Към модераторите

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Към модераторите

Мнение от krokibg »

Интересни неща се случват от известно време,на какво ли се дължи това????? Когато съм във сайта би трябвало да пише че разглеждам,и че съм онлайн.Чудя се дали не се дължи това на някой много обиден,дето не харесва това което пиша - ИСТИНАТА.И понеже съм живял доста и през годините,когато власт имащите решаваха кой какво ще каже и кой кога ще яде,спи и т.н.Знам,че когато някой иска да покаже колко е важен,и всесилен, и ако няма друга възможност винаги прави всичко подмолно и си мисли че е много велик.От момента във който се регистрирах във този сайт се опитвам да помагам със информация (поне за това от което разбирам) и не съм отказал на никой който ми е поискал такава.И понеже съм ЧОВЕК който никога не се е криел от никой и за нищо,ако някой иска да покаже колко е компетентен,нека спорим във форумите,който са точно за това,НАЛИ ???А хората като четат сами да решат кой-крив,кой-прав.Надявам се проблема да е във моя телевизор,защото в противен случай този форум няма за какво да съществува ако има някой които от дадените му правомощия прави неща недопустими,поне от моя гледна точка.За разлика от ГОГО,аз нямам намерение да напускам форума,и ако на някой не му харесвам,може да ми пише.Все пак живеем вече във демократично време,ЕГАСИ И ДЕМОКРАЦИЯТА,око съм прав във мойте съмнения.Някой хора си слагат нови никове и задават точно определени въпроси и понеже те са можеби молко ограничени, се мислят за много хитри. Не подценявайте опонента си,защото подцениш ли някого то веднага на половина си загубил!!!!!!!!Аз съм интелигентен човек и ще намеря друг форум за рибари и ако някой от власт имащите във този форум реши че съм направил нещо нередно,нека ми каже.
Това го пиша по простата причина че колега от форума ме попита къде съм аз му обясних че съм във сайта,и той ми каза че не е вярно защото в момента нямало регистрирани потребители!!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Аз мисля ,че таа тема я приключихме.Искам да ти кажа ,че модераторите можеме :да триеме теми,постове ,да преместваме и заключваме теми.Колкото до това да скриваме статуса на потребители не е в нашите възможности и компетенция.Това го може само администратора или потребителя с настройките на профила.Провери да не си чекнал в профила си скриване на онлайн статуса.Така ,че ако имаш проблеми от това естество се обърни към Fixxer.
joco

Мнение от joco »

Кроки,няма заговор човече!И аз като влизам във форума да разглеждам теми,трябва да мине време за да се изпише,че съм вътре.Най-често отгоре пише:"нула" и много често,въпреки че съм прочел дадена тема,същата остава маркирана като непрочетена.Нещо не е наред при администраторита(може би ,щото с компютрите съм малко на "ВИЕ"). :oops:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ок,приемам одговора и се извинявам ако съм обидил някой,и първото което направих е да проверя дали наистина не съм бъзикнал нещо по профила ми , и чак тогава писах.още веднъж се извинявам.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”