SHIMANO за PENN

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

SHIMANO за PENN

Мнение от Cougar »

PENN, видях ти постинга на другия сайт и само ще вметна следното.

Предлагаш отлична макара на Мунчо и на вълшебна цена, но модела ще е голям за него (5000, а на него ще му трябва 1500 или 2500).

Въпроса ми е този магазин наблизо ли е до теб? Моето Shimano дойде от Калифорния с етикет за "Hazardous Materials" след което установих че са имали в предвид оловото в някои части на макарата.
CGR

Мнение от CGR »

ПЕНН написа:Кажи с какво мога да помогна и ще видя какво мога да направа.
ПЕНН, благодаря за предложената помощ. Аз ощ ене съм решил какво ми трябва и дали нещо ми трябва въобще. Но Страдиц на такава цена ми се стори много изгодно особенно като се им ав предвид какъв е курса на ЦАД спрямо УСД сега и факт аче ням ад аплащам Онтарийските такси от 15%, които идват отгоре върху цената.

Истината е че се паля от тези намаления и разпродажби и в един момент като се огледам се оказва че имам такъми за 10 години занапред :Д
И не само такъми но и дрехи и обувки...
Павел Иванов

Re: SHIMANO за PENN

Мнение от Павел Иванов »

Cougar написа: Предлагаш отлична макара на Мунчо и на вълшебна цена, но модела ще е голям за него (5000, а на него ще му трябва 1500 или 2500)
Съгласен с размера на макарата . 5000 е доста голям размер за интензивен спининг по наще реки . Кат му знам на Мунчо предпочитанията за мухарка ( клас 4 ) значи идеалният избор е Шиманото 1500 .
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”