Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

браво Кърца
Модератор: dantho.mihov
Re: браво Кърца
Да де, аз за "нариба" имах предвид, под колеги...а ние се познаваме от далече, щот сме ехеее и най...нали?taro написа:Имаше,ама от форумите бяхме малко. Добре,че имаше организация с автобусите,та да се получи някакъв обем.Jechev написа: Иначе на митинга бяхме Кърцата, аз и Павката Иванов, ако е имало други колеги , жалко че не се видяхме!

Да ви кажа, много ме е яд на медиите, гледам репортажите по различните телевизии и направо излиза, че шепа ентусиасти са се събрали на нещо, като пенсионерска среща и са поискали някакви язовири и оставки....абе малоумни репортерчета, да се бяхте поинтересували колко хиляди души са свъдици в ръце и споделят това, което се изказа от не многото хора присъстващи на митинга!

Еба ти, ако някакви мангали се бяха събрали пред министерството да протестират за нещо си, то щяха да са репортажи, дискусионни студия, куп експерти и анализатори имаше да нищят "проблема им" и бла бла....
Идеята на Лина с мейлите още е в сила, давайте да пращаме имейли !

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: браво Кърца
Драги ми колега, като не си бил на място, избягвай да даваш неадекватни коментари по повод на малцината от нас, които БЯХМЕ там!!!ribarshe написа:Браво на КърцатаОгромен респект
![]()
Сигурно е имало и други колеги от форума на протеста ,не можах да ги позная , но всички освен него стояха като сопи на площада(това видях на тв репортажа)

Ако имаш предлoжение относно поведението на колегите, които бяхме там, заповядай на следващото събиране!!!
Да, определено бяхме малко, да, можеше да бъде и по-добре, винаги може повече, но според мен е едно добро начало. Ето, колегите Жечев и Кърцата говориха с представителите на ИАРА след митинга, според тях е имало изявена добра воля, да се надяваме, че нещата ще започнат да се променят! Ако ли не, ние сме тук и ни ИМА и отново ще им го покажем!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;