Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Уип или директен
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Уип или директен
295лв е при нас в магазина.С малък диаметър,който се доближава до диаметъра на директен,подсилени колена,уипа е перфектен.Топ сети на трето коляно ,вадени са огромни тулупи с него.Не съм го теглил,за мен е важен баланса ,не теглото.Предполагам,че ще около и малко над 350гр.Не знам,да не те заблудя.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
благодаря ти за отговора а може ли да се използва като директен ? защото съм виждал че някои уипове ги използват но незнам дали е редно
Ти всеки може да се ползва , ама не е здравословно, особенно зимно време
. Ако искаш да хванеш риба или не можеш да плуваш, пак не го ползвай като директен.

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Разликата в дистанцията при щека 8м и директен 9м е огромна, май първо трябва решиш, къде и какво искаш да ловиш 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Има и такъв момент,но не е това начина.Като уип ще се кефиш повече ,особено на река с близалка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- gorkata_petrov
- разбира нещата
chirusa_bg написа:Разликата в дистанцията при щека 8м и директен 9м е огромна, май първо трябва решиш, къде и какво искаш да ловиш

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
-
- сериозен играч
butnik написа:295лв е при нас в магазина.С малък диаметър,който се доближава до диаметъра на директен,подсилени колена,уипа е перфектен.Топ сети на трето коляно ,вадени са огромни тулупи с него.Не съм го теглил,за мен е важен баланса ,не теглото.Предполагам,че ще около и малко над 350гр.Не знам,да не те заблудя.
И аз го гледах тези дни в един магазин,хвана ми окото,мисля че беше малко по тежък към 400гр,но е доста добър.Аз обаче не се реших да си го купя и си взех Tica - Winner 8м.