Избор между ....
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Вече писах във форума за успешен излет на Жребеца след като монтирах на 2ро коляно ластик на 7цата,ОБАЧЕ какво ми направи впечат,имах доста пропуски на платиката докато на каракудата и червеноперата всичко беше 6.Така че моля за коментар по случая.Дали ластика ми е натегнат или нещо в монтажа на линиата защото авера до мен беше на жилото през цялото време и имаше само един пропуск до като аз цели 6.Тъкмо ше кепчосвам и тц.....к няма риба.
kolega az sum s lastik i smeq da tvurdq che e pochiti nevyzmogno da e ot lastika.e vinagi ima izkluchenia ako e mnogo slabo nategnat ili puk prekaleno nategnat.to ti sam trqbva da precenish kolko da go nategnesh kato drupnesh s ruka to se oseshta.po skoro problema moje da idva ot kukata [razmera ,kontrata] ili prosto ot momenta na zasichane tui kato platikata kulve sus specifichnoto za neq povdigane ne znam s kakuv montaj si no az vinagi lovq legnal na dunoto pone5-10cm kato slagam droper [kontrolna tejest] na povoda taka che tq da leji na dunoto i kogato platikata poeme struvta da q povdigne a na 5cm sled dropera ima malko po golqma tejest ot dropera za celta dropera preutegnqva pluvkata i kogato ne legi na dunoto pluvkata sedi potopena a stom legne na dunoto pluvkata zastava perfektno,pri takuv montaj se oseshta i nai lekoto povdigane.tozi montqj e mnogo dobre prilojim za babushki i karakudi . e nadqvam se da si otkril prichinata za nespulukite a moje i prosto denq da ti e bil kurushki
izvinqvam se che pisha na latinica no taka sum sviknal 

Vajno e da tursish,a ne da namirash.