Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Опасен ден!
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Опасен ден!
Колеги, днес има лунно затъмнение, което е споменато в преданията на маите преди доста хиляди години
Според тях денят ще бъде изключително опасен
Бъдете внимателни като шофирате, опитайте се да не се нервирате, да не влизате във конфликти, да не плувате необезопасени
Много здраве и наслука на всички

Много здраве и наслука на всички

Никога не пия карал!

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Опасен ден!
Докато четях какво е написал Saxon си мислех дали някой знае маите дали са предрекли нещо хубаво.И вобще защо само лоши неща се предричат.Не,че подценявам пророчествата,доста хора се съобразяват с тях-следователно сигурно са вярни,но просто се чудех.....
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
пропусна "да ползваме презервативи" 

Колега нищо лично.Saxon написа:Колеги, днес има лунно затъмнение, което е споменато в преданията на маите преди доста хиляди годиниСпоред тях денят ще бъде изключително опасен
Бъдете внимателни като шофирате, опитайте се да не се нервирате, да не влизате във конфликти, да не плувате необезопасени
![]()
Много здраве и наслука на всички![]()
![]()
Защо трябва тук да се пишат, такива отрицателни неща.По този начин,се разваля настроението на хората.Съдя по себе си,аз лично влизам да се по разтоваря и почета за любимото си хоби.
Живота стана такъв че трябва да се пазим и дори когато спим,има ли смисъл да се коментира всичко това.Майте да са живи и здрави, каква ще ни е съдбата до някъде не решаваме ние.
Мисълта ми беше да не обръщаме внимание на такива неща.

-
- ще става разбирач
Колеги, нищо не пречи да бъдем малко по-внимателни днес
. Това, което ви написах, е предупреждение на учените, не мое! Днес ще има лунно затъмнение, във връзка с него се очакват силни магнитни бури, повишена слънчева активност и такива разни. Тези, които малко поне разбират от тези неща знаят, че тези фактори влияят върху общото психическо и физическо състояние на човек. Майната им на маите, споменах техните предсказания като факт просто
.
Наслука и наздраве!
П.П. Не виждам нищо лошо,и кой знае какво отрицателно в това, човек да е малко по-внимателен един ден
.

Наслука и наздраве!
П.П. Не виждам нищо лошо,и кой знае какво отрицателно в това, човек да е малко по-внимателен един ден

Никога не пия карал!

-
- и господ не е толокова добър
Всеки ден е опасен.По пътищата е пълно с некъдърници.В морето редовно има мъртво вълнение и т.н.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
.................а маите споменали ли са ,че при лунно затъмнение е най активна сладководната риба ,А 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ти що не се показваш по телевизията на Диков,там има доста твои колеги.Saxon написа:Колеги, днес има лунно затъмнение, което е споменато в преданията на маите преди доста хиляди годиниСпоред тях денят ще бъде изключително опасен
![]()
Много здраве и наслука на всички![]()
![]()
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Незнам за днес,но на мен такъв ден ми беше неделята
След почти неуспешен 3 дневен риболовен излет на яз.А.Стамболийски,3 пъти ни валя дъжд
на тръгване съборих водна помпа
,и ме теглиха на буксир от Севлиево до Търново

Слава богу че колата вече е тотова пак за водоемите.Във повечето лошо има и нещо добро,но за всеки различно

След почти неуспешен 3 дневен риболовен излет на яз.А.Стамболийски,3 пъти ни валя дъжд

Слава богу че колата вече е тотова пак за водоемите.Във повечето лошо има и нещо добро,но за всеки различно

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ