Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пъстървени страсти :)
-
- сериозен играч
Пъстървени страсти :)
Най накрая и аз да се похваля с рядка слука.
Не много често ми се отдава да отида на риба (поне не колкото ми се иска) за това с радост приех
информацията ,че на мястото където отиваме една голяма банда да отдъхнем минава и приток на река
Камчия.Още повече ,че някой каза вълшебната дума "ПЪСТЪРВа"
Докато пътувахме в петък от Градец към Ичера ме налегна някакво разочарование понеже в Градец реката беше
добра .. все пак Камчия а към ичера някакъв си приток .. и то доста маловоден.
Е след сутришното кафе в събота все пак решихме да прослушаме реката.За раците поне беше сигурно
Някакви дребни рибки щъкаха навсякъде .. помислих че са кротушки .Все пак трябваше да разбера какви са.
След подаване на бялото червейче стръвно се закача красивите лещянки.
Ето такива.
И така унесени и в шеги .. докато не видях една солидна сянка....Рибарското сърце подскочи а адреналина
беше като на бънджи скок.
Сложих веднага блесната.Все пак 5 маймуни в малкия вир.. е нямаше как да стане.Учудвам се че изобщо се появи рибата.
Е доста скитах по реката но друга риба не видях.
Беше станало 14h вече и реших да се прибирам. Но онзи вир трябваше да се прослуша .А и "маймуните"
вече обядваха
Заметнах зад камъка и веднага след цопването на жълтия мепс аглия 1номер сянката се появи отново
с бясна скорост .Точно след секунди, точно толково колкото лопатката на блесната да се завърти няколко пъти , и приятната
тежест се усети...
О БЛАГОДАТ
Пулс...ВИСОК
нямам думи ..
Снимките говорят.. пректасна 30см балканка.
И то в тази баричка
Наслука на всички.

Не много често ми се отдава да отида на риба (поне не колкото ми се иска) за това с радост приех
информацията ,че на мястото където отиваме една голяма банда да отдъхнем минава и приток на река
Камчия.Още повече ,че някой каза вълшебната дума "ПЪСТЪРВа"
Докато пътувахме в петък от Градец към Ичера ме налегна някакво разочарование понеже в Градец реката беше
добра .. все пак Камчия а към ичера някакъв си приток .. и то доста маловоден.
Е след сутришното кафе в събота все пак решихме да прослушаме реката.За раците поне беше сигурно

Някакви дребни рибки щъкаха навсякъде .. помислих че са кротушки .Все пак трябваше да разбера какви са.
След подаване на бялото червейче стръвно се закача красивите лещянки.
Ето такива.
И така унесени и в шеги .. докато не видях една солидна сянка....Рибарското сърце подскочи а адреналина
беше като на бънджи скок.
Сложих веднага блесната.Все пак 5 маймуни в малкия вир.. е нямаше как да стане.Учудвам се че изобщо се появи рибата.
Е доста скитах по реката но друга риба не видях.
Беше станало 14h вече и реших да се прибирам. Но онзи вир трябваше да се прослуша .А и "маймуните"

Заметнах зад камъка и веднага след цопването на жълтия мепс аглия 1номер сянката се появи отново
с бясна скорост .Точно след секунди, точно толково колкото лопатката на блесната да се завърти няколко пъти , и приятната
тежест се усети...
О БЛАГОДАТ

Пулс...ВИСОК

Снимките говорят.. пректасна 30см балканка.
И то в тази баричка

Наслука на всички.

Последно промяна от rimohit на Вто Юли 25, 2006 9:44 am, променено общо 2 пъти.
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- barutchiata ©
- Администратор
- Local
- учете се от него
Охооо моя човек най-накрая хваща хубави риби.... готви се щото на есен ще ти скъсам д....... от ходене за мряна и пъстърва , обещал съм ти!
А ти си видял сянката на тази риба , а още колко не си видял.....
Никога не подценявай такива рекички...!
Бравос за успешния улов и за красивата риба .
А ти си видял сянката на тази риба , а още колко не си видял.....

Никога не подценявай такива рекички...!
Бравос за успешния улов и за красивата риба .
Клавиатура риба не лови!!!