма смисъл едни ще пребиеш други ще дойдат на тяхно място
уникат-без дубликат!!!