Един морски на гости при Жорето Гоцов

Модератор: sapuna

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Един морски на гости при Жорето Гоцов

Мнение от durumov »

Големият приятел и майстор в риболова и съдия (видях го от мн. тв. записи)... ме покани на сладководен риболов, за което съм му много благодарен !!!... Получиха се следните няколко епизода:

За да гледате Епизод 1 натиснете ТУК

А сега за да гледате и Епизод 2 натиснете ТУК

Очаквайте и Епизод 3 :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
mic
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

не и тази макара

Мнение от mic »

Колега Дурумов,ако макарата е балзер бонита кажи на "майстора" да я изхвърли през борда! Става за риби до 3-4 кг.
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Добър излет евала само сомето ви беше малко мъни4ко :lol: ама даи боже и по големи следващият път НАСЛУКА :D :D :D :D :D :D :D
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

най-сетне гледам сте измислили спасение срещу гадните мушички на Ивайловград. Като едни малки пчелари :lol: Следващия път - по-големи сомета да измъчите ви пожелавам :!:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Признавам си с ръка на сърцето досега никой не ми беше правил "пробив" в незаменимата любов - Морския риболов

...но сега.... чувствам вече, че сме от една порода :lol: :lol: :lol:

Верно сометата бяха малки до към 2-2,5 кг. ...ама хванати с мерака на дете. Такова нещо да ми се случи...............не съм си и мечтал даже... ... да се върна повече от 35 год. назад, с ония трепет, когато шляпах бос по камъните с влакно и кукичка в ръката.

...аре чи'са разплаках чак......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Поздрави от мен на всички сладководни риболовци !!!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: не и тази макара

Мнение от man1966 »

mic написа:Колега Дурумов,ако макарата е балзер бонита кажи на "майстора" да я изхвърли през борда! Става за риби до 3-4 кг.
Да се включа за Бонитата-първата и риба на точно таз пущина е един шаран 14 кила на яз. Каламица до Свиленград.От тогава насам е дърпала кви ли не риби и нищо и нема.Начи да уточня че "майстора" ми е другар по неволи рибарски и съм присъствал на доста хванати риби с въпросната макара.Та брато -не си прав де... 8)

Да ме извинява Дурума за отклонението.... :oops:

Ама си има тръпка в риболова по гьоловете ..а Дурумов. Че и обстановка.. че и природа...Кажи и на бат Милен да пробва , па знае ли се...
Я елате рибенца при батко...
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Евала на сомаджиите :wink: Виждам че някой и куките е сменил :lol: :lol: :wink:Наздраве Жорка,скоро идвам и ги почвам. :wink:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Браво на вас момчета :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Един морски на гости при Жорето Гоцов

Мнение от ivan_yo »

durumov написа:Големият приятел и майстор в риболова и съдия (видях го от мн. тв. записи)... ме покани на сладководен риболов, за което съм му много благодарен !!!... Получиха се следните няколко епизода:

За да гледате Епизод 1 натиснете ТУК

А сега за да гледате и Епизод 2 натиснете ТУК

Очаквайте и Епизод 3 :wink:

за мед ли бяхте, че ми приличате и на пчелариhttp://durumov.nariba.com//pri-joreto/na-klionk/index.htm
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

Фуцата написа:............................,скоро идвам и ги почвам. :wink:
Какво почваш бре Стефане :?: - да казваш наздраве и ти, на чист въздух? :lol: :lol: :lol: :lol: - нали казва вече доволно тия дни. :lol: :wink:
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Торбалан написа:Какво почваш бре Стефане :?: - да казваш наздраве и ти, на чист въздух? :lol: :lol: :lol: :lol: - нали казва вече доволно тия дни. :lol: :wink:
Кво лошо бре Торбалане??? А за доволното може и по доволно :wink: Важното е да сме у водата. :wink:
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

САМО ДА ПИТАМ ,ЧЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО, ТЕЗИ ТРОЙКИ ЗА БЛЕСНА ЛИ ГИ ПОЛЗВАТЕ ?
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Та нека се изкажа и аз...познавача не позна...макарата не е Балцер...мноо здраве от мен....на стар краставичар - краставици ???...а на въпроса за куките ...да според рибите са ...и си работят перфектно...тук както бяла със същата сила удря и сома ...а той може да е бая едричък...и малка тройка не става !

Иване имаме кошери надолу по каньона...и като кльонкаме нема нема и омажеме и пръстите затова сме така....

ако знаеш Стефанаки как се катери по дърветата като катеричка за мед :D ...и все хралупки с диви пчелички намира :D

чакам и него да дойде ма се затри по трасето :roll:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Анатемосания написа:!

Иване имаме кошери надолу по каньона...и като кльонкаме нема нема и омажеме и пръстите затова сме така....

ако знаеш Стефанаки как се катери по дърветата като катеричка за мед :D ...и все хралупки с диви пчелички намира :D

чакам и него да дойде ма се затри по трасето :roll:
Жоро, една мечка по обясними :?: :wink: :lol: :lol: причини ми носеше мед.

Тоя Стефанаки, я обясни, и той ли по теа причини ти носи и на тебе мед
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Исках да питам дали тези тройки не ги изправя сома, но май не ме разбра.
Така като я гледам тая дето сте я заковали на пръста... та имам случки с такава , даже 2 пъти, стават доста прави да ти кажа.
Как става не азнам но като се опитвам да ги изкривя с клещи е доста зор и се чупят, а иначе излизат прави сле някой значително добър удър и се прибирам почти насран :).

А междо другото май се засяках с вас на язовира, но май имаше много ракия, а и някои Софиянци са много необщителни и недрожелюбни с провинциалистите :) нали сме смотани :) ...

Ади чао и умната !
аа идеята ми беше ... та слагай по голяма и дебела тройка, поне една от куките да не те ебават после, кофти е да знаеш Майсторе :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”