Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за язовири
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Инфо за язовири
Прелоьжете някой язовир на растояние 100 км макс от София, да може да се спи ако може неплатен
Re: Инфо за язовири
Сопот.Там има прилична по големина каракуда,сущо бяла риба и амур,но е на около 130км от София.
-
- научил се да хвърля
ако може малко повече инф
Ходих миналата година.Водата беше много спаднала.Бях от към стената близо до един залив дълбок около 7-8м,който беше напълно пресъхнал.Пътя минава успоредно на язовира (вижда се) по посока към стената.Като се влезе в селото(забравих как се казва) от центъра се отбива в дясно и после една уличка в ляво,чер път е с каманаци.Казаха ни,че имало няколко по-лоши места на пътя,само че се оказаха повече от няколко,не си е за много ниска кола:).Място за палатки има достатъчно.Тогава беше много плитко, може би към метър и нещо,но пък има доста риба.На дъно,колкото можеш навътре и на торен червей излизат добри каракуди към половин кило и по-глеми.Чувал съм,че на уклей ловят бялата риба,а амура на царевица.Добре е да се отиде през седмицата,че през уикенда беше пълно с народ.
Това е,с което мога да ти помогна.Наслука!
Това е,с което мога да ти помогна.Наслука!

-
- разбира нещата
Язовир Искър-70км,яз.Огоста до гр.Монтана-100км,яз.Лобош-60км,яз.Дяково-50км,яз.Душанци-около 100км,яз.Жеков вир и той толкова,абе много са,зависи какво искаш!?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- научил се да хвърля
предмино ще търся амур/шаран/каракуда от тоя сорт
-
- разбира нещата
Тогава само яз.Искър е правилната дестинация! Има ги всичките + платики и то големи,чист е и има и природа! 1 съвет-иди през седмицата

панчарево хем ти е близо хем е доста зарибен по статистика на иара
-
- разбира нещата
Зарибен,ама само с дребосъци и не е комфортно за преспиване...
дребосъци ама ако пенсионерите и други гладни не ги прибират докато са маломерни е добра дестинация за софиянциmario67 написа:Зарибен,ама само с дребосъци и не е комфортно за преспиване...