Помощ за помпа за надуваема лодка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
djimito
новобранец
новобранец

Помощ за помпа за надуваема лодка

Мнение от djimito »

Колеги даите съвет,имам руска надуваема лодка но ми се прецака оригиналната и помпа.Ходих в МЕТРО и след дълго умуване си взех една крачна помпа с 2 цилиндара от щанда за авто принадлжности,изглеждаше ми читава , но уви в къщи реших да я пробвам и тя се разпадна от всякаде ,голяма гадост . А я продават за да си напомпаш гумите които са около 2 атмосфери.Та даите съвет какво да търся и от каде .От София съм.Гледах едни пласмасови предназначени за дюшеци и други надуваеми истории, има и ръчни и на 12 волта за кола но не знам дали ще ми вършат работа.Даите спешна помощ ,че в неделя заминавам за една седмица на Доспат.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Първо колега недей да спамиш където ти падне и да пускам темата 10000 пъти :evil: :evil: :evil:

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=606

Та ето ти помпата!!!
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

да но на акваспорт магазина им е в бургас и освен 4е трябва да даде 29 кинта за помпа, о6те 20 за доставка и няма да му я доставят до събота;

затова колега веднага ти4ай в магазина откадето си взе лодката или в някои които знае6 4е продават руски - там веднага 6те ти намерят помпата до края на деня /склада им е в софия/...
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Smokey написа:да но на акваспорт магазина им е в бургас и освен 4е трябва да даде 29 кинта за помпа, о6те 20 за доставка и няма да му я доставят до събота;

затова колега веднага ти4ай в магазина откадето си взе лодката или в някои които знае6 4е продават руски - там веднага 6те ти намерят помпата до края на деня /склада им е в софия/...
ххахах колега не говори без да знаеш! Моля ти се!!!

Ако днес е поръча помпата най-късно в петък е при него , а и доставката няма да е повече от 4-5 лв...

Не говори без да си осведомен!!!
djimito
новобранец
новобранец

Мнение от djimito »

Благодаря Ви колеги ,поръчах я тази помпа наистина доставката ще бъде 4.20 и утре (четвъртък) ще ми я доставят. ЛОКАЛ на теб специални благодарности ,ти градски ли си понеже аз съм от Асеновград но от 6 години живея в София
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Нали сме затова тук , да си помагаме....

Да от Асеновград съм , но сега уча и работа в Бургас от една година :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”