Купувам TICA POPULITE

Модератор: sapuna

SONY
учете се от него
учете се от него

Купувам TICA POPULITE

Мнение от SONY »

Търся въпросната щека Tica Populite 13 м.Да е запазенка и да няма забележки.Ако има оферти - на ЛС или в темата.
Благодаря и наслука.
TICA FAN
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Re: Купувам TICA POPULITE

Мнение от MapuaH »

SONY написа:Търся въпросната щека Tica Populite 13 м.Да е запазенка и да няма забележки.Ако има оферти - на ЛС или в темата.
Благодаря и наслука.

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=31130

Ето бате !!!
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Сони тая Тика ще ти откъсне ръцете на 13 метра !!! Ще съжаляваш ако си я вземеш !! По добре земи за тея пари Сенсас или доплати за гарболино
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

DrAkoN написа:Сони тая Тика ще ти откъсне ръцете на 13 метра !!! Ще съжаляваш ако си я вземеш !! По добре земи за тея пари Сенсас или доплати за гарболино
Мдам, за Гарболино си приготви още 1500 лв. :)
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Ще ме вкарате в размисъл. :) Така ,като гледам и другите щеки от този клас,900 грама на 13 метра си е приемливо.Пък и аз рядко ще ловя с нея.Имам за момента една друга оферта,ако пропадне ще влезна в контакт с човека от манията,посочен от Мариан.Благодаря.
TICA FAN
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Земи си Тиката не е толова тешка , :wink: и аз съм с такава 90% от случаите хващаш на 9-11 метра.Цял ден карам с нея и нямам проблем.Пък и е по-добре да се учиш с по-ефтина лично мнение,да свикнеш с навиците по-неже риболова на щека е тертеплийски риболов, и въпрос на навик.като си готов като потрошиш някоя друга щека :axe: вече хвърляй пари за скъпа.Тиката лови същите риба като Гарболиното да знаеш :lol:
А и от Мариянчо е зех така че?????не съжалявам въобще.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
p_zarkov

Мнение от p_zarkov »

продавам такава gsm 0887 41 76 18
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Ще поизчакам още малко,да видим ще може ли да добавим някой лев отгоре ,евентуално за нещо по сносно.
TICA FAN
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

SONY написа:Ще поизчакам още малко,да видим ще може ли да добавим някой лев отгоре ,евентуално за нещо по сносно.

Бате, ако ти е първа щека, а май е така, по-добре си купи нещо евтино, за да не стане така, че да счупиш нещо и да си тропаш главата след това :) Горещо ти препоръчвам Тиката като старт в щекарския риболов :) Виж стола вече е друго нещо. Там можеш и най-скъпия да си купиш, защото столовете не се чупят :) Имах Тика, както колегата ти е написал му я продадох на него и бях супер доволен. А и нещо, което бъркаш, тези 900 г. при една и друга щека са огроооооооомна разлика, защото е важен баланса в цялата история.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Да,първа щека ще ми е пък и нямам никакъв опит в този вид риболов.Някои познати след ,като видяха обявата взеха да ме убеждават да не взимам този модел.Та затова и съм малко раздвоен в момента.Ама то и всичко си опира най-вече до бюджет. :roll:
TICA FAN
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

За тези пари няма да намериш нищо по-добро от тиката.
Насочил си се правилно :)

А темата ще я преместя от магазина, за да се дискутира свободно :drinkers:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”