Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кърджали
Модератор: sapuna
Кърджали
Утре тръгвам за там дано да има успехи ще разказвам като си доида пожелавам на вси4ки успех и богат улов

сега се вра6там от студен кладенец пьлно разо4орование за жалост толко мрежи не сте виждали повярваите ми и на вси4ко от горе без да се крият и не им пука хора. АЗ какво направих 1 бяла риба кьм 2 кила за около20км от сома и следа няма сно6ти до 2 бу4ках днес на 3сомски места са6то без резултат.Говорих с познати от Карджали те ми казаха 4е от мрежи ве4е по6ти риба нее останала а тази кадето я има е много напла6ена и претставете си на Студен кладенец всяка ве4ер се пускат около20км мрежа а на Карджали около 50км
То4но на Калоянци бях и там сега има едни хора мисля 4е от Асеновград бяха взели били целият залив под аренда за проми6лен риболов
представатели си сега 6тели да затягат контрола
.Аз ли4но там пове4е няма да стапя това за мен е пално губене на време. А тия месните като разбраха 4е сьм само с вьдици ме питаха какво правя там и се смеят
а по между тях се нари4ат волеиболисти направо сам много разо4арован 4удя се за6то се пла6тат тия билети мамкаму де..........ба