Кърджали

Модератор: sapuna

kalin73
новобранец
новобранец

Кърджали

Мнение от kalin73 »

Утре тръгвам за там дано да има успехи ще разказвам като си доида пожелавам на вси4ки успех и богат улов :P :P :P :P
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

Успех, и да разправяш като се върнеш
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
Аватар
4o4o
новобранец
новобранец

Мнение от 4o4o »

Айде, хаирлия да е, както се казва.
И аз смятам да ходя два дена с нощувка на Студен кладенец - Калоянци. Пък през ноща ще си разпъна дънните на пиявица, попово прасенце, рибе и други там вкусотийки - пък може да бутне мустака :D :D :D .
Ти накъде си се ориентирал.
НАСЛУКА
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Успех :smt023
Добре е да си добър
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

сега се вра6там от студен кладенец пьлно разо4орование за жалост толко мрежи не сте виждали повярваите ми и на вси4ко от горе без да се крият и не им пука хора. АЗ какво направих 1 бяла риба кьм 2 кила за около20км от сома и следа няма сно6ти до 2 бу4ках днес на 3сомски места са6то без резултат.Говорих с познати от Карджали те ми казаха 4е от мрежи ве4е по6ти риба нее останала а тази кадето я има е много напла6ена и претставете си на Студен кладенец всяка ве4ер се пускат около20км мрежа а на Карджали около 50км
Morski
новобранец
новобранец

Мнение от Morski »

Малко са ни тези мрежи. Трябват още. Изобщо да не можем да хвърлим въдиците. Белким тогава се сетим и да надигнем глас срещу копелетата.
Чума да тръшне бракониерите!
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

То4но на Калоянци бях и там сега има едни хора мисля 4е от Асеновград бяха взели били целият залив под аренда за проми6лен риболов :evil: представатели си сега 6тели да затягат контрола :evil: :evil: .Аз ли4но там пове4е няма да стапя това за мен е пално губене на време. А тия месните като разбраха 4е сьм само с вьдици ме питаха какво правя там и се смеят :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: а по между тях се нари4ат волеиболисти направо сам много разо4арован 4удя се за6то се пла6тат тия билети мамкаму де..........ба :evil: :evil: :evil: :?:
Бат Киро
новобранец
новобранец

Мнение от Бат Киро »

Пичове, нещо ново за яз Кърджали.Тръгвам след няколко дни.Ако имате по-свежа информация - благодаря.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”