Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг-сезон 2009г!
Модератор: bobopeli
- krokibg
- учете се от него
Re: Тролинг-сезон 2009г!
KRASSI написа:Здравейте ,
Държа да отбележа , че сом скоро не съм хващал а и да съм хванал поне не помня .
Що се отнася до репортажа всичко е истина и няма лъжа . Единствено фамилията ми е объркана .Никога не съм се свързвал с БТВ , а преди не една а две години се свързах с НОВА ТВ и то не за да се похваля както е казано в репортажа а за да се опитам да накарам повече хора да постъпват с рибите по начина показан на репортажа от преди две години .
Що се отнася до днешният репортаж както казах всичко си е истина .
http://www.btv.bg/videos/?video_id=16396§ion_id=1
1 . Никъде не се казва , че Аз съм изпратил снимките а някакъв си зрител , а такива дал господ поради необясними причини .
2 . Никъде не се казва , че сома е хванат сега и не се казва изобщо кога .
Така че господата от БТВ са се постарали и са бетон . Какво сте си помислили Вие си е ваш проблем.Дали медията БТВ в случая информира или манипулира и дезинформира това всеки сам може да прецени , но със сигурност ме направи за смях пред всички Вас![]()
![]()
.
И ако все пак в близките дни някой е хванал сом 112кг и съвсем ама съвсем случайно прилича страшно много на мен и съм се припознал , то моля Екипа на БТВ и въпросният риболовец да приемат моите извинения .
А сега моля да ме извините защото прибирам бурканите в мазето - Жена ми като видяла репортажа и е извадила сичкото буркан от мазето та и от комшийте на заем е поискала![]()
![]()
.
Краси,на мен и на всеки който мисли и има нещо в главата,просто ни е ясно че гледат да ни замажат очите от проблемите в България с рибата която хвана миналата година.Хич да нети дреме как и защо правят тази манипулация

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Стара Видра написа:Ники,ти сигурен ли си в човека който ти е казал това нещо?nikij написа:днес сутринта на Искър-а има изваден сом 83кг на тролинг
100% сигорен

ще зема снимки да кача
- Стара Видра
- ще става разбирач
Да попитам светилата в този риболов,какви модели воблери биха ми препоръчали за тролинг риболов.Основно ще влача на Язовир Искър за бяла риба и костур.

Риболовци.
- spookymiro
- ще става разбирач
Аз не съм от светилата а от начинаещите в този риболов. Обаче и аз си имам наблюдения, даже на откриването идваха поне 5-6 човека да видят бияча.Стара Видра написа:Да попитам светилата в този риболов,какви модели воблери биха ми препоръчали за тролинг риболов.Основно ще влача на Язовир Искър за бяла риба и костур.
Писал съм в тази тема и по-рано за воблера - магнум 9см. Има и снимка. На него съм хващал само мерни бели и сомчета. Едни колеги си накупиха цялата гама от разцветката и като отидох при тях пак след една седмица се оплакаха, че четири дена нямат удар. Аз имам само един такъв воблер и на другият ден отново си хванах на него. Може би има значение дебелината на брейда, положението на въдицата и скоростта на водене. Аз го слагам на пръчка 1.20м 60-100 гр акция, закрепена отзад на транеца и вертикално ориентирана. Брейд 50 либри

Дано да съм ти бил от полза.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
- enduro51
- ще става разбирач
Здрасти колега,
иначе поздрави за страотния улове през последните седмици , даи боже да се метнеш и на товарния влак скоро
В сряда излитам за Ивайловград да разкърша и аз дрънкулките на тролинг .. пусни ми някоя снимка с твоите бойци
ще съм много благодарен 
дължината на пръчката с която ловкаш не е ли късичка или се бъркам нещоspookymiro написа:Аз го слагам на пръчка 1.20м 60-100 гр акция

Тази бяла удари на системата на Драшкович ,с каракуда.65см е дълга,а мястото е в залива на ловния резерват на яз.Искър.Цял ден тролихме ,но без успех....Накрая,било писано това да стане.Датата е 27 юни..Troli Rapala написа:На кво ловиш,бе братче?Аз съм фен на Рапала,та за това питам!
За риболов не мисля,само когато съм за риба...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Относно сома от яз.Искър,действително е хванат,83кг.-2,20м.Късметлията е спец в сомовете и миналата година хвана добри на влачене.Има го в нашия форум Румен Медичков ,има и филм ,но скоро някой ще го качи ,това е инфо от общ познат,който е говорил с него.
Всичко може,но не всеки го можe.

- prokop4o
- ще става разбирач
enduro51 написа:Здрасти колега,дължината на пръчката с която ловкаш не е ли късичка или се бъркам нещоspookymiro написа:Аз го слагам на пръчка 1.20м 60-100 гр акция![]()
иначе поздрави за страотния улове през последните седмици , даи боже да се метнеш и на товарния влак скоро
В сряда излитам за Ивайловград да разкърша и аз дрънкулките на тролинг .. пусни ми някоя снимка с твоите бойци
ще съм много благодарен
колега да не забравиш да пишеш как е на ивайловград че съм заинтересуван
днес за цял ден на Искъра само една бяла около 3-те кг.
Сом 2.20м. трудно би могъл да бъде 83кг.Според мен може да бъде максимум 67-69кг.Тази дължина отговаря за около 63кг.Извинявайте,че се намесвам нетактично,но всяка година рибите се завишават,като цените на стоките.MITKO70 написа:Относно сома от яз.Искър,действително е хванат,83кг.-2,20м.Късметлията е спец в сомовете и миналата година хвана добри на влачене.Има го в нашия форум Румен Медичков ,има и филм ,но скоро някой ще го качи ,това е инфо от общ познат,който е говорил с него.

- MITKO70
- кандидат преподавател
А ,Емо аз не претендирам ,нито оспорвам тези работи за дължини-кг.Това ми казаха ,като поразпитах насам натам,това пиша.Emo-83 написа:Сом 2.20м. трудно би могъл да бъде 83кг.Според мен може да бъде максимум 67-69кг.Тази дължина отговаря за около 63кг.Извинявайте,че се намесвам нетактично,но всяка година рибите се завишават,като цените на стоките.MITKO70 написа:Относно сома от яз.Искър,действително е хванат,83кг.-2,20м.Късметлията е спец в сомовете и миналата година хвана добри на влачене.Има го в нашия форум Румен Медичков ,има и филм ,но скоро някой ще го качи ,това е инфо от общ познат,който е говорил с него.

Всичко може,но не всеки го можe.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Браво Митко! Хубаво соме! Отдавна питам на Кулата, къде се изгуби! Никой нищо не ми каза, а може и да не знаят! Не изчезвай и мини да се видим, някой последен четвъртък! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!