Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

регистрация на внесена от вън каравана
Модератор: Ачо ♣
-
- ще става разбирач
регистрация на внесена от вън каравана
Здр.
Някои от вас колеги имал ли е проблем в кат.Защото аз си внесох каравана тип ремарке и в кат ми казаха че няма типово одобрение за Българиа.И ме пращат да мина на комисия при технотест която струва 100 лева.Това си е живо изнудване.Немският талон на караваната е на мое име.Даите някои савет как да заобиколя тази комисия.
Някои от вас колеги имал ли е проблем в кат.Защото аз си внесох каравана тип ремарке и в кат ми казаха че няма типово одобрение за Българиа.И ме пращат да мина на комисия при технотест която струва 100 лева.Това си е живо изнудване.Немският талон на караваната е на мое име.Даите някои савет как да заобиколя тази комисия.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Няма начин колега и аз ги брах тия ядове 11.2006г.Ходих 3 пъти в КАТ София ,докато си регистрирам караваната.Нямали точно тоя модел,бил по-нов и от там в Технотест,за 10мин. преписват данните от табелката и беше 50лв.Такива има регистрирани ремаркета ,но сигурно нямат точно твоя модел и веднага те пращат в Техно тест.Те са акредитирана лаборатория за установяване на марка и модел,и ни цакат.Прежалваш ги и си я оправяш,това е БГ ситуацията.
Всичко може,но не всеки го можe.

Колега,това май е единствения начин да регистрираш караваната освен ако нямаш човек в КАТ , обаче и той няма да ти свърши работа за мерси така че дай 100 лева и си реши проблема.А иначе съм силно заинтригуван от /ремеркето-каравана/ което си внесъл,ще помоля за снимки и малко повече инфо относно покупката ти.От къде,за колко,марка
[img][img]http://storage1.album.bg/0ad/98_24_8c9f1_1188223.jpg[/img][/img] Да не би да е това,защото аз на такова съм хвърлил око.

Твоето е бял кахър , повярвай
Преди 3 години на два пъти трябваше да мина по твоя път , за каравана и мотоциклет , нямаше внесени в рамките на България такива модели до момента .
И какво видях , вносителите на нови автомобили /в случая Ford/ също са длъжни да минат по тази пътечка , егати унижението
, все едно този нов модел Ford е събран с части от някоя автоморга .

Нищо не пречи на КАТ да използва базата данни на всички европейски служби по регистрацията на МПС , нали вече сме в Европа
.
Да , ама не
!

Преди 3 години на два пъти трябваше да мина по твоя път , за каравана и мотоциклет , нямаше внесени в рамките на България такива модели до момента .
И какво видях , вносителите на нови автомобили /в случая Ford/ също са длъжни да минат по тази пътечка , егати унижението

Нищо не пречи на КАТ да използва базата данни на всички европейски служби по регистрацията на МПС , нали вече сме в Европа

Да , ама не

На платено не одим !
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Технотест е частна фирма-монополист... Всеки модел/модификация каравана, ремарке, мотор или лека кола, които не са били регистриране до момента в БГ, подлежат на проверка в Технотест... 100лв е от най-ниските такси - може да стигне до 400лв... Да не говориме, че вероятността да те върнат 2-3 пъти е съвсем реална... А може и въобще да ти откажат регистрация...
-
- ще става разбирач
Re: регистрация на внесена от вън каравана
Колега,от първи юни технотест не е необходим .И мен ме мотаха така ,но от миналия месец има наредба, която позволява регистрация, без да минаваш технотест. Успех !
И падащата звезда е била изгряваща .
- MITKO70
- кандидат преподавател
Малко ме съмнява това ,те трябва да ги закрият тогава.Къде го пише това,дай да видиме?гуслар написа:Колега,от първи юни технотест не е необходим .И мен ме мотаха така ,но от миналия месец има наредба, която позволява регистрация, без да минаваш технотест. Успех !
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
Не знам къде го пише,но аз си регистрирах караваната,на 17 .о6 .09 , защото тогава имаше техно тест в Казанлък. Отивам сутринта при момчето от София и той ми каза това което ви пиша.След това минах през всички гишета и вече имам номер.Преди това бях изпаднал в същата ситуация.
И падащата звезда е била изгряваща .